Знам че е символична. Но по предните постове си смиля че има хора които наистина вярват в историята и Го търсят. т.е. приемат мит-а за истина , затова и аз предложих няколко аргумента.
Така че да се търси Ноев ковчег , не е лошо (всякакви ненормални вярващи има), но да се изнасят в пресата данни за съществуването му , да се втълпява на хората за истинноста на мита за мен е чиста проба пропаганда от заинтересовани страни и Религията.
Horus четеш през абзац!

Чети всичко което е по някакав начин нормално човешко мислене , а не тези които са copy-paste \/

........ и така , тъкмо щях да поствам и гледам Oberon и той е изразил мнение. Приятелю

... харесва ми хумора ти , забавен ми стана . Мисля си че и ти не си разбрал смисала на моя пост. По писанията ти виждам че се мъчиш да докажеш с реални факти един МИТ. това е погрешно мислене - Смесваш реални факти с една просто поучителна измислица , което не е лошо , но начина на мислене е грешен.
Кораби..

.. като се замисля сигурно скоро ще намерят и този
"вестител" ( ангел на гръцки )

Някой ще каже сега че във всеки мит има и зрънце истина , Да съгласен съм !!! Предпочитам да вярвам че се е случил някакав природен катаклизъм , който вероятно е засегнал много хора (най- вероятно наводнение ),въз основа на което се е появил този МИТ , но да се търси
КОРАБ...(хахахах) .... извинявайте мнгого мисля че това е несериозно

Мерси за пожеланията. Добре заварили във форума