Автор Тема: Посланията на КРИОН  (Прочетена 60206 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен eses

• Пишещ
  • Публикации: 824
Re:Посланията на КРИОН
« Отговор #75 -: Януари 21, 2010, 15:41:55 pm »
Защо трябва да съм неграмотна за да поставя цялата статия, на мен лично цялата ми е полезна, на други предоплагам също,иначе със същата сила можете да ме обвините че поставям избирателно според моите "интереси".Това дали вярваш или не няма никакво значение тук в момента,не и за мен.Когато аз не вярвам в нещо просто не влизам и не чета. Например почти целия форум е пълен с конспирации който мен лично не ме вълнуват и така и не влизам,а още по малко си позволявам да отправям забележки на заинтересованите по темата.Относно това че аз нищо не съм написала е така защото нямах време,наложи се да изляза,но дори да е нямало причина,не съм единствената която нищо не е написала ,затова бъди така добър да не ми държиш сметка.
По темата- Много от нещата описани в тази статия бяха мое състояние няколко месеца и се радвам че има обяснеие,защото по едно време се уплаших от това.

Неактивен eses

• Пишещ
« Отговор #76 -: Януари 21, 2010, 23:21:04 pm »
meander Толкова години трупах знания за нещо което няма Знание.Сега се опитвам да игнорирам знанието си,защото разбрах че ми пречи.Разбрах че ме прави по глупава, защото именно знанието създава илюзорния ни свят.Да речем че знанието което съм натрупала последните 5 години в областите който ме вълнуват,ми отвори очите,а сега искам то да изчезне за да мога да отворя истински сърцето си и да започна истински да живея.Това послание което качих тук подкрепя това което казвам,чувствам и желая на този етап.Колкото и абсурдно да ти се струва на теб то, това няма значение, за мен си е точно на място.Дали е истина всеки го усеща сам за себе си със сърцето си.Не е хубаво да казваме на хората какво да мислят, още по не е хубаво да искаме от тях обяснение защо правят това което чувстват.

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #77 -: Януари 22, 2010, 00:12:13 am »
eses  Здравей
Цитат
Не е хубаво да казваме на хората какво да мислят, още по не е хубаво да искаме от тях обяснение защо правят това което чувстват.
Тука си права.Извинявай за забележката,просто изказах мнение.Всеки има гледна точка, е нашите се сблъскаха.Не е умишлено от моя страна,но се радвам че разменихме мнения.Надявам се да е за добро.Не е лошо хората да спорят,важното е да останат с добри чувства.
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #78 -: Януари 22, 2010, 08:25:11 am »
meander Толкова години трупах знания за нещо което няма Знание.Сега се опитвам да игнорирам знанието си,защото разбрах че ми пречи.Разбрах че ме прави по глупава, защото именно знанието създава илюзорния ни свят.Да речем че знанието което съм натрупала последните 5 години в областите който ме вълнуват,ми отвори очите,а сега искам то да изчезне за да мога да отворя истински сърцето си и да започна истински да живея.Това послание което качих тук подкрепя това което казвам,чувствам и желая на този етап.Колкото и абсурдно да ти се струва на теб то, това няма значение, за мен си е точно на място.Дали е истина всеки го усеща сам за себе си със сърцето си.Не е хубаво да казваме на хората какво да мислят, още по не е хубаво да искаме от тях обяснение защо правят това което чувстват.
Добрият стар Крион винаги е "в десятката" със своите информации за случващото се! Отдавна не бях чел негово послание, защото и аз като теб стигнах до същия извод - трупането на знания вече ми пречи.
eses  :hi:
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #79 -: Януари 22, 2010, 13:15:28 pm »
Доста простотийки прочетох в текста.

;D Тази удря в десятката ;D:
"Ако безделничите по цял ден и гледате сериали, не се укорявайте за това. Позволете си това време. Тайм Аут."

Навремето, с такива методи на обработка/целият материал/, барникаха в главите на нашите родители. Напредващите или напредналите във възрастта, навярно си спомнят за телевизионния гуру Кашпировски, който ги успиваше по същият начин!? Е, новият "кашпировски" доколкото ми се чини, е интернет зомбатора под псевдоним-"Крион".

;D Това също е добро:
"Вие сте изразили желание да еволюирате и да преминете през всичко, което е подготвено за вас, в името на пълното ви разцъфтяване."

Гаранция, че ще цъфнат, даже и ще вържат...

Ох ;D, и това е "на ниво":
"Не се учудвайте, ако вашата химикалка потече в ръцете ви – приветствайте този момент и този стадий на прехода,...."

Сигура след време и децата на днешните залитнали по новия гуру, ще си спомнят за "подвизите в духовното" на мама или тати, а може и двамата в комплект... по семейно му!

"Аз Съм Крайон.
    Сафера. Йерархаим."

"Шалом". :)
Марът конем, Крайон!

"Вкусен" сандвич... ви е спретнал "майстора"! Хрупайте на воля! :)

« Последна редакция: Януари 22, 2010, 13:17:05 pm от Гален »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #80 -: Януари 23, 2010, 09:22:09 am »
Преди повече от 14-15год. "Посланията на Крион" бяха единственият източник, от който разбирах какво се случва на Земята и с мен. И досега изпитвам благодарност към бързата реакция на руснаците да преведат тези послания, защото в България тогава даже не се и знаеше за него. Но трябва дебело да подчертая - единствено посланията на Крион, предадени чрез Лий Каръл заслужават внимание! Това е най-чистият канал! Всички останали, които имат претенциите да са проводници на посланията му просто не са достатъчно подготвени и волно или неволно изкривяват информацията, дори я принизяват до твърде ниски вибрации, граничещи на моменти до безумие.
Тук си заслужава човек да се зачете, това са откъси от книгите на Лий Каръл.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #81 -: Януари 23, 2010, 11:42:08 am »
Миротворец,
благодаря за линка  :) :) :)

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #82 -: Януари 23, 2010, 18:45:05 pm »
Вярвайте в каквото си поискате, но според мен това е поредният ДУХОВЕН КУЛТ.../да не казвам по-силни думи/ по който се залита, излязъл от секретните лаборатории-специалисти по бърникане в мозъци.

Едни вярват в " посланията на майстор крион", други са вярвали... в "Heaven`s gate" на Епълуайт, трети в трето и т.н.

Рибите в морето се ловят с различна дебелина на месината и различни видове стръв.
Ако се реши да се използва друг метод за ловене, например с мрежи, ще се използват такива с различна големина на отворите-по-малко материал да се губи. ;)
За всяка рибка си има цака!
Надявам се разбирате, какво искам да кажа!

Живи и здрави. :hi:
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 18:47:10 pm от Гален »

Неактивен Pavli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
    • Минали животи и хипнотична регресия
« Отговор #83 -: Март 01, 2010, 00:22:30 am »
Здравейте,
използва ли някой имплантите дарени от Крион и знаете ли че има български автор, който също е получавал информация от Крион?

За пръв път научих за Лий Карл и духовното същество Крион от книгата на Мариана Илиева "Тунел, светлина и още нещо". Откакто прочетох посланията на Крион си изясних каква е моята роля и цел на земята, нещо което усещах интуитивно.
По-добре късно от колкото никога  :drinks:

Неактивен jeni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #84 -: Юли 11, 2010, 19:45:30 pm »
Какво ли има пред вид с "помирете се с дракона" ??? кн.6

Неактивен eses

• Пишещ
« Отговор #85 -: Февруари 18, 2011, 16:23:54 pm »
Това не е от Крион,но смятам ,да не пускам нова тема,а е важно за да не го споделя.

Срочно обръщение на Метатрон към всички светлоносци
Приветствам всички Светлинни работници на планетата!
    Съобщаваме ви за възможна опасност за човечеството, тъй като нарастващата агресия в различни страни поражда неимоверно количество негативна енергия в енергийното поле на Земята и осуетява всички предприемани от нас действия за неутрализиране. За тази цел задействахме всички добри пулсари, които са на повърхността на планетата под формата на хора, а също техническите служби на различните космически системи. Но излъчването на негативна енергия нараства с всеки изминал ден в аритметическа прогресия и превишава задействаните от нас мощности. От ден на ден става все по-трудно за Земята да преминава през преобразованията, за човечеството също.
    Предупреждаваме, че ако продължи нарастването на негатива по Земята, няма да може да се избегне колапса на планетата! При това специалните служби на водещи страни усилено въздействат с различни технологии на фините, и без това повредени земни енергийни структури, нарушавайки баланса на Земята като цяло.
    Изхождайки от горе казаното, земната Йерархия се обръща към всички светлоносци и просто към хората, които могат да осъзнаят важността на нашето обръщение към човечеството. Йерархията на Разумните Сили и Светлината, водеща човечеството и планетата Земя, призовава всички сили на човешката любов да се насочат към планетата и нейните полета, за да възстановят баланса до определени параметри за задържането на планетата в стабилно равновесие.
    За целта Йерархията съобщава, че работата по уравновесяването на всички енергийни структури ще се проведе на 21.2.2011 (понеделник), в 12 часа по московско време (11 часа българско).
    Призоваваме всички Светлинни работници и прогресивното човечество, да вземе активно участие в тази насъщна и много важна работа. От резултатите на тази дейност зависи Историята на човечеството и планетата Земя. През посочения ден и време, мислено, където и да се намирате, слейте се с Любов с всичко живо на планетата и със самата Земя. Това е всичко, което се иска от вас. Всичко останало ще бъде извършено от космическите сили.
    Да пребъде с всички нас Силата, насочвана от волята ни за общо благо!
    Предайте на всички, които са готови да осъзнаят и разберат важността на това действие!!!
    АУМ, скъпи наши.
    Метатрон.

Неактивен Славейко

• Четящ
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #86 -: Февруари 18, 2011, 21:36:03 pm »
  eses,искам да ти кажа"благодаря",за поста.Много приятно четиво,макар че не разбирам с ума си много неща.Все пак ще кажа,че ще насоча мисълта си в уречения час,по посока идеята за която става въпрос.Нека да призная,че не ме бива много с изпращането на чувства като любов и обич,но идеята ми харесва.Не мисля, че ми отива названието, което даваш за светлинните работници,но въпрски това,не пречи да опитам.Защото знам, че сговорна дружина ,планина повдига.Чудесен призив.смятам че именно нерационалните идеи и личности променят нещата.... :hi: @---
Аз съм българче обичам...

Неактивен raliko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #87 -: Февруари 19, 2011, 08:49:40 am »
eses Благодаря за посланието! @---

Не знам до колко това е положително,тъй като се казва- всяко действие предизвиква равно по сила и обратно по посока противодействие.Разсъждавам си  просто.... :-X
Т.е. дано е за добро.
Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

Неактивен arakha

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 301
  • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
« Отговор #88 -: Февруари 21, 2011, 18:48:20 pm »
За Доброто бдим!
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен eses

• Пишещ
« Отговор #89 -: Февруари 21, 2011, 21:32:27 pm »
 ;D Дори всичко да е шменти капели,една медитация която ми е донесла удоволствие,не виждам с какво ви пречи на вас и на света. Дали ще медитирам на котката си или на размириците в близкия изток,къв ви е проблема? АААААААААА сетих се, в какво вярвам  ;)
Ако ще ви успокой, което усетя че е вярно го приемам което не не го приемам,а това го усещам като вярно, някак си намирам лека връзка с мой сън от преди няколко дни ,които между другото го споделих в сънища,ос и тн.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27