Автор Тема: Посланията на КРИОН  (Прочетена 60207 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен eses

• Пишещ
  • Публикации: 824
Re:Посланията на КРИОН
« Отговор #105 -: Март 24, 2011, 20:56:31 pm »
Е на никой ли не му направи впечатление че идват  в нашата "незначителна" държава,последната дупка на кавала както казват някои.
При всички положения на мен ми светва червената лампа!
Явно силите добри или зли,имат сериозен интерес към нас или към територията ни!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: луда работасте хеееи и аз мноооого се чудих мадона като идва къв и е кяра на кирия,ама за е това не се бях сетила,територията ни и ние. Интересно само как ще ни завземат,чрез енълинг ли  ;D

Неактивен arakha

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 301
  • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
« Отговор #106 -: Март 24, 2011, 22:55:35 pm »
Цяла България ще канализира Крион буаххахахахаха :lol: :lol: :lol:От всяка уста послания ще се леят :drinks: :P
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен white power

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
  • „В спора победители няма"
« Отговор #107 -: Март 27, 2011, 00:34:17 am »
Някой да сподели,ако е присъствал на събитието  :hi:
??? Moже,само някой от по-напредналите трябва да се разходи 4-5 месеца напред във  времето и да се върне към днешна дата :lol: :lol:  :hi:
« Последна редакция: Март 27, 2011, 00:36:15 am от white power »

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #108 -: Март 31, 2011, 11:29:55 am »
WHITE POWER

За това събитие сатва въпрос..http://www.kryonbg.info/
 Чети предишните коментари преди да коментираш!!!

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #109 -: Март 31, 2011, 12:02:33 pm »
Ти чети, fashion.fun. Не виждаш ли, че е през месец септември?! ;)

Нарочно са дали толкова време, за да могат "духовно извисяващите се" да могат да съберат "скромната сума" от 430лв.
Може и едно кредитче да изтеглят за случая, та съвсем да затънат-финансово и духовно с присъствието си на експеримента...

Сумата е нарочно толкова голяма, за да си мислят хора, че "купуват" нещо качествено.
Нали знаете наложеният лаф-"Качественото е скъпо"! :)
« Последна редакция: Март 31, 2011, 12:05:06 pm от Гален »

Неактивен Djijko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #110 -: Април 03, 2011, 14:07:53 pm »
Абе хора,защо ви доставя такова удоволствие да пръскате негативизъм наляво и дясно?
Като не ви харесва какво е казал Крион,не го четете!Като не желаете да посетите дадено събитие,недейте!Никой не е застанал на главата ви с пистолет,да ви принуждава да правите каквото и да е!
За нормалният свят сумата от 200ев.е малко-това са пари,които с труд може да изкараш за по-малко от седмица.Нали не очаквате Земята да спре да се върти,само защото заплатата в БГ е 300лв?Апропо,колко струват "едни сандалки в МОЛа"?Има джапанки за по 350лв?Що не ревете там,че са луди да ви исат тооолкова пари?Защо там не съзирате конспирация,че се "опитват да ви пробутат боклук за тоооолкова пари"?
Приемете факта,че има хора,които живеят по друг,различен от вашия стандарт.Те оценяват труда си на толкова,край!
Вие решавате дали ще приемете,или не.
Но запомнете:Всяко нещо си има цена и тя трябва да бъде платена!Такова нещо,като "безплатен обяд"не съществува!/това май е цитат/
Авантата трябва да си отиде!

Неактивен arakha

• Малко Писал
  • **
« Отговор #111 -: Април 03, 2011, 14:18:27 pm »
Ами, защото за тази сума някой трябва да работи два месеца и защото темата е за Крион не за сандалките в мола :)
Стандарта е различен на различните места.Би трябвало някой, който канализира е да наясно с тия неща,а и в началото мисля че за присъствие са взимали от 10 до 50 долара.
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен Djijko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #112 -: Април 03, 2011, 17:02:22 pm »
"сандалките' бяха просто пример!В началото входът е бил 50$.Но къде?В Щатите!Може и сега да е толкова ТАМ.Отидете до Щатите и платете 50$ вход!
Но явно хора,които са свикнали да плащат по 2-5лв.вход за чалга концерт или за "шоуто на Слави",трудно биха приели по-висока цена от тази!
Доколкото виждам,събитието е 2 дни,предполагам доста часове.
Моята теза е,че с оглед на фактите,цената е абсолютно оправдана,а не висока!
Не зная защо приемате това за заяждане,8страници псувни,подигравки и рев,едно различно мнение и... :negative:
И наистина,нали не мислите,че само защото стандарта в БГ е по-нисък,трябва някой да се съобразява с това...примери-много!От сандалките,през горивата,парното,имотите...
Стига,не сте на 15,освен ако наистина не сте!

Неактивен arakha

• Малко Писал
  • **
« Отговор #113 -: Април 03, 2011, 17:18:36 pm »
Според мен цената ще спре доста будни хора да посетят събитието,а може това да е целта,знам ли.
Представи си,че канализират в Сомалия,дали ще им даде някой 250$?
Както и да е,аз харесвам посланията, това ми стига за сега :)
« Последна редакция: Април 03, 2011, 17:19:47 pm от arakha »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #114 -: Април 03, 2011, 17:40:49 pm »
На 20 и 21 май Крион е в Москва, където цените са следните:
Категория А: 1-3 ред - 300 евро
Категория В: 4-14 ред - 250 евро
Категория С: 15-19 ред - 170 евро

При нас е 430лв или грубо 215-220 евро, т.е. някаква средна цена. Може би това е цената на билета по цял свят.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #115 -: Април 04, 2011, 13:00:16 pm »
Защо да давам 430 лв. като мога за 100 лв. да си  купя 11-те книги - http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=9372

или да си сваля от http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%CA%E0%F0%FA%EB%2C+%CB%E8%E9 ?

Всичко е толкова комерсиално, че дори има и Карти за гадаене (подобни на Таро)!

КРИОН ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ ЗА ЗЕМНИТЕ МЕДИУМИ:  http://psihobg.com/?p=1057

Крион от Русия за демоничните сили от астрала - http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=2823

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #116 -: Април 04, 2011, 13:07:38 pm »
Наско, благодаря за инфото. Спестява доста средства :drinks:

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #117 -: Април 04, 2011, 18:07:21 pm »
Според мен цената ще спре доста будни хора да посетят събитието,а може това да е целта,знам ли.
Представи си,че канализират в Сомалия,дали ще им даде някой 250$?
Както и да е,аз харесвам посланията, това ми стига за сега :)
;D
Ама ти имаш чувство за хумор!
Словосъчетанието "будни хора" и този шарлатански сбор на дърти (искащи да са) вещици са две напълно самоизключващи се понятия.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен arakha

• Малко Писал
  • **
« Отговор #118 -: Април 04, 2011, 19:07:03 pm »
Явно знаеш, какви са и какво искат да бъдат хората.
Не мисля,че имам чувство за хумор.
И на най-противното място можеш да научиш нещо,което ще ти помогне за друго.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #119 -: Април 04, 2011, 19:45:52 pm »
Явно доста хора още не са разбрали пазарната икономика, където ВСИЧКО е БИЗНЕС и ИНТЕРЕСИ.(Интереса клати феса-поговорка от по-миналия век)Но има и немалко, които са на вълната.За да има бизнес, първо се създават икономически интереси, чрез реклама, създаване на ниши, необходимост и т.н.
(Шоупрограмите са платени-нали артистите и те трябва да ядат.)Друг пример : БГ влиза в Европа и цялата администрация трябва да се обучи на новите правила, взаимоотношения и закони.Как ще стане това-чрез  платено обучение, провеждано от правоспособни преподаватели.Заплащат фирмите или държавата.Друг пример : образованието постоянно има промени и нови изисквания , за които са нужни умения изискващи нива и квалификация-платено обучение.Така е и в счетоводството, правото и т.н.Навсякъде има промени, за които се обучава с платено обучение.Това раздвижва и висшето образование донякъде и големи фирми, занимаващи се с правна документация.
Въобще от промените по света се печели много, затова има и огромни бизнес интереси те се предприемат.А бизнес интересите са движещата сила на пазарната икономика. Развития и успяващ бизнес плаща една немалка част от данъците, спонсорира (за БГ има още какво да се желае), създава работни места и т.н.

Та да се върнем на шоу програмите. Първо се зашумява по-подходящ начин за Крион. Популяризира се и после идват просветените да ви запознаят на живо.Платено запознаване. Естествено безплатен обяд никъде не дават.....Лошото е, заплатите тук са мизерни.Ако човек взема по 2000 евро на месец, що да не даде 200 за такава среща.Естествено, ако иска.Щото може да предпочете и футболен мач, или опера.

С това съвсем не искам да омаловажа самата тема за Крион.Просто давам нагледен пример, как някои са решили да  я използват за бизнес интереси-тоест да изкарат някой лев от нея. Пазарна икономика-ниши много, само да иска и да може човек. ;)
« Последна редакция: Април 04, 2011, 19:52:45 pm от marhs »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27