Отлагах с години да пиша мнение в тази тема. Поради неразбиране евентуално.
Не схванах за какви по-висши същества иде реч?
По-висши с какво? В какво?
И те се трепят на поразия, ако се вярва на слуховете. И те ползват живи и съзнателни същества, ако не за храна то за експерименти.
Същите мекерета като повечето земляни.
По-висши в технологиите ли? Ами силните аспекти, по закон, са най-слабите места.
Разправят, че искали да ни завладеят, но защо ли чак толкова се страхуват, че не искат или не могат да го сторят вече хилядолетия? Само митове, предания, легенди и топ сикрет фантазии се ширят?
Не съм чул още за по-висши същества. Все намирам някакви кусури при описанията на разните "цивилизации".
Все едно да кажеш, че на земята има по-висша раса.
Фантасмагории на таркалета. (защо не и глупости?!)
Расизъм от Вселенски и политиканстване с Космически мащаби.
Карлин би рекъл:"Холи шит"
Моя дървят бе
Иначе такива, в името на любовта ги има, дето на драго сърце са ни помагали, помагат и ще продължават да помагат. Никви бул-шит не са! Та за кво да ги разкарваш, като те ще дойдат да ни спасят от самите нас, респективно от рептилите 
Вярваш ли в това?
Дори съседа ти, когато ти е помогнал при затруднение си мисли: "Колко добре ще е да получа нещо в замяна на постъпката си." Когато си вършил нещо за друг, не ти ли е минавало през ума, дори за миг:"Сега ако можеше да ми се отплати, никак няма да е зле..." Пред себе си не мога да крия, минавало ми е и единствено самоналожените рамки и вече начин на живот са ме задържали в правия път, според мен.
Няма по-висши нито по-нисши. Просто сме различни. И вместо да се допълваме и помагаме, всички тръгнали да си мерят пи...те.
Погледни във форума. Всеки се смята за капацитет в някаква област, Дори в няколко ако не всички. И когато се наложи неговото виждане потрива доволно Его(дори на две очи, т.е. в самота).
Така чувствам нещата аз.
------------------------------
P.S.
Нали никой не е забравил, че пртисъстващите правят изключение?

Казвам го с цел да приспя егото на самозасегналите се.