Това, което ще пиша са само мои разсъждения и цитати от книжката на Елиен,
" Разкритията на един посветен".
Смятам, че ако наистина се размислим върху това, което той казва точно кратко и ясно, бихме могли да проследим нишката по начина как той мисли и как в действителност зад всяка негова дума се крият 1000 врати, които можем да отворим и надникнем, за да намерим истината, която ние търсим.
Но може би една много по-глобална картина, която ние не сме свикнали да виждаме.
Смятам наистина, че 95% от нещата, с които се занимаваме и коментираме са напълно излишни. Ние си прахосваме Божествената енергия за абсолютни ежедневни глупости.
Циатат от Посветения:
"Да ги накараш да вярват, че имат в ръцете си меч, който им дава мощ и ги прави способни да се борят срещу "Тъмните сили", докато това е просто клечка за зъби.
Трябва да бъдеш много внимателен на кого давате този въображаем меч.
Знаете ли че не само изречените, но също и написаните думи тук имат определена вибрациуа, която оказва непосредствено влиание?
И аз бих казал, че голяма част от написаните думи тук не помагат за каузата, за която си мислите, че се борите."
Аз мисля, че той е много прав в това, което казва.
Дори и тук, в нашият сайт, има толкова много неща, които унищожават фините вибраци и това, за което наистина си мислим, че се борим в действителност.
Дори това, което ние сами индивидуално си мислим или по-точно ни карат да си въобразяваме относно 2012, смятам всъшност, че е една невероятна лъжа че света ще бъде унищожен или че полюсите сменени.
АЗ СЪМ убедена, че това което слушаме и това, което виждаме и това, което мислим е ТОЧНО това, което ТЕ(ТО) искат ние да си въобразим, за да можем да го реализираме да му предадем завършен вид.
Смятам, че нишката е толкова тънка,но ако успем да я хванем ще "видим" Глобалната картина и тяхната истинска идея.
Всичко каквото правим, ви казвам е това, което Те или "ТО" искат. Защото ние сме по силни? Защото чрез нашата "Мисъл-Форма" те искат ние да създадем това, което те не могат, защото те не са толкова много и толкова силни колкото сме ние когато се обединим.
Реално ние си мислим, че сме много умни но всъшност ние сме много глупави, защото те пак ни използват! Разбирате ли? Те винаги са го правили.(КАК?) Ние сами вървим срещу себе си. (КАК?)Ние си мислим, че знаем какво ще се случи 2012, но ние нищо не знаем и сме като малки деца за тях, които току що прохождат и държат меч, който ТЕ са ни дали.(Защо)?
Меч толкова силен, толкова мощен, който вместо да го използваме за да предпазим себе си ние ще унищожим себе си. А те ще се смеят отстрани.
Цитат: Няма враг който да атакувате,освен себе си!
Защо казвам и мисля това:
Цитат: "Перфектният роб е този който казва - " Аз не съм роб"
Филма 2012, който гледах миналата седмица е това, което ние мислим и което сега с този филм ни карат толкова силно да напрегнем въображението си за два часа и половина, че буквално можем да предадем мисъл-форма на Унищожението на самите себе си
.(Тоест Глобалната Матрица)!Цитат - "Визуализацията" работи,защото тя е съществена част от процеса на тази материална вселена.
Тоест " Унищожението, което ТЕ искат през 2012", Не ние!
Но "Те ни карат ние сами да го създадем". Защото ние сме " Проводниците ", Ние Сме - Аз съм , Те не са!
Аз мисля че ще има истинско "
" Не -
Унищожение!
Ние би трябвало да се противопоставим на тази тяхна идея за унищожение.(КАК)?
Те самите знаят, че "край няма и никога е нямало и няма да има".
Тази наша майка Земя е създадена да се извисява."
Цитат:
"Не разбирате какво наистина представлява светът, в който живем"
АЗ: - Ние дори не знаем в какво вярваме??? Мисля, че земята е един огромен портал към другите истински светове! Тук сме абсолютни войници дошли да усъвършенстваме нашите духове, и може би един живот тук се равнява на 2. И това, което предстои 2012 е един от дълго очакваните трамплини за нас. Ако го изпуснем означава или сме низши духове или кармата не ни го позволява или сме против Вселенските закони?
Цитат
АЗ: Убедена съм, че борбата която се води е невидима Не между добро и зло и Не между Тях и Нас! А със самите себе си.
Цитат: Има само една битка и тя е сега, тук на тази планета и на Персонално (лично) ниво!
Цитат: "Няма край на времето" - Аз: Никога няма да има.
Цитат: "Страхът се базира на физически импулси, физическото не е важно" -
Аз: Много ми хареса. Това е една от големите истините"
Мисля, че до в момента в който ние не разберем, че всичко каквото правим, казваме, вършим,мислим - ни се пише на нашият гръб(то е бумеранг), ние никога няма да израснем или да бъдем това, което наистина искаме да бъдем.
Докато не намерим разбирателството и равновесието в нас или около нас всичко каквото правим, мисля че е абсолютно излишно и погрешно!
Прочетох това, което сте коментирали за 2012 относно - Къде да се крием и какво да правим?
Мисля, че ние всички тук в този форум казваме и си мислим, че сме с едно стъпало пред други в Духовно ниво. Но смятам, че докато има страх, който все още виждам във всички нас, ние никога няма да можем да вземем максимума от висшите вибраците през
година!
И това, за което сме дошли тук на тази Земя, няма да бъде изпълнено.
Дали сте се замисляли по този въпрос - че изпитанието е не 2012 година, а точно преди
?
Какво мислим? Какво чувстваме? Какво предприемаме? Как реагираме с хората около нас?
Какви са подбудите ни и идеите ни за всичко? Как работим върху себе си (Аз-ът)?
Определено ви казвам - Чудо няма да има ако ние не дадем почвата да се посади дървото.
Вселенският закон е - Получаваме каквото си заслужим. 2012 мисля, че ще получим това, което ни се полага! Казвам ви - няма спасители да дойдат. Ние сме спасителите на самите нас. Ние сме дошли тук да спасим душите си като ги усъвършенстваме.
И може би ни се струва трудно, защото духът ни е затворен, но това сме искали!
Каквото и да става
убедена съм второ причастие не е!
Земята трябва да се измени, да получи по-високи вибраци и ние ще се изменим с нея, но материалистите няма да могат да издържат на налягането.
Относно нас може би ще получим малко главоболие, подпухналост и главоболие.
Земята е материална или може би вселената, в която живем?
А замисляли ли сте се, че има нещо друго повече от
?
Преди да започнат коментарите, или упреците; моля бъдете така любезни да не забравяте, че това е само "Мое" мнение по въпроса с всичко, което аз написах по горе.
Не съм искала да засегна или да обидя никого! Аз написаx това което Аз мисля!
Дано да ме разберете правилно!