Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 181176 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Formentera

• Четящ
  • *
  • Публикации: 97
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #345 -: Ноември 02, 2009, 16:47:14 pm »

Хайде да продължите с темата за 2012  :)

Какво ще стане през 2012 г. мисля, че никой не може да каже със сигурност от доста време ровя из чужди форуми, изчетох много информация от различни източници, изгледах доста филми и стигнах до извода, който си е само мой и не виго налагам тук само споделям. Има доста интересна информация и книги и какво ли не, но е ртудно да кажем кое е истина и кое не, колкото и правдоподобно да звучи обяснението на еди кой си или книгата на еди коя си. Освен това ми направи впечетление, че доста се спекулира с този въпрос, някой да всяват страх, други издават филми за да печелят от това. Мисля, че най-старите филми на тази тема са и най-малко комерсиални, защото през 1990г. малко се говореше за 2012 г. Точно тогава е направена поредицата за предсказанията на маите.
И така от многобройните и различни източници на информация реших по специално да разследвам тази от маите.
Оставили са три ръкописа, които се намират в Мадрид, Париж и Дрезден, този от Дрезден ми се видя най-интересен защото съдържа астрологически таблици и един един хилядолетен календар, който свършва на 21.12.2012 г. Именно от този документ са направени перположенията за края на епохата, ерата, цикъла или както и да го наречем е все едно. Ръкописа от Дрезден е истински, всеки може да го види в интернет, интерпретациите за него - също. Доколко правилно са го разчели учените, това не можем да знаем.
Моят извод:
Няма как да разберем какво точно ще се случи през 2012 г. Има различни предположения, но не можем да кажем със сигурност, кои са истински.
От друга страна,
може би наистина ще се случи нещо, на нали не знаем какво ще бъде най-разумното е да се подготвим за неизвестното, колкото е възможно.
Аз за себе си имам решение и то е следното:
Топли зимни дрехи, храна, и избор на място, колкото по-високо по-добре в някоя планина в близост до вода. Може да се направи и резервация в бунгало, или хижа, но не в хотел за две седмици, едната преди въпросната дата и другата след това. каквото ще стата , ще става, на високо шансът за оцеляване е най-голям, ако нищо не стане , ще ми остане двуседмичната почивка сред природата и в двата случая не е на загуба.

Неактивен Dominanta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #346 -: Ноември 02, 2009, 16:52:06 pm »
Ирис говори за уважение на подсъзнателно ниво. Демек циганина ще усети кое е правилно да направи. Съществува такова явление.  :)
Иван пък правилно разсъждава, че трябва действие.  :)

Аз се замислям - необходимо ли е да се поставяме на мястото на по-ниско интелигентни хора дори и с цел да ги опознаем. Аз не държа да падам на нивото на такива хора. Предпочитам да се уча от по-умни от мен. (в случая с циганите, макар че те редовно се поставят на наше място с цел да ни напипат слабото място и да се възползват) :-X

Конкретно за 2012-та трябва да говорят астролозите. Нали уж и миналото и бъдещето са горе на небето във вид на звезди.  8)

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #347 -: Ноември 02, 2009, 18:13:59 pm »
Не искам да го казвам, но...

Защо си губихте времето да пишете тези две и половина страници постове от вчера насам и да не казвате нищо смислено по темата?
Само си чешете езиците. Поне прочетете материал по темата. Примерно, най-добрият - книгите на Дон Елкинс за ченълингите с Ра, или "Той Говори", която излезе преди по-малко от два месеца.

На никого няма да се извинявам за отношението си, защото сами предизвиквате подобна реакция.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #348 -: Ноември 02, 2009, 18:20:46 pm »
А на някой хрумва ли му идеята че не само 2012г. а  и във всяка друга година преди и след нея стават милиони неща за които никой така и неразбира  ;) Обикновено под "стане нещо" се има предвид че всички ще разберат или "видят" под една или друга форма.Да, но по начина по който се разпространява информацията може да стане "едно", а да се каже "друго" а освен това и най-унищожителното явление може да бъде изкарано в позитивна форма като "пречистващо" както го има и обратния вариант.
Между другото както има сили които "работят" нещо да се случи на тази дата (тоест всички да разберат че е станало нещо) така има и такива, които работят в насока да не се случи или дори нещото да се случи - масите да не разберат - точно както всеки ден се случват хиляди и милиони много важни неща за които масите остават в невидение...

Неактивен Formentera

• Четящ
  • *
« Отговор #349 -: Ноември 02, 2009, 19:07:33 pm »
Да се случи нещо или да не се случи, какво ще се случи , кога ще се случи, можем да философстваме много по темата, защото всеки от нас е натрупал толкова информация , че ако я снесем тука няма да имаме време да я прочетем , нито да я разберем. Така, че след като няма нищо точно и ясно, трябва да погледнем въпроса не опт философска, а от практична страна.
Катастрофи стават всяка минута някъде, земетресения, урагани и така нататък, никой от нас не е застрахован от нищо, нито в дома си нито на улицата.
Сега, когато говорим за 2012 го специално за датата 21.12 според многото написано и казано може да се ояаква бедствие по-голямо от познатите ни, за това казвам че бихме могли деа се подготвим физически да го избегнем и да ицелеем.
Ако говорим за изнасяне в други измерение и непознат вид катаклизми, просто няма смисъл да ги обсъждаме тъй като не сме много наясно с това. Многото приказки на тези теми не ги правят по-ясни.
Що се отнася до пречистването на земята , то си е необходимо от време на време и не ни пита нас за мнението ни.
Извод: Не сме ние, тези които ще можем да спрем хода на нещата добри, зли или каквито и да са, можем много малко наистина да направим за себе си и да изприказваме купища с остроумни приказки :)

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #350 -: Ноември 02, 2009, 20:12:40 pm »

Така че какво искате от мене! Какво лошо има, че ви желая смъртта?! Какво според вас мога да ви пожелая? Та вие тъкмо това искате!!!!
Като начало,можеш просто да им(вкл.и на мен)пожелаеш достатъчно сили,да пребориме пороците си,вместо да ни пращаш по-бързо на оня свят..

Ето пак- искате (криворазбрано) съчувствие. И какво те топли, че някой ти пожелава да имаш повече сили да се справиш и бляблябля глупости? Ако сам не си помогнеш, няма кой. Тава е палаженьето. Виж, друго си е някой да ти зашлеви един зад врата  ;D Да ти даде стимул да докажеш, че не е прав и да се пребориш със себе си, за да докажеш, че правият си ти, да му покажеш, че си по- добър от него и тъй нататък... и егото може да се хакне  :lol: Въпрос на стимул.  :blum2:
По-добре,криворазбрано съчувствие,отколкото благопожелания за 'смърт".Или както е казал народът ако не можеш да кажеш нищо хубаво,по-добре замълчи.

Аз за себе си имам решение и то е следното:
Топли зимни дрехи, храна, и избор на място, колкото по-високо по-добре в някоя планина в близост до вода. Може да се направи и резервация в бунгало, или хижа, но не в хотел за две седмици, едната преди въпросната дата и другата след това. каквото ще стата , ще става, на високо шансът за оцеляване е най-голям, ако нищо не стане , ще ми остане двуседмичната почивка сред природата и в двата случая не е на загуба.
Абе и аз съм го обмисляла този вариант,ама понякога като се замисля,дали е за предпочитане да съм сред оцелелите?Щото ако наистина нещо се случи,не искам и да мисля какъв ще бъде светът после..И при какви условия ще трябва да оцелявам :---
« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 20:34:54 pm от konstantin2007 »

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #351 -: Ноември 03, 2009, 17:24:02 pm »
 :) Дали пък няма да завидим на онези дето вече не се водят живи? Дали пък пожеланието (на нечия смърт) на Спорт-Здраве , няма да се окаже благословия?  :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен Formentera

• Четящ
  • *
« Отговор #352 -: Ноември 03, 2009, 19:17:46 pm »
Хайде вземете се стегнете и по-смело гледайте на нещата, ще стане, каквото трябва да стане и то не зависи нито от мен нито от вас нито от илюминати , от никого, каквото стане то ще е правилното от универсална гледна точка, заради законите на Вселената, на Бога, на Космическия разум и тн.И след като точно това ще е правилното, то следователно е и за наше добро, макар и да не го разбираме сега, за това не трябва да се страхуваме, нали това е нашето училище, земята, може би ще трябва да научим и други уроци, различни от дсегашните

:bad: не се опитвай да бягаш от часовете :dance:
 :mad:

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #353 -: Ноември 03, 2009, 20:36:05 pm »
21.12.2012 г. ще бъде един обикновен зимен ден !
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #354 -: Ноември 06, 2009, 11:27:47 am »
21.12.2012 г. ще бъде един обикновен зимен ден !
Дай Боже.Макар,че според мен вече е създаден такъв силен егрегор,та нищо чудно и да ни сполети нещо..Напоследък всички около мен говорят за тази дата(Общувам предимно с майки,на този етап от живота си :),и повечето идея си нямат от езотерика и т.н)Ако ги питаш,има ли Бог,казват да,но дори не знаят в какво вярват..Та,щом тези обикновени хорица,дето довчера се вълнуваха само от ядене и памперси,вече започнаха да говорят усилено,смятайте какво е по света..И този път някак си е по-различно от други дати,определяни за свършека на света.Не виждам толкова насмешка и скептицизъм както беше за 2000 г.например.Оф,дано не си го предизвикаме сами

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #355 -: Ноември 06, 2009, 13:02:48 pm »
konstantin2007 не се притеснявай , детенцето ти ще се радва на правнуците си !
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #356 -: Ноември 06, 2009, 16:56:17 pm »
konstantin2007 не се притеснявай , детенцето ти ще се радва на правнуците си !
Дано.Ама тук и сега,а не в някакво си друго измерение ;D
Абе,общо взето си мисля,че е по-вероятно да спечеля джакпота от тотото,отколкото да се случи нещо,на въпросната дата."Поживьом,увидим.."

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #357 -: Ноември 06, 2009, 20:50:21 pm »
 :)Ми то почти всеки ден или земетресения, или ураганни бури, торнада, тайфуни и изобщо какво ли не в достатъчна степен затруднява живота на планетата. Така,че земните жители намаляват постепенно и доста успешно от доста време. Природата си има своите начини за почистване. :hi:   

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #358 -: Ноември 06, 2009, 21:03:14 pm »
Абе,мисля,мисля.Чистката,каквато и да е тя,вече е започнала.Ако въпросната дата би трябвало да означава наистина нещо,по-скоро си мисля,че ще бъде край на прочистването.Може би последните години ще се увеличат още повече и катаклизми и свински грипове, и кризи всякакви,и прочее случайности...А може и Земята наистина сама да се пречиства..А може и да се възнесеме в другото измерение..Много неща може..За бога братя,не умирайте 8) И ако не сме се възнесли,или пък слънцето не ни е унищожило сървъри,мървъри и пр.На 22.12.2012 ще го обсъдим..
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 00:02:51 am от Mirotvorec »

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #359 -: Ноември 06, 2009, 21:24:12 pm »
 :writer: konstantin2007,разбира се ще си направим кръгла маса и всички заедно от първият ред ще си обсъждаме... например дали ни кефи новото измерение нали? :hi:

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
7505 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
71749 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.