Хаха! Или пишачите умирате преди НСР, или като дойде НСР ще трябва да избирате - щото без ЧИП, няма цигари, капиш?
Така че идващите събития са моето спасение от вас и аз нямам никакъв пръст в това!
Защото през цялото време до сега вие все сте избирали смъртта пред това да ги откажете - всеки божи ден! Само не ми казвайте, че няма да избере ЧИПА пред това да ги откажете, щом не ви коства живота. Кого се опитвате да излъжете ? ? ?
Така че какво искате от мене! Какво лошо има, че ви желая смъртта?! Какво според вас мога да ви пожелая? Та вие тъкмо това искате!!!!
Ама ти наистина ли си мислиш, че след 2012-та няма да има пушачи?!!!
Наистина ли се надяваш, след 2012-та всички хора да са такива ,каквито ти харесваш?!!!
Ти ходил ли си скоро в някоя планина (като гледам интензитета ти на писане тук,скоро май не си напускал града си).Това го казвам,защото дори и да се наложи някой хора да се спасяват там ,половината от тях ще са пушачи "вервай ми"

)
И сериозно..наистина ли толкова силно вярваш, че цигарите и алкохола ( в умерени количества) са вредни???Няма смисъл да ти давам примери за 90-100 годишни пушачи и пиячи.
Наистина ли си мислиш,че всички пушачи ще се чипират само и само да имат какво да пушат?

Повярвай ми , има какво да се пуши в българската природа и цигарите ще са най-последната причина за приемане на чипа.Поне при мен.
Офф ,абе не ща да се заяждам .Всеки сам си избира пътя, знаеш. Щом в твоя свят цигарите са толкова опасни, няма лошо.Не ги пуши.
Странен път си избрал.Има какво да се научи от теб.
Но вътрешно съм убеден,че каквото и да се случи 2012-та, просто няма да има ситуации в които някой да каже на друг: "Видя ли сега, аз казах ли ти.." или нещо от сорта.И не защото няма да има на кого да го каже, а просто защото няма да има нужда да го казва.
Искрено се надявам,че наближава времето ,когато хората ще успеят да приемат различното в другите.
И не ми казвай ,че ти приемаш различните от теб.Все още няма да ти повярвам.