Аз май не се вписвам към нито една от трите групи. ;D Не мисля какво може да стане през 2012, не я чакам; не смятам, че всички "проблеми" са заради 2012(ах, тези маи...не трябваше да дават толкова точно края на една епоха, трябваше например да кажат "между 2010 и 2014год.", щото някои сега направо ще психясат).
"Проблемите" за мен са просто тест за изпитание, благодарение на който оценявам своята осъзнатост за нещата, за хората и за процесите в отношенията между тях. На този етап мога да кажа, че нищо, ама наистина нищо не е такова, каквото изглежда. И то не за друго, ами защото просто нямаме нужното качество на зрение, полуслепи сме.
Чувствам се като човек в командировка на планетата Земя, кратка, но определено с някаква цел. Твърде лично е, за да коментирам по-натам.
Като усещане-мисля, че живеем в много, много интересно време, с много интересни събития. Добре ще бъде, ако по-вече хора осъзнаят, че протичат процеси на тотална трансформация; добре ще е, ако осъзнаят, че те самите са в такъв процес, техните тела им го подсказват всеки божи ден чрез различни симптоми, които най-често са сходни с тези при различните заболявания, известни на медицината.
Добре ще е, ако хората обърнат цялото си внимание към себе си, да се вслушат в гласа на тялото, в гласа на клетките си(на такова ниво е трансформацията), а не да "нищят" този или онзи. Добре ще е да заобичат себе си, такива каквито са и такива, каквито ще станат, а не да се напъват да обичат или мразят другите. Обичайки себе си аз показвам уважението си пак към себе си, защото съм продукт на Себе си.
Може и да са глупости тези мои писания, ама какво пък-мои са си.

След поредната доза на здрав енергиен импулс, връхлетял Земята, възможно е леко замайване на съзнанието, докато клетките на тялото попият това, което могат.