Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 178709 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #285 -: Октомври 22, 2009, 15:29:46 pm »
Аз не знам какво ще се случи,но точно тези които вкат релакс,ще гледаме шоу,така ще им се дръпне лайното ако настъпи такова нещо ,че няма да значт от къде им е дошло.

Точно пък на бат Обе едва ли ще му се дръпне лайното.

По-скоро ще сме на първия ред с него и ще си поркаме биричката. Къв е смисъла да се коркаме за нещо което ще изтреби цялата Земя? (разбирай метеорит, смяна на полюси, Исус на летяща чиния, Шеран/Шаран... и т.н.) Нещо ще променим ли?

А забравих да... нали станахме 144 000 бройки. Ама те сигурно не пият бира. Особено тъмна, щото ще е 21 Декември. (зима е все пак).

Неактивен eses

• Пишещ
  • Публикации: 824
« Отговор #286 -: Октомври 22, 2009, 15:39:20 pm »
Интерено какво ще рече на първия ред?
не казвам да се коркаме,аз самата не съм сигурна че ще се случи нещо,само предполагам и мисля че в правилната тема предполагам.А за пиенето на бира,аз не пия тъмна ,но пък светла пия целогодишно  ;)но ако се стигне до нещо такова,мисля че бирата ще ми е последната грижа.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #287 -: Октомври 22, 2009, 16:19:15 pm »
eses, като те чета тебе ми се дърпа лайното, пък какво остава ако затрещи и загърми, може и да замирише край мене:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #288 -: Октомври 22, 2009, 16:39:40 pm »
Оффф...

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #289 -: Октомври 22, 2009, 21:31:32 pm »
 ;D Унесени в такива остроумно-цинични бъзикни може и да не усетим какво става покрай нас. :diablo:  ;D
Но тук в БГ си е така, като не ни стиска да се борим със злото, се борим един срещу друг, с усърдие, остроумност, сарказъм и усмивка. ;D

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #290 -: Октомври 22, 2009, 21:33:17 pm »
Никой с никой не се бори marhs :)

Аз поне нямам такова намерение. Просто си говорим.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #291 -: Октомври 22, 2009, 21:36:26 pm »
Не, ЕОН, аз не говоря за пишещите тук, говоря по принцип, за живота навън, за проблемите, около нас, които не искаме да решим.Които може би са свързани с 2012 год., или натрупването им да доведе до нещо по-.... ;)
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 09:13:24 am от Mirotvorec »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #292 -: Октомври 23, 2009, 09:33:42 am »
Това, което някои виждат като проблем, други изобщо не го забелязват и в това няма нищо чудно. Различните причини за инкарнация на Земята пораждат и различни интереси.
Това, което някои очакват да се случи през 2012г., а други нищо не очакват, за трети то вече се случва. Сиреч, за последните 2012г. вече е настъпила.  ;) Времето е разтегливо понятие, така излиза на практика. Нямате си на идея колко е интересно за тези, третите, да наблюдават и четат за терзанията на първите две групи.  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен CASIO

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #293 -: Октомври 23, 2009, 23:02:24 pm »
Погледнете датата 11.11;2009гТова е първият сигнал.Анализираите го.....

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #294 -: Октомври 24, 2009, 00:28:25 am »
Погледнете датата 11.11;2009гТова е първият сигнал.Анализираите го.....

И с какво е по-различен от 09.09.2009 г.?? :-X ;) Първият сигнал за какво?

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #295 -: Октомври 24, 2009, 09:08:00 am »
Човека гледа номерологично на нещата, че сбора на 9 и 2 е 11.Аз пък казвам, че първия сигнал беше на 11.11.1010г.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #296 -: Октомври 24, 2009, 11:13:11 am »

Нямате си на идея колко е интересно за тези, третите, да наблюдават и четат за терзанията на първите две групи.  ;D

Доколкото разбирам, ти се чувстваш от тези "третите". Така ли е?
Ако е така би ли описал на две-на три впечатлението ти от наблюденията?
« Последна редакция: Октомври 24, 2009, 11:16:15 am от Гален »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #297 -: Октомври 24, 2009, 15:04:05 pm »
Аз май не се вписвам към нито една от трите групи.   ;D  Не мисля какво може да стане през 2012, не я чакам; не смятам, че всички "проблеми" са заради 2012(ах, тези маи...не трябваше да дават толкова точно края на една епоха, трябваше например да кажат "между 2010 и 2014год.", щото някои сега направо ще психясат).
"Проблемите" за мен са просто тест за изпитание, благодарение на който оценявам своята осъзнатост за нещата, за хората и за процесите в отношенията между тях. На този етап мога да кажа, че нищо, ама наистина нищо не е такова, каквото изглежда. И то не за друго, ами защото просто нямаме нужното качество на зрение, полуслепи сме.
Чувствам се като човек в командировка на планетата Земя, кратка, но определено с някаква цел. Твърде лично е, за да коментирам по-натам.
Като усещане-мисля, че живеем в много, много интересно време, с много интересни събития. Добре ще бъде, ако по-вече хора осъзнаят, че протичат процеси на тотална трансформация; добре ще е, ако осъзнаят, че те самите са в такъв процес, техните тела им го подсказват всеки божи ден чрез различни симптоми, които най-често са сходни с тези при различните заболявания, известни на медицината.
Добре ще е, ако хората обърнат цялото си внимание към себе си, да се вслушат в гласа на тялото, в гласа на клетките си(на такова ниво е трансформацията), а не да "нищят" този или онзи. Добре ще е да заобичат себе си, такива каквито са и такива, каквито ще станат, а не да се напъват да обичат или мразят другите. Обичайки себе си аз показвам уважението си пак към себе си, защото съм продукт на Себе си.

Може и да са глупости тези мои писания, ама какво пък-мои са си.  :blum2: След поредната доза на здрав енергиен импулс, връхлетял Земята, възможно е леко замайване на съзнанието, докато клетките на тялото попият това, което могат. 

Не мисли като човек!-Крион

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #298 -: Октомври 24, 2009, 15:15:21 pm »
Човека гледа номерологично на нещата, че сбора на 9 и 2 е 11.

:hi: Разбрах.Ще видим какво ще е на 11.11.2009
Аз пък казвам, че първия сигнал беше на 11.11.1010г.

:o Имаш машина навремето и си мълчиш.Е това си его. ;D А ний да духаме супата ???
« Последна редакция: Октомври 24, 2009, 15:17:47 pm от marhs »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #299 -: Октомври 24, 2009, 17:10:12 pm »
Вече и елита признава, че ще има трансформация и иска максимално да се възползва от нея. Вижте мислите на един мислещ българин. Помислете над изказването на Дейвид Рокфелер:

Цитат
Антропософско разбиране за “елита” и “здравната конспирация”Един от читателите на статиите ми за ваксините прати писмо, което предавам със съкращения на някои епитети и коректура на пунктуацията и правописа:

“Първо си проверявай “изворите”, преди да пишеш глупости! Ама ти не можеш да разбереш какви глупости си написал, защото не можеш да мислиш. Аре помисли как “фармафията” ще печели от следващи ваксини, ако убие повечето хора с ваксината за свински грип! В това няма логика и всичките ти глупости са без логика, г-н “От извора”!!!”

Да, любезният читател е прав, след като в предишните ми статии намира само упреци за меркантилност. От изписаното по-горе вече трябва да е ясно, че не обвинявам създателите на ваксините само в опит да печелят от опасни биотерористични оръжия (ваксини). Обвинявам ги в по-тежко престъпление – евгеника на човечеството чрез неговото израждане, поболяване и бавно, но сигурно изтребване (депопулация). Защото ваксините са точно това – оръжие за масово изтребление. При това са нещо като “стелтове”, защото в повечето случаи действат невидимо –

каквото и да причинят, винаги може да се обвини “случайността”, “наследствеността” или “външен фактор”

Нека да е ясно – никъде не съм казвал, че ваксините “срещу” свински грип ще изтребят на мига ваксинираните. Много ясно бях писал, че последиците от какъвто и да било тип ваксини могат да се появят ГОДИНИ и ДЕСЕТИЛЕТИЯ след инжектирането. А под “смъртоносни” и “увреждащи” нямах предвид, че ще заразят хората с нищо и никаквия свински грип, а че тези ваксини водят до десетки осакатяващи или фатални неврологични и автоимунни заболявания. Гарантирано! При някои хора водят до стерилитет, фармацевтичен СПИН (понижена имунна защита), а почти гарантирано и до какви ли не форми на рак. Важи за всички ваксини. А най-страшното е, че хората плащат за изтреблението си и това на своите близки –

както вдовиците са плащали куршумите, с които диктаторските режими са убивали мъжете им

Парите са най-нищожният фактор в тази “конспирация”. Не съм съгласен и с повечето конспиративни теоретици, че става дума за едното властолюбие. Да, парите купуват власт, но това може да е интересно само за “дребните риби”. Всяка от фамилиите на банкерите или магнатите, които искат депопулация на света, има повече пари от бюджета на цялото човечество. Те печатат парите. Те отдавна нареждат и света. Няма смисъл да искаш нещо, което си постигнал.

Властта и парите им служат за постигането на конкретни цели, а тези цели, както би трябвало да знае всеки антропософ и духовно (религиозно) грамотен човек, отиват много по-далеч от налагането на една диктаторска утопия като т.нар. Нов световен ред – един Планетарен Режим, който е обречен и е предречено да се срути броени години след неизбежното му установяване.
Наивно е да се смята, че християните, мохамеданите или индусите, запознати с пророчествата за Последните дни или края на Епохата на Тъмнината (Кали Юга), могат да знаят, че НСР ще трае малко повече от петилетка, а злодеите, които стремглаво се опитват да го наложат, видите ли, са затънали в мрака на невежеството и работят за обречена кауза. Няма такова нещо – антропософията, както и повечето християнски течения, разглеждат събитията около глобалната диктатура като изпитна сесия. А целите на изпитната сесия, при която ще се пресее “доброто семе” от “плевелите”, са съответно Царството Божие (Сати Юга, Епохата на Водолея и Светлината) и Ада (Осмата сфера или Царството на Дявола).

Висшите среди на тъмните сили, които работят за глобална диктатура и поболяването на хората, целят не самата диктатура, а осигуряването на колкото се може повече души за Осмата сфера. А както подготовката на НСР изисква време, така и разделянето на “доброто семе” и “плевелите” е продължителен процес. Здравната конспирация не се изчерпва само с атаките върху материалното тяло и умствените качества на човечеството.

Войната, която се води, е най-вече срещу астралното тяло

Това е тялото, което носи съзнанието и всички чувства. Докато спи, човек не помни нищо или има алегорични сънища, тъй като съзнанието се отделя и се обучава в по-горните нематериални светове, като при завръщането си забравя какво е правило “горе”. Преди да се качи в духовните светове, астралното тяло всеки ден задължително поправя материалното. Накратко, астралното тяло лекува тленното. И колкото повече време е нужно на астралното тяло да се занимава с щетите на материалното, толкова по-малко време има за собственото си духовно развитие. Затова в българската дума “изцеление” или например в английската “heal” със същото значение има вложена една и съща прадревна идея – че човек е цял (whole, откъдето идва heal) и в баланс – сиреч здрав, само когато духовното и тленното тяло не си пречат взаимно, а се допълват.

Още преди век антропософът Рудолф Щайнер предупреждава, че адептите на тъмните сили от Осмата сфера целят с тотален икономически (и съответно политически) контрол да спомогнат за въплъщението на могъщо същество, което да ръководи цялото човечество за определен период от време. Това е т.нар. Звяр или Антихрист от библейските книги. А целта на този “глобален президент”, чакан през третото хилядолетие, и неговите сподвижници ще е окончателно да “втвърдят” до такава степен астралните тела на хората, че мнозина от тях да не могат да издържат изпитната сесия и да преминат в следващата Епоха на Светлината или Царството Божие. На хората, при които астралното тяло е втвърдено, духовната еволюция ще бъде “занулена”. И съответно ще живеят като представители на минералния свят в Осмата сфера, докато получат шанс за поправителни изпити. Повече в статията ми “Идването на Ариман”.

Дейвид Рокфелер: “Намираме се на границата на глобална трансформация. Всичко, което ни трябва, е правилната всеобхватна криза и отделните нации ще приемат Новия световен ред.” (We are on the verge of a global transformation. All we need is a major crisis and the nations will accept the New World Order.)

Това е казано преди години в интервю за щатско списание. Докато пиша тези редове, в Питсбърг се провежда срещата на Г-20, където в прав текст беше обявен “Нов икономически световен ред”, а чикагската мутра и банкстерска подлога Барак Обама с треперещ глас пое длъжността “глобален президент” за идните няколко месеца. Всеобхватната криза е финансова, а успоредно с нея се тиражира криза със свински грип и криза в мирните преговори с Иран. В тази всеобхватност няма нищо чудно – както белите, така и тъмните сили винаги работят на няколко фронта.
Страховете от недоимък заради икономическата криза; страховете от болести заради този или онзи грип; страховете от предстоящи войни…. Всички страхове водят до втвърдяване на астралното тяло, тъй като страхът и омразата действат на трептенията низходящо. Само любовта и разбирането връщат трептенията на астралното тяло във възходяща посока. Здравната конспирация се изразява в това, че с поболяването на материалното тяло просто е невъзможно астралното тяло да се развива. То или се отделя окончателно – смърт, или продължава да се втвърдява, докато работи “вързано” здраво за материалното...
Атаката срещу бременните жени и децата е разбираема за духовно грамотния човек

Близко е до ума, че когато материалните тела на бъдещите поколения гарантирано ще бъдат с уродства или с физиологични предпоставки за слабоумия, те няма да са подходящи за носители за душите на духовно напреднали хора. Затова в изродените или слабоумни бъдещи бебета ще се въплъщават предимно изостанали духовно същества. Едно необходимо условие за окончателното създаването на Царството на Антихриста и набирането на максимален брой хора за Осмата сфера.

Ваксините са могъщо оръжие на тъмните сили, които са окупирали всички позиции, осигуряващи пълен регионален или глобален контрол. Но до подобни или същите резултати водят натровените или генно-модифицирани храни. Древната мъдрост гласи, че човек става това, което яде. Изкуствено създадените храни водят и до промяна в човешкия генофонд. Още по-бързо, но и дълготрайно, е действието на оръжията с обеднен уран, които черната ложа пръсна навсякъде в Близкия Изток, че даже и на Балканите. Препоръчвам документалния филм Beyond Treason (“Отвъд държавна измяна”), разглеждащ как, къде и с какви средства се извършва глобалният геноцид. Една от най-потресаващите сцени е, че младите родители в Ирак вече не питат лекарите: “Момче или момиче?” Първият им въпрос е:

“Детето нормално ли е?”

Част пета:
Заключение и призиви

Не е нужно да си вярващ или пророк, за да предвидиш, че масовото приемане на ваксини с неограничено количество живак, алуминий, формалдехид и сквалин са достатъчно условие един ден иракският въпрос да стане и български проблем. Няма нищо случайно, че все по-често чуваме за бум на стерилитета, автоимунните заболявания и разните форми на рак. Какво друго да очакваме, когато бебетата и децата получават един куп ваксини, преди да навършат пълнолетие?! Последиците от ваксините се предават и на идните поколения, които пък на свой ред ще бъдат засегнати от иглата и отровата на евгениката.

И точно тези, които внасят ваксини с вашите пари, после се вайкат пред данните за демографския срив. Невежеството не е оправдание за нищо, така че всеки, който се подлага на “лечение” или “превантивни мерки”, след като е бил предупреждаван, че се самоубива и убива децата си, няма право да плаче и да се вайка. Намираме се в един от най-важните отрязъци от време, когато се води люта война между белите и черните сили. Войната е с предизвестен край – Царството на Антихриста ще падне. Но никъде не е обявен поименен списък кои ще попаднат в “огнената геена” и кои ще се радват на “вечен живот”.

Всеки трябва да се изясни сам за себе си.
А ако е родител, да мисли и за децата си.
“Или сте с нас, или сте с терористите” – казва сатанистът Джордж Буш-младши, адепт на обществото “Череп и кости” и син на педофила Дж. Буш-старши, насилвал сирачета от Бойс Таун, включително и в Белия дом. Подобни фрази можем да чуем и от ортака им Доналд Ръмсфелд – един от крупните акционери на фармафията и главен виновник за легализирането на практиката за мъчения и избиване на хора в затворите. Аналогично на черните, умопобъркани братлета, се провиквам:

“Или сте с нас и ще следвате разума и отговорността за идните поколения, или буквално ще вървите по дяволите в тяхното царство.”

Не е като да няма избор.
http://www.ivanstamenov.com/?p=482

Цялата статия е публикувана от Гален в "Здравни конспирации", но посочения от мен контекст е актуален за темата. Затова, моля админите да не трият този пост!
« Последна редакция: Октомври 24, 2009, 17:14:48 pm от SMSI-H »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6961 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
62479 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.