Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 178723 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #270 -: Октомври 17, 2009, 14:42:28 pm »
Лично на мен , много ми допада варианта всички да говорим на един език.
Еми не говорят ли всички английски?
  :)  Присъединявам се към eli да се върнем към библейските времена преди Вавилонското разделение на езиците и ТЕЛЕПАТИЯТА да бъде общият ни земен език!
 Но темата не е ли за 2012г, към която все повече се приближаваме. Та не мислите ли, че с повишаване вибрационното си поле(от което следва да се повиши това и на планетата)и така предстоящите събития да бъдат смекчени до възможна степен? Какви идеи имате в тази посока?  :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #271 -: Октомври 17, 2009, 14:51:13 pm »
1.Ами може да се направи връзка, че през 2012 г., може да ни дойде способността да минем на телепатична връзка.И така етапът Вавилон, с разделените езици да свърши.
2.Повишаването на вибрационните полета на планетата и хората е подготовка за живот на друго, по-високо ниво.Целта на повишените вибрации е да се премахне злото, и войните, да се предотврати разрушението. :)

« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 19:52:05 pm от Mirotvorec »

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #272 -: Октомври 17, 2009, 21:29:55 pm »
 :) marhs определено, колкото повече са събудените в тази посока, толкова темата 2012 няма да изглежда тилкова страшна. :hi:

Неактивен divine

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #273 -: Октомври 17, 2009, 22:55:13 pm »
Отговор на някои въпроси на читатели от писателя Георгий Бореев (Бязырев) -

Сега става смяна на расите. Петата раса си отива. Появява се новата Шеста раса. Тя ще живее на ефирна Земя. Преходът в ефирната Земя ще става на 3 етапа - през 2013 г., през 2017 г. и през 2030 г. Представителите на Шеста раса наброяващи около 1,5 млрд. души за това време ще напуснат физическата Земя. Това са и децата "индиго" и най-напредналите ученици на езотеричните школи и многобройните хибриди, получени при кръстосването между чуждопланетяни и земни жени. Хората от Шестата раса няма да бъдат такива като нас - и вътрешно и външно. Те ще имат по рождение 10 аурични обвивки, огромна енергетика и ще бъдат вродени сидхи. В началото на Шестата раса хората на ефирната Земя ще се хранят само с вода и сокове на растения. След това Шестата раса ще премине към хранене с прана.

Няколко стотици хиляди души от нашата Пета раса също ще живеят в своите тела сред хората от Шестата раса. Тези избраници ще станат преходен мост между Петата и Шестата раси. Затова е нужно да се занимаваме със своето умствено и нравствено изчистване.

Страхотна информация, много полезна, благодаря ти ,че си я превел/а.
Само не мога да си представя как точно хем ще напуснем планетата, хем ще си останем с тези тела. Нали телата ни се променят сега ,за да могат да преминат в друго измерение. Просто ми е трудно да си го представя с три-измерния си мозък.
И какво се препоръчва да правим по време на този преход, като дойде резонантната вълна - просто да седим и да медитираме ли ??

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #274 -: Октомври 17, 2009, 23:53:03 pm »
Последно, има ли или няма "индиго деца"? Едни казват, че има, други, че няма. В този форум има и от двете групи. ??? Всичко е толкова относително и в същото време объркано. Всяка идея се оказва пред последна в един момент.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #275 -: Октомври 18, 2009, 01:24:16 am »
:) marhs определено, колкото повече са събудените в тази посока, толкова темата 2012 няма да изглежда тилкова страшна. :hi:

Така е Алди и тук във форума има доста информация по-въпроса, само да има време да я прочетем всичката  ;) :dance:

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #276 -: Октомври 18, 2009, 13:51:55 pm »
  :) Четене без приложение дали е достатъчно? Ако останем само наблюдатели, без упорство по отношени събуждането на повече души, дали е най-доброто?  :hi:
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 16:04:04 pm от Mirotvorec »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #277 -: Октомври 18, 2009, 16:06:49 pm »
Достатъчно е да се погрижим за себе си, а "упорство по отношени събуждането на повече души" може да ти донесе единствено излишни главоболия.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #278 -: Октомври 18, 2009, 16:29:27 pm »
...а "упорство по отношение събуждането на повече души" може да ти донесе единствено излишни главоболия.

Не само това.

Събуждането на повече хора всъщност е целта - защото събудените хора ще съборят сегашното статукво.И тъй като Новият световен ред трябва първо да преодолее сегашното статукво, събудените хора ще са уредът, който ще го направи.

Така че всяка форма на месианство всъщнст е форма на директна агентурна дейност в полза на Новия световен ред.
Колкото повече хора са събудят - толкова по-бързо ще бъде съборено сегашното статукво и толкова по-бързо Новият световен ред ще започне да изниква.

Всъщност работата е там, че НЕ Е ВЪЗМОЖНО всички да излезем от Системата.

Възможността за излизане от Системата се пада веднъж на...кой знае на колко години, и моментът на предстоящия Хаос - моментът на събаряне на сегашния ред и изникването на бъдещия - е една от изключително редките възможности за излизане от системата.

Само че е НЕВЪЗМОЖНО да излезем всички.

Затова това, което трябва да се прави, е всъщност да оставим хаосът да се случи по естествен път, подготвяйки себе си за поемане в трета посока, и да вложим всичикте си сили в това, когато хаосът настъпи.

Защото единствено моментите на ХАОС дават възможността за пренареждане на масата - единствено по време на ХАОС, КРИЗА и СЪТРЕСЕНИЕ може да се завземе нова територия и да се переразпредели властта.
Всяко стабилно положение е затвор за претенциите.

Така че умните ще оставят събудената маса да събори сегашния ред, ще изчакат момента на хаоса и ТОГАВА ще направят своя ЛИЧЕН ход, оставяйки събудената маса сама да премине в Новия световен ред, докато умните единици успеят да се откъснат от играта.

Така че давайте - събуждате се там... събирайте се, просвещавайте народа, борете се със системата и премахнете всичок старо.Само не го правете твърде бързо, за да имам време да се подготвя.
Като го направите, ще тръгна по разчистеното след вас, и когато започнете да навлизате в друга игра, ще свия в непочистеното, прилагайки подготовката си до момента, благодарение на спокойствието, което сте ми осигурили.

Който може, да ходи да се спасява с алтруизъм и порстотии.Само да знае, че ако се окаже, че не може, ще се е преебал сам.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #279 -: Октомври 18, 2009, 17:33:58 pm »
...а "упорство по отношение събуждането на повече души" може да ти донесе единствено излишни главоболия.
Като го направите, ще тръгна по разчистеното след вас, и когато започнете да навлизате в друга игра, ще свия в непочистеното, прилагайки подготовката си до момента, благодарение на спокойствието, което сте ми осигурили.

Който може, да ходи да се спасява с алтруизъм и порстотии.Само да знае, че ако се окаже, че не може, ще се е преебал сам.

E, искаш да кажеш, че и това събуждане ще е една манипулация на определени хора, други да им свършат работата, и те да си застанат на власт.С определен % загуби.
Може.
Долу-горе, подобно е казал и Ботев в "Патриот". "...... но не свойта душа, а душата на народа"  ;) Гений си е човека :)

Неактивен eses

• Пишещ
  • Публикации: 824
« Отговор #280 -: Октомври 22, 2009, 14:19:25 pm »
наскоро ми попадна филма за 7 те прпрочества на майте.Не знам дали сте го гледали,ако не сте ще поставя линкове,от къде да си ги изтеглите.

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
« Отговор #281 -: Октомври 22, 2009, 14:36:17 pm »
Във този филм има доста неща които може да научи човек, за това е хубаво да се гледа, но последното нещо което прави е да изяснява каво ще се случи 2012г.

Неактивен eses

• Пишещ
« Отговор #282 -: Октомври 22, 2009, 15:02:33 pm »
Няма как да изясни какво ще се случи.Изяснява интерпретирайки майте.Според мен никой не може да каже какво ще се случи,но според мен ще се случи нещо и то най малко заради масовото очакване за промяна.
Има нещо  притиснително във масовото очакване и то е че масата гледа индивидуално на себе си и очаква тя да се спаси,защото мисли само за себе си като извисена. А всъщност целта е да се интегрираме със всичко и всеки.И това да си спасим кожата е ниско,дори за възвишените.На всякъде се казва че "спасението" ще е индивидуално.Че е добре да увеличаваме магнитното си поле чрез медитации и подобни.Какво ще стане с тези които не го правят,но са достатъчно възвишени или просто добри и хармонични хора.Във филма се говори за масовото полудяване на хората около размагнетизирането на планетата.Какво ще стане с хората които не са правили медитации? Аз например медитирам,но рядко, просто не е моя метод. Трябва лида се чувствам застрашена? Ами сина ми ,които е на 10 месеца? а тогава ще е на 4 г.Мъжа ми например не медитира въобще,но е добър човек,не е агресивен.Майка ми е инвалид,не е и чувала за медитация? И е такива неща и хора.Четох някъде за покачване на енергии,вибрации.как ги правите тези неща?не ми е ясно, пак ли с медитации?

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #283 -: Октомври 22, 2009, 15:09:56 pm »
Много се впрягате хора. Дайте го по-леко моля:))) Че иначе ще полудеете преди да се размагнетизира полето на Земята:))

1. Много малко посветени са наясно какво ще се случи наистина.
2. Земята няма как да се размагнетизира, това къде го прочете?
3. Никой, ама наистина никой, не може да каже кога ще е следващата смяна на полюсите.
4. Едва ли след 3 години бирата ще е толкова скъпа.
5. Във връзка с т.4 - ше можем да си позволим по 1 бира, и да гледаме шоуто ( ако има такова)

Релакс, хора. Не се подавайте на манипулации, моля ви.
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен eses

• Пишещ
« Отговор #284 -: Октомври 22, 2009, 15:19:03 pm »
Аз не знам какво ще се случи,но точно тези които вкат релакс,ще гледаме шоу,така ще им се дръпне лайното ако настъпи такова нещо ,че няма да значт от къде им е дошло.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6961 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
62479 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.

Започната от H. « 1 2 ... 90 91 » Езотерика