Автор Тема: Какво може да стане през 2012 г.  (Прочетена 178705 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re:Какво може да стане през 2012 г.
« Отговор #210 -: Август 27, 2009, 12:47:28 pm »
На мен някакси не ми седи нормално тая идея, че човечеството ще си слее мислите и ще направи нещо със Земята.

Колективни мисълформи, общо поле, егрегорите. Аз го наричам мисловен резонанс.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #211 -: Август 27, 2009, 12:59:21 pm »
На мен някакси не ми седи нормално тая идея, че човечеството ще си слее мислите и ще направи нещо със Земята.

Да го кажем така.Аз съм общителен човек по природа, но нямам с кого да общувам.В групите, в които се правя, че общувам, не намирам повече от 1 на 20 души, който да има смътна представа за това какво означава думата езотерика.

Отделно от това, аз искрено се съмнявам, че в целия този форум(който ползвам за пример на езотерична среда в случая) няма и двама души, на които наистина да им пука за Земята, а не за тях самите ЧРЕЗ Земята.

Така че ако приемем, че е така - че човечеството все пак може да промени съдбата си чрез своите мисли на принципа на резонанса(няма значение сега от принципа), то изниква следното: това няма практическо покритие нито в информираните среди, нито в неинформираните среди. Което прави цялата тази идея прекалено ефирна, за да е близо до осъществяване.

А до предполагаемото събитие има 3, максимум 10(според личното ми мнение) години.Затова според мен този вариант на развитие не присъства сериозно в сценария.

Много по-вероятно е да стане, каквото ще стане, и половината от човечеството да се държи като овце, една четвърт да измрат, а другата четвърт да направи един от всички възможни грешни избори.
Просто това се случва винаги, нека не бъркаме реализъм с песимизъм.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 13:02:58 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #212 -: Август 27, 2009, 13:04:36 pm »

Отделно от това, аз искрено се съмнявам, че в целия този форум(който ползвам за пример на езотерична среда в случая) няма и двама души, на които наистина да им пука за Земята, а не за тях самите ЧРЕЗ Земята.

Виж, в това има резон. Хората сме егоистични. В момента в dnes.bg кипи бурно коментиране около тази мистерия. Журналята са пуснали поредната психоза.

http://www.dnes.bg/ako%20shtete%20-%20vqrvaite/2009/08/27/kraiat-na-sveta-na-21-dekemri-2012-godina.76676

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #213 -: Август 27, 2009, 13:22:54 pm »
Виждам, че съм права и все повече хора мислят за това...
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #214 -: Август 27, 2009, 13:23:43 pm »
Ха ха, именно.Рано или късно, чрез масовите медии, мисълта на хората ще бъде тотално пренасочена.Чистата практика е доказала, че до сега никой никога не е побеждавал масовите медии.
Тоест, дори ако човечеството стане по-осведомено по въпроса, за да излъчи мисли за него, то още от сегашния момент се правят постъпки с цел насочването на тези мисли в желана от други посока.

С други думи - повече са, по-напред са с материала, по-напред са с времето, имат повече преимуществени позиции.А ние разполагаме с една надежда, че ТЕ ще се издънят сами и по някаква малка случайност, ще се възползваме правилно(като по чудо) от този евентуален миг.
Всеки покер играч ще види, че тази ръка е оперирана от хепи-енд.

Но нека не правя впечатлението на черноглед.Просто според мен преимущественият ни път не е пътят на Земята.А пътят на собственото его и какво ще стане с НАС, а не със Земята.
Със Земята дори може да не стане и нищо.Но с нас със сигурност ще стане, защото ние сме контекста на Земята през последните 100 000 години.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 13:29:01 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #215 -: Август 27, 2009, 13:36:38 pm »
Нека не сме черногледи. Времето наистина, според мен поне, е от голямо значение. Все повече хора биват информирани, ако наистина новината ги развълнува, ще тръгнат да търсят информация и това неминуемо ще ги доведе до тук  ;D или ако не- поне ще станат по- осведомени, което донякъде поне ще разсее истерията. Когато прочетох за разкритията на онзи норвежки политик тука в сайта и аз изпаднах в малка криза, която продължи известно време, но както се казва- времето лекува всичко. Така че, колкото по- голямо времевото разстояние от новината, толкова по ще са улегнали емоциите когато времето наближи.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 13:45:52 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен targy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #216 -: Август 27, 2009, 15:18:14 pm »
интересното е, че преди няколко дни един приятел каза "езотеричните теми са навсякъде, много комерс взе да става всичко това", дали това е така нареченото пробуждане на хората? А ето че и медиите започнаха да се интересуват от 2012, ето линк за статията:
 http://www.dnes.bg/ako%20shtete%20-%20vqrvaite/2009/08/27/kraiat-na-sveta-na-21-dekemri-2012-godina.76676

where is the truth

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #217 -: Август 27, 2009, 15:22:24 pm »
интересното е, че преди няколко дни един приятел каза "езотеричните теми са навсякъде, много комерс взе да става всичко това", дали това е така нареченото пробуждане на хората? А ето че и медиите започнаха да се интересуват от 2012, ето линк за статията:

Не.Това е така нареченото "навременно заблуждаване" на хората.

И в интерес на истината е част от НРС, защото не е вярно, че НРС е нещо изкуствено, напротив - това е част от еволюцията в природата.Само че НРС е онова, което трябва да замаскира истината за еволюцията, която стои пред човека.

И тъй като езотериката започва да играе някаква роля в обективните събития, обществеността трябва да бъде о време объркана, за да не се изпусне от контрол.

По дяволите - въобще някой приема ли интереса на една масова медия, какъвто и да е той и когато и да е той, като полезен? Хаха, targy братко, не ми казвай, че разпознаваш в масовата медия пробуждането на човека  :rofl:
« Последна редакция: Август 27, 2009, 15:23:58 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #218 -: Август 27, 2009, 15:29:20 pm »
По дяволите - въобще някой приема ли интереса на една масова медия, какъвто и да е той и когато и да е той, като полезен?
Дааааааааааааа! Аз! Аз! :blush:  :-*
Това обръща взора на народа, който дотогаз хабер си е нямал, че съществува таквоз нещо, в една малко по- различна посока, по някакъв начин разчупва модела на мислене (макар и малко да е, все файда) и го побутва към едно по- пълно осъзнаване на картинката. Сега, ясно е, че голяма част от информацията е плява, ноооо! ако на някого му е интересно, той със сигурност ще потърси повече информация и по някакъв (неведом! хохохохо) начин поне отчасти ще сглоби нужната му за момента истина. Всеки е почнал доховното си пробуждане от някъде. Няма случайни неща, смятам, това вече ни е до болка познато.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 15:34:30 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #219 -: Август 27, 2009, 15:37:34 pm »
Е да, така е, няма спор.Но няма и спор, че онези наистина са избрали минималния компромис...Дезинформиращата им кампания е просто шедьовър  :nea: Ако човек тръгне да чете езотеричните книги в момента наред, ще започне да си въобазява, че трябва да слуша духовни наставници, наместници в кореспонденцията му с бога! Баси.

Идеята, че човек е бога, не е редуцирана просто чрез деление, а е редуцирана чрез коренуване...Първо ти не си бог, но можеш да общуваш с него.На всичкото отгоре - само с посредници.

(просто пример)

Това разчупва леда, да...само че просто е**ва майката на логиката за десетилетия напред.
« Последна редакция: Август 27, 2009, 15:38:57 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
« Отговор #220 -: Август 27, 2009, 15:48:25 pm »
Няма да има почти нищо за гледане през 2012, освен ако "елита" не реши да ни спретне някакво шоу като на 9/11. Нещата се случват и сега в този момент и в следващия и няма да спрат да се случват. Които има очи ще види, които има уши ще чуе, които чете вниматено и между редовете ще разбере!
За останалите - нека чакат цирка да почне, но да не се окажат с билети за никъде.  :unknown:
« Последна редакция: Август 27, 2009, 15:49:20 pm от emilkos »

Неактивен targy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #221 -: Август 27, 2009, 15:58:49 pm »
@Спорт-Здраве4 - друго имах впредвид с този пост :)
where is the truth

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #222 -: Август 27, 2009, 15:59:19 pm »
Може би не толкова по темата, но все пак полезно за нея. Част от прословутия манифест на един просветен.

В:
Задават ли се някакви мащабни събития, които ще доведат до промяна в масовото съзнание и/или ще предефинират живота и начина на живот?

О:
Не, не по този начин.

Както споменах няколко пъти, това е на персонално ниво, което означава, че се осъвършенствате
чрез инструментите, които са налични за вас, споменах няколко, доколкото ми е позволено. Може да има събитие, което да измени цивилизацията (случвало се е много пъти в миналото), но то няма да има нищо общо с това, което вие споменахте.

Вашата задача спрямо Единното съзнание и самите вас остава същият, без значение какво се случва. Не хабете енергия в чакане на събития, това само ще удължи престоя ви тук.

Ще добавя нещо, което може да прозвучи обратното на това, което казах, но четете внимателно: Когато масите са накарани да повярват в нещо негативно, те могат да създадат това, което не искат, както е случаят например с „Новия Световен Ред”, както хората го наричат.

Когато вярвате, че нещо се заформя, тогава то ще се заформи и теоритиците на конспирацията са основни играчи в помощ на това, бомбардирайки ви с „факти”, според които нещо се заформя.
Заявявайки, че те ви контролират все повече, им осигурявате пълен контрол. Така че хората, които се „пробуждат”, за това са тези, които го създават. Визуализацията работи и по този начин.
Но повтарям, дори ако тези неща се случат, вашата задача спрямо Единното съзнание и вас остава непроменена.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #223 -: Август 27, 2009, 16:52:28 pm »
Нещо в темата за Нибиру ще споделите ли? Или сега търсите митологичните основи за Нибиру:))?
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Веселяк-У

• Четящ
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #224 -: Август 27, 2009, 19:57:15 pm »
Южно-Атлантическата аномалия в магнитното поле на Земята,която е около 8 млн. кв.км.(2008),и продължава да расте,а способността й да спира радиацията намалява.Спътниците в това число и телескопа Хъбъл  изключват най-важните прибори когато минават над нея защото електрониката им си отива.
Не съм чувал за тази аномалия.Дай някакъв източник. :)

Сигурно затова построиха бункер в Норвегия(проект с участието на 100 държави) с автономно захранване(1000г.),който да съхранява всевъзможни видове семена.

Къде го прочете това.Дай линк. :yes:

Потърси в колибката филма-Zemnoto magnitno pole,оттам ще научиш за   Южно-Атлантическата аномалия.А за бункера го четох в едно списание миналата година.Списанието нямаше нищо общо с науката и това беше вмъкнато като малка новина на последната страница.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6961 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton
102 Отговора
62479 Прегледи
Последна публикация Август 09, 2009, 23:54:17 pm
от marhs
2012 г.

Започната от H. « 1 2 ... 90 91 » Езотерика