Седя си аз тука и гледам дават нещо за филма по "Шифъра на Леонардо" и разказват накратко за какво става дума и естествено не пропускат да споменат интригата с Мария Магдалена и че наследниците на Христос живеят във Франция.
В това само по себе си няма кой знае колко странно,но ми хрумнаха няколко мисли.Първо-предполагам обърнахте внимание каква истерия имаше около книгата.Я си представете и с филма кво ще стане.
Спомням си как говорех нещо за Светия Граал и ме питаха "Ти да не си чел Шифъра?"
"Не"-"викам аз-книги доста по-стари от него" Ама на втълпил се е в главите на хората.И тъй като е роман т.е. художествено произведение никой не възприема че в него има верни неща,а сега когато пуснат и филма...Ами то във филмите нещата не са верни нали
Оттук нататък всички твърдения за Мария МАгдалена,това че е жена на Иисус и Меровингите,ще бъде окачествявана като фантазия,като "Ти да не си гледал Шифъра,я стига с тея глупости,тва е само филм".
Промивка с пълна сила.Май няма по-добър начин да скриеш една тайна от това да я прокламираш широко да я рекламираш и т.н. А да само трябва да я представиш в художествен вид.
Никой няма да приеме темата за Иисус и Магдалена насериозно(ако трябва да съм честен тя ми е много любима и се чувствам едва ли не лично засегнат),никой няма да обърне внимание на книги като "Светата кръв и свещенният граал" или "Разкритието на тамплиерите" защото ще приеме всичко за художествена измислица,защото у него ще се създаде една предубеденост.
На няколко пъти съм виждал във форума учудване че гадните всичко си казвали-ми то това им е начина да си скрият нещата,и то много по-добре от всякакви тайни архиви и т.н.
Ясно е че Холивуд е масонски.И промиването им далеч не е само в скрити кадри-вижте горното изречение.
"Денят на независимостта", "Междузвездни войни',"Матрицата"-тонове информация,тонове знание,но само за тези,които имат очи да я видят,тези,които имат маалко по-различно от стадното мислене.Останалите-"Лелее кво ли ще стане ако наиситна додат извънземни?","Нямаше и да е яко да има нещо като Силата?","Ами ако наистина живеем в матрица?"-и толкоз някакво моментно въпросче,малка искрица...И им се напомня че реалността е друга,че това там са само филми и НЕ ТРЯБВА да им се вярва,че трябв ада си живеят мизерния живот-за парите жената и Евр(оп)ейския съюз.Като пуснем малко новини,реклами и хубави изявления на политици.И за цвят тук-таме някой скандал,който публично да бъде разгласен,неверниците да бъдат линчувани и грешниците изгорени и да се види,че пак доброто е спечелило.Естествено в цялото шоу грешниците са смешни пионки.Трябва само да се вдигне шум около тях.И колкото по-заклеймявани толкова по-популярни стават те. Публични процеси със Саддам в които той псува,плюе и заплашва,речи на Буш за нуждата от демокрация и свобода подкрепени с ужаса на 11.09,,снимки на страдащи под диктатура деца-зрелище за масите-Саддам е зъл и друга информация не може да намерите,Ахмадинеджад е опасен антисемит и толкоз.
Ще излезнат десетки филми разказващи за геройството на Американците-и медиите ще бълват как тези филми отразяват действителността и т.н. Ще вървят десетки филми с адски много истини-на тематики по които има някаква изтекла информация,по които има хора добрали се до нещо и БУМ- за тях медиите ще говорят за фантастика,в самите репортажи ще се говори в стил "един приятел на чичото на мойта леля".За какво? За дискредитиране на тези идеи,за да може после хората да гледат с недоверие и да смятат за ненормалници всеки които е научил повече,мисли повече,вижда че нещо куца във света и т.н
и за финал една доста забавна реплика на която попаднах скоро:
"Why do you doubt that Eden ever existed and why do you need more than scriptual evidence? We are dealing with Moses here, who has more than proven himself to be reliable as a historian. If you want to live off in your own little fantasy world, your welcome to do that. But if you want to live in the real world, then there are things that people accept that live in the real world"
п.с.Малко объркано се получи,сякап са м не знам как да се изразя.Абе гадно ми е че някой там се мъчи да се въползва от мозъка ми и да ме смята за АА 1,5 V