Така, понеже вече ми мина ( една от многото хубави черти дето имам, бързо ми минава:))), нека и аз се изкажа подобаващо. Случвало ти се е предполагам, да си купиш някоя гадна стока и после да се ядосваш. Аз 6 години бачках на едно място дето продавахме такава. След време отивам да купя на приятелката подарък за рожденния ден. Влизам в TCM Germany, щото харесах една сокоизтисквачка. Оная само като ми я показа, и казах да си я прибере обратно. Тя се зачуди - ма как, ма що. Отговорих и : 6 години стаж в Телешоп-а бейби ( с оная моя тънка усмивка ) . Аха, ясно каза тя и си я прибра без да каже повече нищо.
Какво искам да кажа. ?
Подлагаме на размисъл нещо- я кухата Земя, я Урантия. Преди да прочета малко от книгата да съм казвал нещо за нея? Я се поразрови:))) Изрично казах "първи впечатления", сори ако не си разбрал. Скептично съм настроен към подобен род книги. Виновен ли съм? Не.
Още нещо, когато науката си има елементарно обяснение на нещо, ти защо не го приемаш и отричаш?
Аз ти казвам, например, ей това тук е сфера, ти ми отговаряш не това е нещо друго, за което съм чел някъде, ама не е баш сфера. Ей на това много се ядосвам. Аз обичам да споря. Но не обичам да споря с предубедени хора. Аз не съм един от тях, не ме познаваш. Преди да се сблъскам с нещо, не говоря.
А ти, приятелю мой, помисли за следното: Дали не мисля твърде много, че във всичко има нещо гнило? Дали не отричам елементарни научни неща твърде много? Оберон-ката може и да е прав донякъде...мдам, ще се позамисля.
Пак искам да ти кажа какво е моето мнение. Този форум трябва да бъде насочен към опознаване на нас самите, околния свят и нашето Аз. Против съм да си измисляме врели некипели

Не казвам, например, че това с кухата земя е такова. Щом го има, идеята има някаква база. Ама да ми цитира Ултрата сайт със съмнителен произход, в който да пише че гравитационния център е на 200 мили под мене...е много извинявай. Щяхме да се въртим като пумпали с тебе докато ядем картофки

Има си наука физика, както знаеш, в която има фундаментални неща. Не зачерквайте така труда и живота на маса хора моля ви. Фундамент: Планетите кръжат по елиптична орбита. Фундамент: Телата се привличат със силата на гравитацията. Не искам, пак подчертавам, когато нещо си има обяснение, дето се вика, зорлем да го изкарваме нещо друго.
Оберон