Автор Тема: Откриха...  (Прочетена 98070 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 394
Re:Откриха...
« Отговор #195 -: Октомври 29, 2009, 22:51:02 pm »
Откриха най-голямата пирамида.
Изгубения град Мирадор в Гватемала. Люлката на цивилизацията на маите.
Exclusive по CNN :)
Открити са каменни орнаменти които не са засегнати от испанските малоумници дет са унищожили почти всичко.


Интересно. Дано дадат повече подробности.Показаните каменни фигури са много изящно направени. Като гледам, не е открита от вчера-има си направени стабилни стъпала, парапети и т.н. Явно са я пазили известно време в тайна, за да не вдигат излишен щум, и археолозите да работят на спокойствие, без журналистически инвазии. ;)

Неактивен lotos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Откриха...
« Отговор #196 -: Декември 16, 2009, 10:45:48 am »
Здравейте!Чисто новичка стъпвам във вашия форум.Един спор, между мен и съпругът ми ме доведоха тук, а после се зачетох и... :)
Харесва ми поднасянето на информация, толкова страници с информация, върху която съм мислила, и толкова отговори  ;)
Пиша в тази тема, защото не намерих размисли върху едно:
Седмолъчната звезда-бронзов медальон, намерен през 1961 г. в Плиска.Предполага, че всеки знае нещичко за него.Така и не е открит целият смисъл на медальона, цялата истина за него.А само догадки.
Ще се радвам да споделите нещо.
Поздрави!

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 831
Re:Откриха...
« Отговор #197 -: Декември 16, 2009, 12:43:10 pm »
Здравей.
Доста различни мнения ще намериш по въпроса, който те вълнува.
Предлагам ти едно на Румен Чорбаджийски, което последно срещнах. Получено е малко "нестандартно"/чрез медитация/ от други мнения, които ще срещнеш. Колко е вярно, всеки сам мисли и преценява... :)

-------------------

"След като ти повторно повдигна въпроса за розетата от Плиска, първоначално си помислих, че тя символизира знанието на Премъдрите за еднаквостта и практиката, извършвана чрез дървения съд. Видях сходство между ритуалния предмет и розетата, защото, тя също има седем лъча и е леко вдлъбната /като паница/. Виж я на снимката:


Това, което ме изненада са въпросните 14 знака по нея. Защо 14? Премъдрите са използвали само 7, а не 14 знака…
…Трябва да си призная, че знаците по розетата нищо не ми говорят… Все пак става въпрос за много голяма разлика във времето. Последните Премъдри са били тук преди 8200г.пр.Хр., а знаците от розетата са от 8 в.сл.Хр. Така че… съвсем нормално е авторът на розетата да е използвал други знаци, различни от тези на Премъдрите, в които ще е заложил друг смисъл, нали?
…И така.., изправих се пред сериозен проблем…
Чудех се какво да правя, когато в един момент реших, че най-правилно ще постъпя ако намеря човека, който е притежавал въпросната розета… В една медитация се изстрелях в небитието и не след дълго намерих търсения човек. Оказа се, че това е жена!..
Ще ти спестя целия разговор с нея и ще споделя най-важното.., а то е.., че знаците, от двата кръга на розетата, нямат никаква връзка помежду си. Разбрах от жената, че знаците от външния кръг са символ на планети от нашата слънчева система. Каза ми още, че тези знаци, които са във вътрешния кръг на розетата, са символ на различните Сили в нея, придобити чрез различни практики!.. /много е сходно това обяснение със знанието на Премъдрите, за което писах по горе/
Попитах я - защо тогава се повтаря във вътрешния кръг един и същ знак два пъти?..
Тя ми каза, че в техния орден /при разговора ни друга дума използва за орден, но сега не мога да се сетя за нея/ човек постигал 6 нива на посвещение, чрез които всеки посветен развивал различни дарби и способности. Тези нива ги е записала в розетата като 6 отделни знака. Но понеже розетата има седем лъча, затова е повторила единия знак, за да се запълнят седемте лъча.
/Вече разбираш, че тя е нямала индивидуален знак за Силата на Атман, затова седмият лъч от розетата е трябвало да остане празен/
След това й обърнах внимание на другия знак, който се намира на гърба на розетата.
- Какво означава този знак? – попитах я аз.
- Нима не знаеш?! – каза ми, като ме гледаше учудено. Мълчах и нищо не казвах…
- Този знак е символ за Силата във Вселената!..
Помолих я да ми обясни малко по подробно… Ето обобщено какво разбрах:
…Изпъкналата част в средата на розетата изобразявало Вселената, а знакът от другата страна представлявал Силата в нея. Трите прави линии от знака били израз на Силата, която създава, развива и унищожава световете и живота в цялата Вселена. А това „V” отгоре върху втората линия означавало връзката на Бога със Силата. Чрез нея Богът управлявал живота на хората по цялата Земя.
/Това ми обясни, това и ти споделям…/
…След като жената постигнала и шестте нива в ордена, тогава учителят й дал знанието за формата, чрез която щяла да постигне контрол върху Силата на Бога! Тази форма била… розетата!!!
След като получила знанието за формата от учителя си, едва тогава тя е направила този… „медальон”, познат в днешно време като розетата от Плиска, на който е записала своето знание и Сила, чрез знаци.
…Жалкото и тъжното при нея е, че този „медальон” са й го откраднали след време, за което е платила с живота си… както и да е…

Лично за мен това е много ценна информация, защото си обясних нещо важно което не разбирах преди, когато говорихме за знака на Тангра.
Знакът на Премъдрите, чрез който са обяснявали връзката между Атман и В.Свидетел е този:


А знакът, който визира Силата във Вселената е този на обратната страна на розетата. Благодарение на снимката на ntsk с просто око се вижда различието между правите линии на двата знака. При знака на Премъдрите, двете външни линии са по-високи от средната, а при знака от розетата и трите линии са на едно ниво.
Според мен вече е ясна огромната разлика в двата знака и знанията, които носят със себе си!..
Знакът на Премъдрите извеждат Човек извън Крешака.., извън океана на Съзнанието. Докато другият показва само Силата на Бога в материалната Вселена. /Но за кой Бог говореше жената… така и не разбрах/
Предполагам, че е повече от очевидна крещящата Разлика, между смисъла и значението на тези два на пръв поглед еднакви български знака!.."

http://www.spiralata.net/bb/viewtopic.php?t=348&postdays=0&postorder=asc&start=270
« Последна редакция: Декември 16, 2009, 12:44:49 pm от Гален »

Неактивен lotos

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Откриха...
« Отговор #198 -: Декември 16, 2009, 15:55:35 pm »
Благодаря.Има нужда от много четене и осмисляне.
До сега съм чела единствено научни размишления...това тук е различно.

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Откриха...
« Отговор #199 -: Декември 22, 2009, 17:13:31 pm »
 Човек в стомаха на динозавър

Една от последните находки свързани с пристигането на извънземни на Земята в древността е намерена през май 2000 година.
Точно тогава английски палеонтолози, които изследват останки от динозаври край Девоншир правят сензационно откритие. Като изчиствали многовековните слоеве от добре запазилия се скелет на хищен тиранозавър, учените намират в стомаха му малък човешки скелет. Теоретически това е невъзможно, за- щото възрастта на геоложкия пласт, където е открит тиранозавъра, е на възраст 70 милиона години, а първите родители на човека, според официалната теория на еволюцията, са се появили на Земята само преди един милион години.
Кой тогава се е оказал в стомаха на динозавъра?
Ръстът на хуманоида е малко повече от метър. Той е с малки ръце и необичайно голяма глава. Край левия му крайник са намерени няколко обгорени части от някакъв предмет изработен от материал приличащ на днешните полимери. Учените предполагат, че това вероятно е инструмент за изследване или оръжие. След внимателен оглед на скелета на динозавъра изследователите се спират на последната хипотеза.
По време на понататъшните изследвания става ясно, че в дебелия череп на тиранозавъра има няколко идеално кръгли дупки, които сега могат да бъдат направени само с помощта на мощен лазер. Както изглежда гущерът е изял хуманоида след като вече е бил смъртоносно ранен или пък е бил убит в последствие от други хуманоиди.
Така или иначе един от космическите пришълци си е намерил доста необикновен гроб.

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Re:Откриха...
« Отговор #200 -: Декември 22, 2009, 17:37:25 pm »
А снимки на съответните скелети има ли? Щот е пълно с такива открития (кат почнем от Китай и стигнем Африка, ама през Америка) ама снимков материал - тц.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 792
 • Невъзможно е нищо
Re:Откриха...
« Отговор #201 -: Януари 07, 2010, 10:12:29 am »
Откриха най-голямата пирамида.

Изгубения град Мирадор в Гватемала. Люлката на цивилизацията на маите.


Exclusive по CNN :)

Открити са каменни орнаменти които не са засегнати от испанските малоумници дет са унищожили почти всичко.
Абе нали имаше пак една пирамида в джунглите на южна америка, пак супер голяма, обрасла с гора? По дискавъри даже я бяха включили в едно предаване и казаха, че това е най - голямата пирамида в света, по - голяма от Хеопсовата... имаше и мерки.
Та що ми се струва, че тези от СНН говорят за абсолютно същата пирамида и ми се правят на дръж ми шапката? "Първата камера заснела това" а иначе хората са си направили стълби и тераски...
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Re:Откриха...
« Отговор #202 -: Януари 07, 2010, 12:31:52 pm »
Може и да са го пазили в тайна и чак сега да са се обадили на СНН, да го снимат за първи път.
Дано открият нещо интересно, примерно няколко запазени текста и друго културно наследство.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 202
Re:Откриха...
« Отговор #203 -: Януари 27, 2010, 16:41:06 pm »

Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Re:Откриха...
« Отговор #204 -: Март 31, 2010, 10:46:58 am »
Откриха пещерата на гигантите

http://vislupus.piczo.com/hgdsf?cr=1

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333
Re:Откриха...
« Отговор #205 -: Септември 25, 2010, 20:21:14 pm »
Открити са най-древните перуански храмове

 Експедиция от перуански археолози е открила почти в джунглите в северната част на страната останки от два церемониални храма, съобщи Latin American Herald Tribune с позоваване на вестник El Comercio.
Находките са на над четири хиляди години, което ги прави най-древните от намерените досега в страната. Храмовете се отнасят към културата Бракаморос. Тази култура е заемала част от еквадорската провинция Самора Чиничипе, а така също и перуанските региони Амасонас и Кахамарка..

Мястото на храмовете до разкопките е използвано от жителите на Хаена, столицата на Кахамарка, за сметище.

Освен храмове археолозите са открили и 14 гробници. В тях се съхраняват скелетите на бебета и деца, принесени в жертва в цялата 800 годишнина на храмовете.

http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/news/article/88111

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Откриха...
« Отговор #206 -: Ноември 08, 2010, 11:38:29 am »
Мистериозна структура с огромни размери  е била намерена в Марк Хауи, планински район в южната част на Перу, разположен на 35 км от град Пуно.       http://-Цензурурано - Жълт сайт/2010/09/vratata-na-bogovete-peru/

Неактивен Xoddoth

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 38
 • I want to believe
Re:Откриха...
« Отговор #207 -: Януари 09, 2011, 17:25:46 pm »
Човек в стомаха на динозавър

Една от последните находки свързани с пристигането на извънземни на Земята в древността е намерена през май 2000 година.
Точно тогава английски палеонтолози, които изследват останки от динозаври край Девоншир правят сензационно откритие. Като изчиствали многовековните слоеве от добре запазилия се скелет на хищен тиранозавър, учените намират в стомаха му малък човешки скелет. Теоретически това е невъзможно, за- щото възрастта на геоложкия пласт, където е открит тиранозавъра, е на възраст 70 милиона години, а първите родители на човека, според официалната теория на еволюцията, са се появили на Земята само преди един милион години.
Кой тогава се е оказал в стомаха на динозавъра?
Ръстът на хуманоида е малко повече от метър. Той е с малки ръце и необичайно голяма глава. Край левия му крайник са намерени няколко обгорени части от някакъв предмет изработен от материал приличащ на днешните полимери. Учените предполагат, че това вероятно е инструмент за изследване или оръжие. След внимателен оглед на скелета на динозавъра изследователите се спират на последната хипотеза.
По време на понататъшните изследвания става ясно, че в дебелия череп на тиранозавъра има няколко идеално кръгли дупки, които сега могат да бъдат направени само с помощта на мощен лазер. Както изглежда гущерът е изял хуманоида след като вече е бил смъртоносно ранен или пък е бил убит в последствие от други хуманоиди.
Така или иначе един от космическите пришълци си е намерил доста необикновен гроб.


Източник на информацията?
daku ilu

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Откриха...
« Отговор #208 -: Януари 09, 2011, 18:27:53 pm »
Източника, вече не го помня за да ти го напиша.Виж,от кога е поста...

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 932
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Откриха...
« Отговор #209 -: Януари 25, 2011, 21:41:11 pm »
 Puerta de Hayu Marka си имала и аналог съвсем наблизо в Турция;

http://www.labyrinthina.com/amaru.htm
Тази врата трябва да се нарече входа на bogoizbrania.
Само моето откритие обяснява това и други подобни изображения, вашите предци са живели върху леда на океана и с такива символи древните са поканвали потомците на Кайн да дойдат на сушата.
Soli Deo Gloria!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27