Да се върна аз на моя въпрос за десетте секунди... понеже явно никой няма да ми отговори

Гледах една лекция и там човекът категорично си каза, че който не увеличава постепенно, няма да се сдобие с предимствата, негово е и мнението, че Слънцето не е за бързо хранене.
Обаче от друга страна човешкото тяло е много фин организъм, така че не можеш да прилагаш за него това, което прилагаш при една машина- най вече тези строги времеви задания. Не знам за другите, но аз поне по себе си забелязвам, че един ден мога да гледам повече, друг ден не толкова, то и от атмосферните условия зависи, и от интензитета на Слънцето и т.н.... Така че ако вчера взирането е било 10 минути, днес мога или да гледам повече, или пък изобщо да не ги достигна като време; факторите, от които зависи това, не са един или два.
Много мислих дали няма да е по- добре да започна отначало (понеже, и аз като повечето българи, решавам всичко по собствено усмотрение и някакси реших, че правилата не важат за мен

), но имайки горното предвид, едва ли има много смисъл. Тъй че в крайна сметка реших да си продължавам и да се доверя на тялото си, пък каквото сабя покаже.