Автор Тема: Слънчево хранене и феномена ХРМ  (Прочетена 151154 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен JulesWinnfield

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
Re: Слънчево хранене и феномена ХРМ
« Отговор #135 -: Декември 10, 2008, 19:23:39 pm »
Аз пък искам да си внуша, че съм Райден (оня с широката китайска шапка и електрическите магии)  ;D :P ;D >:(

Айде стига с тия внушения. Определено всяко нещо си иска определено ниво, и определена основа, на която да подложиш.

Не може ей така както си живял със зловредните навици в полузаспало състояние, и изведнъж да решиш, че искаш нещо, и да почнат да валят магиите.
Напълно съм съгласен. И все пак не мисля, че твоето мнение е в противоречие с това, което Спорт-Здраве казва. Ако мога така да го формулирам най-високо ниво се изисква за да осъзнаеш, че нищо не се изисква и да можеш да се възползваш от това. И ако слънцегледането е помогнало на един, на друг това може да са бойните изкуства, на трети музика, изобразително изкуство, литература. Харесвам един националистически принцип "За всички има място под слънцето, но всеки да си знае мястото."

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #136 -: Декември 10, 2008, 20:10:46 pm »
От определен ъгъл, наистина не противоречи, но от друг - да.
Работата е там (е, той може и да се шегува само), че казва, че може да се започне от края (на пътя).

Аз пък казвах, че още не съм стигнал там, а тия работи си искат труд и време(а и ме съмнява и някой от хората наоколо да е стигнал).
 (точно, дето викаш - всяка жаба да си знае гьола)
« Последна редакция: Декември 12, 2008, 00:57:58 am от Mirotvorec »
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
« Отговор #137 -: Декември 11, 2008, 00:34:46 am »
Само дето края на пътя не е да си развиеш мисълта и да биеш физическото  :P За едни това е края, за други това е втора стъпка, трети въобще не стъпва на това стъпало и кой знае къде се забиват.

Посоки - НЯ-МА :) има само "има ли го или няма". Така че има ли път, няма ли път, създава ли съзнанието субатомни частици аджеба или не създава, никой не знае...

Но работата е там, че аз не говоря за път :) Отиваш, хипнотизират те, и какъвто и да си бачкаш против всички вселенски закони, докато не те разхипнотизират.
Бързо, лесно и сравнително евтино.
« Последна редакция: Декември 12, 2008, 00:59:21 am от Mirotvorec »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
« Отговор #138 -: Декември 11, 2008, 03:04:00 am »
http://www.dailymail.co.uk/news/article-464814/Professor-claims-survive-just-sunshine-fruit-juice.html

Ей го на:

"Професор твърди, че може да оцелява само на слънце и плодов сок"

"Отнема три седмици.Първата седмица е много строга - не ядеш, не пиеш.Всеки доктор ще ви каже, че това не е възможно, но то е.Звучи трудно, но оцеляването без вода 7 дена е много възможно - всичко опира до правилния модел на съзнание.
Разковничето на този 21-дневен период е вярата в себе си.Ако повярваш, че можеш да го направиш, няма да се предадеш на глада.На осмия ден може да се пие разреден плодов сок, за да се отърве тялото от антиоксидантите.В третата седмица може да се мине на по-концентрирани сокове и тялото свиква с новия режим.

Няма да чувствате глада, ако умственото ви настроение е правилно.Това не се отнася до диетата, а до уважението към собственото тяло."

Това не се отнася до бул шитовете дето се разправят наляво и надясно, а до себепрограмирането с внушения, сугестии, автохипнози...Думата "заблуда" не е дефинирана, когато се намира в действителността.Диференцуемият й вариант е "алтернатива".
« Последна редакция: Декември 11, 2008, 03:08:09 am от Спорт-Здраве2 »

Неактивен UpsideDown

• Четящ
  • *
  • Публикации: 228
« Отговор #139 -: Декември 11, 2008, 11:31:15 am »

Мдааа, еми как искаш да не ти размаже тоя чук лицето като си 100%, че каквото и да си внушиш няма да те предпази? За какво внушение става на въпрос въобще? Това ще бъде просто лъжа на ума, а не реално разбиране на ситуацията и силата на мисълта.  ???

Тази случка не е била подготвена с цел някакъв експеримент. Oт опит ти казвам, че не става просто ей така да се "подготвиш" и да не усетиш физически травми. Не отричам силата на мисълта, отричам избягването на определени закони на съществуването. Кожа, кости и каквото и да е в човешкото тяло, имат определени граници и доста трудно някой може да ме убеди, че можеш да ги пресечеш само с подобна "сила". И преди го казах, след като толкова добре сте подготвени и явно разбирате тези неща, снимайте по един клип как някой ви удря силно с чук и да видим дали нищо няма да ви има. Или още по добре, може да се "подготвите" и да направите видео как скачате от третия етаж. Не би било проблем нали? С такова доказателство, надали някой ще може да обори това, което твърдите...
« Последна редакция: Декември 12, 2008, 01:01:04 am от Mirotvorec »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #140 -: Декември 11, 2008, 15:55:38 pm »
към това може да добавим и видео, как стоите 7 дена на разреден плодов сок.
 ;D ;D :P
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Max

• Гост
« Отговор #141 -: Декември 12, 2008, 19:20:18 pm »
ако умственото ви настроение е правилно….
 ….себепрограмирането ….
Това е ключът към оцеляването в нашия свят, мисля.
Миларепа е изкарал две години на коприва имено на тоя принцип.
А има много хора, които изобщо не поемат храна, но не го афишират пред медиите.
Ние плуваме в енергия, така че който има осъзнаване за това и съумее да пренастрои тялото си, може да спести тая жизнена енергия, която се прахосва за храносмилане и за отделяне.
Даоизмът дава някаква информация по въпроса.

БЕЗ ВОДА ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ !!!
« Последна редакция: Декември 14, 2008, 18:23:54 pm от Max »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #142 -: Декември 14, 2008, 08:27:34 am »
Има такива, ама са единици.

Това, че може да накараш 99.99% от масата хора изведнъж да се просветли и да прогледне духовно, ей така масово, са утопии.
Истината е, че откакто свят светува си има нормални хора, има и по-специални, но са 1 на 1000000.
Едва ли ще има кой знае какви промени в това отношение.

Max

• Гост
« Отговор #143 -: Декември 14, 2008, 12:13:55 pm »
Това, че може да накараш 99.99% от масата хора изведнъж да се просветли и да прогледне духовно, ей така масово, са утопии.
Не можеш и не трябва.Всеки да си върви по пътя.

Max

• Гост
« Отговор #144 -: Декември 14, 2008, 12:17:12 pm »
Някой има ли представа каква е вторичната функция на храносмилателната система?

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #145 -: Декември 14, 2008, 19:19:36 pm »
хмм, ами сигурно за дишане, де да знам.
Освен това май с коремното дишане се масажира и стимулира слънчевия сплит. (а оттам и не знам коя чакра)

Max

• Гост
« Отговор #146 -: Декември 15, 2008, 00:54:35 am »
Нали уж белия дроб...

Друго ще да е...

Кастанеда твърди, че един известен женски орган освен орган на въпроизводство , като своя вторична функция е център на интуицията, че от там ми дойде на ум въпросът за какво ще се използва храносмилателната система, когато я разтоварим от първоначалните и обязаности.
« Последна редакция: Декември 15, 2008, 19:43:35 pm от Max »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #147 -: Декември 15, 2008, 22:27:02 pm »
Е, те че жените мислят и решават с оная си работа не е някакво ново откритие. Тоя Кастанеда да не се прави на много важен.
Той не беше ли същия, дето се усамотил да живее в една къща с 3 жени едновременно, 3 пъти по млади от него, като всичките са му били любовници.
Ей това е духовен майстор. Няма тантри и мантри. На едро се работи.
 :P

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #148 -: Декември 15, 2008, 22:34:35 pm »

Ей това е духовен майстор. Няма тантри и мантри. На едро се работи.
 :P

След това баламите му четат книгите и се извисяват, а човека си прави кефа и си живее живота. Баси щуротията. Забавно е ;D

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
« Отговор #149 -: Декември 16, 2008, 13:23:35 pm »
Някой има ли представа каква е вторичната функция на храносмилателната система?

Левитация.

Но това бих смятал преди.Сега смятам, че тя не служи за нищо :) Както и другите неща на тялото не служат за нищо.Сега вече смятам, че са просто словесни описания на нещо по-действително.Дълъг и разточителен преразказ на нещо съществуващо, което обаче никой не вижда и което си няма име.

Представяш ли си сърна, като ти кажа, че има четири крака, копитно е, има късо плътно окосмение, тревопасно е и с къса опашка :) Не,представяш си храносмилателна система.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27