Да, има доста писания за слънчево-заредената вода и Манек също говори за нея.
Само че си мисля...при условие,че Вселената е холографска, какъв е смисълът на това "слънчево хранене"?
На мнение съм,че нито има някакво слънчево хранене,нито има някакво духовно просветление - признавам пред себе си,че това са простотии.
Слънцегледането се превръща в един библейски мит,в пълния смисъл на думата - мит и напълно неясен процес,който е набеден за виновник за промените в човешкото тяло.Само че не е бог тоя път,а е Слънцето,както винаги.
Отворете очите си хора! За пореден път се създава идиотска история за духовно-физическа романтика и сантименталност.
Става дума за хипноза, самовнушение, самопрограмиране, самокомандване...чрез посредник.Естествено че ще има слънчево хранене,когато някой вкара тази команда в подсъзнанието си.И какво става,когато няма слънце? Умира...само защото не е вкарал програмата за "нощно хранене",която би работила не заради логиката,а заради самата заповед към себе си.
Ако човек се съгласи,че няма нужда да яде - той няма нужда.Ако човек се съгласи,че всяка година постепенно се просветлява,накрая на самовнушението ще премахне спъващите го програми и ще се нарече просветлен.
Вселената е холографска според мен и това обяснява на 100% феномена ХРМ.
П.П.Това не означава,че не трябва да се постигне.Това означава,че трябва да се постигне по чистия начин,а не после да се напише свещена книга за Слънцето,вместо за холографския принцип на Вселената.