Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225147 пъти)

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
Относно: Какво е това?
« Отговор #195 -: Май 10, 2008, 18:06:24 pm »
Клетка за микровълнови лъчи, но от големите.

По- малките, както знаем, ги слагат и по жилищните сгради. ;)
« Последна редакция: Май 10, 2008, 18:07:19 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #196 -: Май 11, 2008, 21:55:05 pm »
С каква цел ги слагат ? И за какво служи това джадже ?
« Последна редакция: Май 12, 2008, 08:31:42 am от Mirotvorec »

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #197 -: Май 11, 2008, 21:57:02 pm »
За да можем да си ползваме мобилните телефони. :)
« Последна редакция: Май 12, 2008, 08:32:01 am от Mirotvorec »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Breath

• Гост
Относно: Относно: Какво е това?
« Отговор #198 -: Май 12, 2008, 09:43:30 am »
И не само. Сега не се сещам точно кой казваше, че подобни клетки не само излъчват а също и събират определени видове енергия, които се препращат и използват за съвсем други цели след това.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 13:18:49 pm от Eon »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #199 -: Май 13, 2008, 18:44:56 pm »
Добре е да се сетиш, защото това си е вече дълбока конспирация  :P  Как се събират енергии, какви са тези определени енергии? Изобщо след такова твърдение могат да се зададат доста въпроси.  :P
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Относно: Относно: Какво е това?
« Отговор #200 -: Май 13, 2008, 21:33:54 pm »
И не само. Сега не се сещам точно кой казваше, че подобни клетки не само излъчват а също и събират определени видове енергия, които се препращат и използват за съвсем други цели след това.

Почти съм убеден че това е глупост и си разбрала погрешно :P Това са си прости облъчватели. Ако поглъщат енергии, то вече се води окултна технология, каквато не знам да има в България.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #201 -: Май 14, 2008, 08:20:17 am »
Технически погледнато все пак това не са само предаватели, а и приемници, връзката с ГСМ-а е двустранна, така че знае ли човек - нищо не е изключено. :-\

Breath

• Гост
« Отговор #202 -: Май 14, 2008, 10:11:29 am »
Не съм разбрала погрешно, просто поста ми е в тема, в която има снимка от България а както казва Н. в България може би няма подобно нещо или поне ние не знаем.
Това, което имах предвид бе една лекция свалена от conspiracy central, в която се обясняваше как тези неща не извършват единственно и само тези функции. А също и играят ролята на абсорбатори на определени видове енергия. Казваше се, че най-силните енергии, които се "събират" от тези устройства да ги наречем, са тези на страха и секса. Можем оттук вече да си предствим за какво биха се ползвали ( ако е така ).
Ако се бях сетила кой го казва щях да го напиша още в началото. Гледала съм я преди около година и сега не зная дали ще я открия, но ще опитам.
Намерих нещо и в лекциите на Swerdlow. Ще дам линк, но темата, по която говори той няма нищо общо с нашата. Той говори за сексуалността. Просто вмъква 3,4 изречения, от които става ясно същото, за което говоря.
Сега, колко може да се вярва на всичко това е отделен въпрос. Аз лично го вярвам. Всеки ще прецени за себе си.

http://youtube.com/watch?v=LFh0-hzMtXs
Не е нужно да слушате всичко, защото вече казах, че няма общо с темата. Това, което казва Свердлов е от 4,23 мин до 4,42 мин.
« Последна редакция: Май 14, 2008, 10:24:51 am от Breath »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Относно: Психотронни оръжия
« Отговор #203 -: Май 16, 2008, 23:51:50 pm »
Днес на Централна ЖП-гара София, беше пуснат някакъв своего рода генератор въздейсващ чрез звук. Просто ме побърка за по-малко от 10 минути. Ехтеше цялата гара, че и извън нея. Не знам дали е било нещо "само за деня", но беше невероятно странно. Вчера го нямаше. Опитах се да намеря източника безуспешно. Звукът сякаш "обикаляше" из самата гара. Като коледни лампички - едната изгасва, светва следващата - така и звука сякаш вървеше по някаква жица (обяснявам го по най-елементарен начин, за да ме разберат повече хора), не се задържаше на едно място, но до 5 секунди се връщаше - т.е. - до 5 сек. правеше пълен кръг.

Самият звук е като много ниско-честотно пищене на включен телевизор, но много остро и силно. Удря като цяло, по-скоро на психиката, а не енергийно. Поне аз не го усетих конкретно в някоя чакра. Най-странното беше, че на никой не му правеше впечатление на гарата. Да кажа само за протокола, че не съм луд, имаше и други с мен - и те го чуха :P Но дотук бяха впечатлените на гарата. Другите се държаха все едно нищо не се случваше.

Много моля, ако някой има път наблизо да влезе и да види дали все още излъчва или е било нещо инцидентно...

Неактивен ton

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38

Breath

• Гост
Психотронное оружие 
http://rutube.ru/search.html?search=%D0%D3%C9%C8%CF%D4%D2%CF%CE%CE%CF%C5+%CF%D2%D5%D6%C9%C5++&x=33&y=7

Всичко това се излъчва по тяхната национална телевизия. Руснаците май са доста по-напред от нас или информирайки хората избират по-малкото зло? Прави впечатление колко свободно се говори за психотронното оръжие, за начина на действие, симптомите, дори и подходящи примери дават ако някой не е разбрал точно за какво иде реч.
А сега си мисля, че може да разчитат и на нещо от рода на: "Абе, кой ще ти повярва?"
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 23:05:36 pm от Breath »

Breath

• Гост
« Отговор #207 -: Октомври 06, 2008, 20:06:08 pm »
Много се чудех къде точно да напиша тази "новина", в крайна сметка реших да е тук, защото това е типичен случай за мен и много добър пример.

Седем годишно момче е заснето от камерите на зоологическа градина в Австралия да буйства и убива влечугоподобни, както и да храни крокодил с тях.

Снимките от охранителните камери на Alice Springs Reptile Centre са уловили детето как се смее докато убива 13 животни.

По време на 30 мин. му веселие той бе видян да хвърля животни през оградата към заграденото място за обитаване на крокодилите.

Атаката се случила в понеделник сутринта след като момчето влязло в зоопарка като прескочило охранителната ограда и избягнало алармите??

През следващия повече от половин час то убило с тояга и камъни някои от животните и хвърляло други в клетката на крокодила.
В един момент дори решило да се покатери по външната ограда ( която е 3,3 м ) за да влезе в терариума.

Една костенурка, четири blue-tongued влечугоподобни, 2 брадати dragons, 2 devil lizards и 20-год. игуана бяха сред убитите животни.
Служителите на зоопарка описват това, което е направило момчето като нещо "невероятно".

Те предвиждат да заведат дело срещу родителите тъй като момчето е твърде малко да бъде съдено.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7649876.stm
[/b]

Mind control, ритуал, какво е това? 
Като имаме предвид и бройката на убитите животни – 13, и датата,  на която се е случило - 03.10.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #208 -: Октомври 06, 2008, 21:24:40 pm »
Ритуално убийство?
« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 21:33:33 pm от Eon »

Breath

• Гост
« Отговор #209 -: Октомври 06, 2008, 21:59:54 pm »
Програмиране, ритуал. Защо 7 год. дете обаче?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27