Не съм разбрала погрешно, просто поста ми е в тема, в която има снимка от България а както казва Н. в България може би няма подобно нещо или поне ние не знаем.
Това, което имах предвид бе една лекция свалена от conspiracy central, в която се обясняваше как тези неща не извършват единственно и само тези функции. А също и играят ролята на абсорбатори на определени видове енергия. Казваше се, че най-силните енергии, които се "събират" от тези устройства да ги наречем, са тези на страха и секса. Можем оттук вече да си предствим за какво биха се ползвали ( ако е така ).
Ако се бях сетила кой го казва щях да го напиша още в началото. Гледала съм я преди около година и сега не зная дали ще я открия, но ще опитам.
Намерих нещо и в лекциите на Swerdlow. Ще дам линк, но темата, по която говори той няма нищо общо с нашата. Той говори за сексуалността. Просто вмъква 3,4 изречения, от които става ясно същото, за което говоря.
Сега, колко може да се вярва на всичко това е отделен въпрос. Аз лично го вярвам. Всеки ще прецени за себе си.
http://youtube.com/watch?v=LFh0-hzMtXsНе е нужно да слушате всичко, защото вече казах, че няма общо с темата. Това, което казва Свердлов е от 4,23 мин до 4,42 мин.