Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225182 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
Относно: Психотронни оръжия
« Отговор #165 -: Февруари 15, 2008, 11:49:36 am »
Ето какво се случава в рамките на 12 часа в щатите
Цитат
08 февруари 2008 | 07:53 | Агенция "Фокус"
Вашингтон. Въоръжен мъж откри стрелба в района на полицейски участък и след това в сградата на градския съвет в Къркуд, щата Мисури, като в резултат са били убити петима души, съобщи пред медиите говорителят на полицията в окръг Сейнт Луис, Трейси Панъс, предаде РИА Новости. По думите й, към 19:00 часа в четвъртък (местно време) нападателят се приближил до полицай на паркинга пред полицейския участък и го застрелял. След това той открил стрелба в залата, където се провеждало заседание на съвета – били убити трима души и още двама били ранени. Един от ранените се намира в критично състояние. Дошлите на място полицаи застреляли мъжа. Води се следствие.

Цитат
АФП: Студентка в американски университет застреля две свои колежки, след което се самоуби
08 февруари 2008 | 18:10 | Агенция "Фокус"
Ню Орлиънс. Студентка в американския технически университет Батън Руж, щата Луизиана, застреля две свои колежки, след което се самоуби, предаде АФП, позовавайки се на полицейски източници. Сержант Дон Кели е заявил пред репортери, че полицейските служители са открили трите мъртви жени в аудитория в колежа след проверка по сигнал за стрелба. “Смятаме, че една от загиналите жени е извършителят на убийството”, заяви още сержантът.
:o :o :o :o

Какво става с тези хора. Защо само в САЩ ? По силен ли е mind control-а там или те са по-податливи ? Не знам каква причина би ме накарала да отида, да си купя оръжие и да застрелям някой. Толкова ли са хладнокръвни ??

И още: http://news.ibox.bg/news/id_75542572

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Psychotronic
« Отговор #167 -: Февруари 18, 2008, 23:29:15 pm »

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #168 -: Февруари 22, 2008, 20:20:48 pm »
из "Невидимата атака"
от Елтимир

Съветвам ви да се отнасяте критично към твърденията, че излъчванията могат да бъдат екранирани. Не е нужно да нахлупвате на главите си алуминиеви тенджери, за да разберете, че е смешно. Спомнете си, че пси-опити бяха провеждани с подводници, намиращи се на морското дъно. Класически пример е американската подводница “Наутилус”. Пси-опити бяха провеждани и с орбитални космически станции. А те са добре, твърде добре екранирани. Екранирането не е достатъчно ефикасно.  Много по-мощно средство е вътрешната човешка защита.

Ето нещо конкретно: “На границата на човешкото ефирно тяло (в други случаи – в самото ефирно тяло) се създава зона, поглъщаща и трансформираща изходното излъчване в подходящо за организма.” Когато човек съумее да се изпълни с решимост за противодействие, когато се освободи от страховете и съмненията, самият човешки организъм почва да излъчва “противофаза”, неутрализираща вредните въздействия и даже притежаваща способността за обратно въздействие върху техния източник. Помнете, че много зависи от самите вас и, че истинската Сила е вътре във вас. Мислено им кажете, че сте по-силни от тях. Изпълнете се с дълбока вяра, че този свят е ваш, че тук вие сте господари, че Небето бди над вас и, че Земята ви закриля. Те ще отстъпят.

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Psychotronic
« Отговор #169 -: Февруари 26, 2008, 04:09:28 am »
Тоя пич от тубата с каква цел са го нарочили? Експерименти ли си правят? Дали е възможно да се засече от какъв обхват го облъчват и мястото. Audio Spot Light ли използват, защото тя отскача от повърхности, а той казва, че го облъчват в апартамента му? Ако се премести дали ще го последват? Той не обяснява много добре как го следят вътре в апартамента, с някакъв радар. Дали може да се изолира с някакво покритие като фолио? Това за засичането го питам, защото ако е възможно да определи къде се намират да ги намери в 4:30 сутринта със хокейния стик...
Изказва мнение, че може да не са правителствена организация, а престъпници?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен rofl

• Четящ
  • *
  • Публикации: 164
Някой доста упорито ми трие съобщенията ;-)

Неактивен Силата

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
« Отговор #171 -: Март 17, 2008, 14:25:57 pm »
Аз съм проектирал нещо от рода на такова оръжие.Остава само малко да го донастроя.
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #172 -: Март 19, 2008, 22:11:48 pm »
Аз съм проектирал нещо от рода на такова оръжие.Остава само малко да го донастроя.
Много е важно как и къде се правят настройките.В софия на жълтите павета най-добре стават ;)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #173 -: Март 21, 2008, 01:31:52 am »
Във Варна за последните няколко месеца имаше статистика, че са се самоубили към 20 човека. Дали има връзка?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #174 -: Март 21, 2008, 14:28:28 pm »
Във Варна за последните няколко месеца имаше статистика, че са се самоубили към 20 човека. Дали има връзка?
И аз го чух това ... Най-интересното, е че го чух по новините и то за 5 секунди само в промеждутъка от други 2 новини ! Просто ей така си ги измъмриха - едно изречение и толкова, дори паузата м/у темите бепе много малка.  :-\

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #175 -: Март 21, 2008, 15:09:18 pm »

Според мен, да.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #176 -: Март 21, 2008, 15:21:25 pm »
Краткото споменаване набързо между две други новини също не е без значение според мен - така ви вклиняват в подсъзнанието "опасността" без да можете да осмислите какво става и евентуално да се защитите...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
« Отговор #177 -: Март 21, 2008, 15:45:49 pm »
Помня преди бях постнал тема за едно самоубииство и седем неуспешни опита в един ден във Варна,явно освен морска столица ще стане и такава по майнд контрол,което трябва да говори,че имат причина да започнат да облъчват усилено Варна,а не друго населено място.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

SCLover

• Гост
« Отговор #178 -: Март 22, 2008, 20:43:35 pm »
Аз знам едни места където има прихотронни оръжия! И съм на 100% сигурен! Хич не се съмнявам...и това е всеки Volkswagen Golf! ;D :D Днес един щеше да ме сгази, за пореден път. :D

Да оставим майтапа, но къде във Варна са генераторите?

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #179 -: Март 24, 2008, 18:25:57 pm »
Споменава се морската градина но доколко е вярно е друг въпрос.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27