Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225225 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Относно: Психотронни оръжия
« Отговор #180 -: Март 26, 2008, 01:14:19 am »
В Плевен продължават самоубийствата на полицаи. От началото на годината трима са отнели живота си и има един неуспешен опит. Миналата година други двама са се самоубили. http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=39465

Дали има връзка с темата и каква е целта на това, Хорус спомена преди за някакво активиране на генераторите?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #181 -: Март 26, 2008, 02:53:02 am »
Има активация в цялата страна, тъй като досега ремъка не беше много стегнат на ниво повсеместен психотронен фашизъм. Но геноцида трябва да се извършва на всички възможно нива, та сега момчетата си запълват дупките в реализацията на Плана.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #182 -: Април 19, 2008, 15:42:00 pm »
Над 50 еквадорски ученици са станали жертва на „групова истерия“. По данни на лекари в петък през деня учениците в средно училище в столицата на страната Кито започнали да се държат странно, да викат и да изпадат в безсъзнание.

Управата на учебното заведение била принудена да прекрати заниманията. Жертви на масовата истерика са станали 53 момичета и две момчета, като всички са били приети в болница. Властите в Еквадор съобщиха, че отначало в безсъзнание изпаднали 3 момичета.

След половин час съученичките им започнали да губят съзнание и да крещят неистово. В училището дори била повикана пожарникарска команда. Вероятно местните жители са решили, че сърцераздирателните викове са молба за помощ.

http://www.today.bg/news/23201.html

Неактивен Силата

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
« Отговор #183 -: Април 19, 2008, 19:08:11 pm »
Явно някой ги е иползвал за опитни зайчета. 8)Така можеш да правиш и със съседите.Нали те не знаят за тези неща и честотата е твърде ниска ,за да я чуят. ;)
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

селда

• Гост
« Отговор #184 -: Април 20, 2008, 17:53:40 pm »
  Какво се удивявате, отдавна са почнали да правят подобни психотронни експерименти.

Неактивен Силата

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
« Отговор #185 -: Април 20, 2008, 17:58:04 pm »
Да ,но не са с такива мащаби.А и обикновено малко се разчуват.
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #186 -: Април 21, 2008, 14:42:39 pm »
Напротив и по - масово се е прилагало по разни протести например. Сещаш се в Тбилиси как ги гонеха с разни звукови установки. Защо да не подкладът един такъв протест с масово облъчване.

П.П. Прилагайки го на съседите си с какво се различаваш от авторите на пси генераторите и HAARP?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #187 -: Април 25, 2008, 20:34:01 pm »
Силно препоръчвам филмчето, което съм закачил по-долу като торент-файл - 70 МВ е.
Представлява официална военна демонстрация на микровълнови вълни върху хората (доброволци-военни) като метод за разпръскване на тълпи. Зашеметяващ резултат и това са само микров-вълни! Който не вярва в психотронното оръжие и неговата употреба - този клип е точно за него.

lexas

• Гост
« Отговор #188 -: Април 26, 2008, 15:38:00 pm »
 Снощи го гледах клипчето. Верно е много добро. Личното ми очакване беше да видя как някаква тълпа от хора си върви и после се чува... нещо, звук и после те почват да се гърчат, да се държат за главите и да бягат, крещейки и стенейки от болка в главата. Ъ-ъъъъъ! (Това ознава "нищо такова, братче!") Върви си бригадата, псува на майка и в един миг всички се "разхвърчават" в обратна посока, както само ято птици биха литнали - идеален синхрон, едновременно. Очевидно е, че не е фейк. Няма подаване на сигнал, няма звук, няма нищо... егати щуротията. После останах с чувството, че съм безкрайно уязвим, а стаята, в която спя е пълна с технологии, които вероятно по същия невидим, неусетен начин ми влияят на... на съзнанието.. на нещото, което те кара да бягаш, без дори да усещаш реално болка. Много добър клип! Благодаря.  :)

Неактивен ЛБМ

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
Направа
« Отговор #189 -: Май 06, 2008, 17:38:28 pm »
Мога да кажа ,че не е никакъв проблем да се създаде такъв  генератор.Аз си имам такъв и мога да си го побера в джоба.Частите не са никак скъпи и схемата не е сложна.Този генератор е с много добри показатели.
И още по-лесно може  да се усили до 500 вата.Въпросът е как да засичем тези сигнали и как да се предпазим.
Сега работя над този въпрос.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Направа
« Отговор #190 -: Май 06, 2008, 18:02:49 pm »
Разкажи повече и дай схеми.

Неактивен ЛБМ

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
Направа
« Отговор #191 -: Май 06, 2008, 19:51:39 pm »
Значи кондезатора трябва да е керамичен, иначе ще продъни цялата схема. Трябва схема А082 в нея има 2 ОУ. Кондезторът трябва да има 2.2 фарада.

1 определящ честотата формулата е T=K.R.C където К=1 а С=2.2×10-6или 0.0000022 фарада.
2 50 ома
3 7.5 килоома
4 89 килоома
5 Правоъгълни сигнали
6 Триобразни сигнали
7 ел. 1085 или двоед ценеров диод с 5,5V

Засега не може да се използва за нищо. Не виждам неговото предложение. С това не можете да внушите нищо. Най-много да предизвикате сънливост.
« Последна редакция: Май 16, 2008, 23:23:20 pm от H. »

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
Какво е това?
« Отговор #192 -: Май 08, 2008, 01:21:55 am »
Това го забелязах като пътувах към Варна. Има табели да не се задържаш дълго време в зоната и това огромно кълбо което ми е интересно какво е...
« Последна редакция: Май 08, 2008, 17:00:18 pm от H. »

SCLover

• Гост
Относно: Какво е това?
« Отговор #193 -: Май 09, 2008, 21:46:51 pm »
Да, и аз съм се питал са същото съоръжение. Мисля, че пише микровълни. Щом за минаващи е вредно, какво ли е за работещите там?

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
Относно: Какво е това?
« Отговор #194 -: Май 10, 2008, 00:11:55 am »
едва ли има работещи там ше се изпържат

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27