Радвам се че всички са го почувствали по същия начин. Въпреки че трябваше да сте наясно че ще е облъчване.
Да не забравяме, че подготовката за цялата история беше направена в Пазарджик преди няколко месеца, за да се проследи реакцията на населението. Сега го направиха в цялата страна.
Интересно дали и някой е броил самите тъпни, които говореха колко пъти бяха повторени?
Искам да поясня, че пробата в Пазарджик преди време нямаше нищо общо като ефект с вчерашното. Онова си беше както едно време, свиреха си сирените нормално, с онази характерна безобидна честота, каквато по-възрастните си спомнят. Да подчертая и това, че съм на 60-70м от сирената, затворих веднага всички прозорци и врати, като звук я чувах много слабо, но ефектът върху тялото ми беше доста голям. Забелязах, че по три пъти повтаряха всяко едно изречение.
По повод на часа(защо в 10,56ч., а не примерно в 11ч.)- забелязал съм, че в 99% всяка една масирана енергийна атака от човек или група хора към друг човек или група, никога не започва в кръгъл час, а няколко минути по-рано. Казвам го, защото и вчера не беше изключение-освен усещанията в 3-а и 5-а чакра се появиха такива и в областта на главата, което е типичен симптом за енергийна атака.
Може да се стори странно на някой, но аз също се радвам, че толкова много хора са чувствителни към подобен род въздействия. За мен това е отличен признак, че Хор-ата ги има и са пробудени.