Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 253222 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Re:Психотронни оръжия
« Отговор #255 -: Октомври 01, 2009, 20:02:21 pm »
Не знам на колко метра са от вас ама точно до моят блок има училище и сирените са на 30 метра от мене и ми стана гадно и повърнах.Днес целият ден съм като замаян с бавни реакции.След това такова желание имах да ги гръмна с базука или да ги махна. :bomb:
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #256 -: Октомври 01, 2009, 20:27:50 pm »
На мен също не ми беше комфортно, и пропуснах обедната бира. Някой може ли да даде линк, с обобщена информация по темата, как са успяли цяла България да облъчат.Мерси.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
« Отговор #257 -: Октомври 01, 2009, 21:42:39 pm »
Също баща ми ми разказа как в работата му много хора са имали главоболие и лек световъртеж, а пък днес в даскало повечето бяха омърлушени и леко раздразнени. Аз предлагам Емел Етем да я затворим в стая с няколко такива сирени и стаята да бъде шумоизолирана, та да и гръмне мозъкът, ако не цялата. :diablo: Да не говорим, че докато схвана какво искаха да кажат дали наводнение или нападение.А и по сто пъти внимание, внимание, ехо и кво ли не. Старите си бяха екстра.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 09:03:34 am от Mirotvorec »

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #258 -: Октомври 01, 2009, 23:46:47 pm »
Във връзка с този случай http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2473451
Възможно ли е да се манипулира човешкото съзнание, до ситуация при която да убиеш жестоко приятелката си?
Според мен, някой друг я е убил, а този подсъдимият е бил упоен и нищо незнае, какво е станало.
Баща му беше местният лидер на СДС, който работеше срещу интересите на тим. 2 + 2=4
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Sasho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 90
« Отговор #259 -: Октомври 02, 2009, 07:07:13 am »
Те сега тия сирени ако ги пускат всеки месец, както казват, хората ще свикнат и после като слезе "кораба на спасителите", на никой няма да му прави впечетление- ще си бъдем нон- стоп облъчвани.

П.П. А някой нещо усетил ли е на 30. 09. 09 (сряда)? Мен целия ден някъде от 11 часа ме болеше главата и корема, страшно напрежение. И това напрежение спря около 8- 9 вечерта.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #260 -: Октомври 02, 2009, 09:27:34 am »
Радвам се че всички са го почувствали по същия начин. Въпреки че трябваше да сте наясно че ще е облъчване.

Да не забравяме, че подготовката за цялата история беше направена в Пазарджик преди няколко месеца, за да се проследи реакцията на населението. Сега го направиха в цялата страна.

Интересно дали и някой е броил самите тъпни, които говореха колко пъти бяха повторени?
Искам да поясня, че пробата в Пазарджик преди време нямаше нищо общо като ефект с вчерашното. Онова си беше както едно време, свиреха си сирените нормално, с онази характерна безобидна честота, каквато по-възрастните си спомнят. Да подчертая и това, че съм на 60-70м от сирената, затворих веднага всички прозорци и врати, като звук я чувах много слабо, но ефектът върху тялото ми беше доста голям. Забелязах, че по три пъти повтаряха всяко едно изречение.

По повод на часа(защо в 10,56ч., а не примерно в 11ч.)- забелязал съм, че в 99% всяка една масирана енергийна атака от човек или група хора към друг човек или група, никога не започва в кръгъл час, а няколко минути по-рано. Казвам го, защото и вчера не беше изключение-освен усещанията в 3-а и 5-а чакра се появиха такива и в областта на главата, което е типичен симптом за енергийна атака.

Може да се стори странно на някой, но аз също се радвам, че толкова много хора са чувствителни към подобен род въздействия. За мен това е отличен признак, че Хор-ата ги има и са пробудени.  :yes:
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
« Отговор #261 -: Октомври 02, 2009, 09:59:48 am »
Аз се питам какво можем да направим и с какво точно ни облъчиха. Сега съм ок, нямам усещания като вчера, но сестра ми сутринта е болна и баба ми и дядо ми са с болки в корема и гърлото още.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 23:50:03 pm от Mirotvorec »

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #262 -: Октомври 02, 2009, 10:22:52 am »
искам да споделя нещо с вас!След вчерашните сирени сунувах много странен сън! И така- сънувам че сирените се задеистват ,в небето се появяват летящи чинии -наи различни и обяснявам на моя приятелка ,че това което вижда е летяща чиния и да не се страхува.Сигнала беше ,че има опасност от въздушно нападение и да напуснем жилищата си и да се отправим до близкия стадион.Испитах непоносим страх за децата си,а и за всички ни.Небето беше осеяно с наи-различни по вид НЛО.Субудих се от страх! Искам да поясня ,че този сън го сънувам няколко пъти и по точно това че небето е осеяно с НЛО и че нещо ще се случи,но все се събуждам от страх!Има ощте много подробности по сънищата ми ,но ако ги опиша всичките ше стане доста дълго. Може би е плод на фантазиите ми,но дълбоко в себе си знам ,че нещо ще се случи!

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #263 -: Октомври 02, 2009, 10:25:16 am »
Аз се питам какво можем да направим и с какво точно ни облъчиха.Сега съм ок нямам  осещания като вчера,но сестрами сутринта е болна и бабами и дядоми са с болки в корема и гърлото още.

Можем единствено да повишим силата си, това е превантивна мярка за 99% от всички атаки.

-ако се храниш с идеята за повишаване на силата,
-ако дишаш със същата идея,
-ако правиш упражнения всеки ден със същата идея(енергетизиращи упражнения),
-ако правиш упражнения за психиката(медитация и тн) всеки ден,

...забрави човек или технология да има ефект върух теб.Просто е - бъди с високо ниво на енергията и ще бъдеш страшно труден за 99% от атаките, било то от човек или техника.

П.П.
да не говорим, че с подходяща тренировка човек става способен на атаки от своя страна...
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 10:27:11 am от Спорт-Здраве4 »

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
« Отговор #264 -: Октомври 02, 2009, 10:37:28 am »
искам да споделя нещо с вас!След вчерашните сирени сунувах много странен сън! И така- сънувам че сирените се задеистват ,в небето се появяват летящи чинии -наи различни и обяснявам на моя приятелка ,че това което вижда е летяща чиния и да не се страхува.Сигнала беше ,че има опасност от въздушно нападение и да напуснем жилищата си и да се отправим до близкия стадион.Испитах непоносим страх за децата си,а и за всички ни.Небето беше осеяно с наи-различни по вид НЛО.Субудих се от страх! Искам да поясня ,че този сън го сънувам няколко пъти и по точно това че небето е осеяно с НЛО и че нещо ще се случи,но все се събуждам от страх!Има ощте много подробности по сънищата ми ,но ако ги опиша всичките ше стане доста дълго. Може би е плод на фантазиите ми,но дълбоко в себе си знам ,че нещо ще се случи!
И аз имам подобен сън, само че включва и некви изтребители и хеликоптери нови които не съм виждал и също в небето НЛО. Аз и още хора се крием във Витоша. Благодаря и на Спорт-Здраве4 за отговора му.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 23:51:27 pm от Mirotvorec »

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #265 -: Октомври 02, 2009, 10:40:40 am »
Добре де това значи ,че се поддавам на манипулация! Така ли е или греша?Може би не те разбирам

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #266 -: Октомври 02, 2009, 11:04:21 am »
Някой записа ли сигнала за анализ?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #267 -: Октомври 02, 2009, 11:12:02 am »
Може би има хора,които са се сетили да го запишат и анализират.Ще се радвам ако кажат какъв е анализа

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #268 -: Октомври 02, 2009, 11:50:53 am »
Хм, Миротворец, имаме сходни наблюдения. Значи по 3 пъти са го казвали - не се учудвам. А цялата серия/пакет от услуги колко пъти го завъртяха, забеляза ли?

Може би онова в Пазарджик е имало друга цел, аз изказах предположение само. Но е странно. Може би там не е имало от тези честоти, а са пробвали нещата само на ниво реакция на самата идея. И това се прави често.

А за анализ на записа не се кахърете. Нищо няма да изкочи оттам дори да някой да го има (Alien ми каза че във vbox7 го има btw). Трябва оригиналния запис на cd-то или файла, който са пуснали. А може и изобщо да не е на принципа на reverse encoding-а, защото това си е старо малко или много... Но съм сигурен че вградени послания има на носещата честота.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #269 -: Октомври 02, 2009, 13:13:24 pm »
В Пазарджик честотите бяха високи, не знам дали това е правилното определение(високи),но действаха главозамайващо!
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 23:52:38 pm от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27