Ха така де,конвенционални науки

.Там ли казаха че огънят е плазма,аз щото не съм запознат с тая материя ,но са ме учили,че бил химична реакция ,но пламъкът туко виж бил ,незная и ще се радвам ако предоставите информация,но е по темата освен ако не отговорна за мистификацията на великаните.А земята забавя въртенето си с почти час за последните 10 хиляди години и продължава,плюс ,че губи гравитационното си привличане над Луната и тя се отдалечава и в блзките 200 хиляди години имаме шанса да я загубим ако не направим нещо,като например да отворим нова тема за джуджета и там да си постваме дребнави забележки или да си ги пращаме като лични съобщения (което не направих ;D,за което моля да ме извинят съформниците).

Ето а други снимки които изглеждат по добре
,ако намеря и един сайт който гледах преди време ще го постна ,че е пълен със инфо но нещо му бяха спряли достъпа
и в това ,за съжаление ще е разбираемо само за испаноговорящите
има запис от радиопредаване с в което човекът разказва за намерени скелети на гиганти ,почти всички са в северна америка Айдахо в една долина на река Мисисипи.Споменава и за легендите на местните индианци в които се говори за съществувала раса от гиганти и нещо за гравитация но не го разбирам проблем ли е или дава обяснение,а саверна Америка е едно от местата с най много запазени фосили и целе скелети на динозаври от почти всички известни на науката видове,другото място е монголия и китай ,което може би значи че там са отселели по дълго или е просто въпрос на хабитат,докато в Южна Америка,Европа и Африка е царството на далеч по дребните бозайници и динозаври се срещат доста рядко,доколкото е копано там за кости а не за артефакти.Ето в това разказват на английски за гиганти които не са 15 метровите а 7-8 футови(1 foot = 0.3048 meters), пъти по малки
и нещо за конвенционалната наука
но надали скоро ще я сменят,толкова години са твърдяли че земята е плоска ,пък сега кръгла,то така става.
Общо взето на първо четене в „твойта туба„(а май почти всички вече са с няк“ви сплесканици а не с туби) има 7-8 снимки и само тях си ги въртят а филмче, нещо документално за сега не съм търсил.
Eто го и филмчето от сайта който търсех в два части е от „тубата„
и като за гиганти се споменава само в началото на първата част и има същите снимки от мрежата ,на сайта им .
Ето тук как са направили едната снимка
http://dailylinked.blogspot.com/2009/07/giant-human-skeleton-ever-saw.html ,с няк“фа прохрама а има и цял куп разкрития в гугълъ за фейк снимките.
Освен червенокосите канибали каито нямат и три метра библията ,на която толкова ремейка са направили ,че е време да почнат да пишат втора част и легендите друго не намерих.
Сетих се и за титаните от гръцката митология,които помогнали на Зевс да свали Кронус и вземе трона а той ги пратил в изгнание ,защото били прекалено силни ,та те са с размери от снимките и някой анализираше,че всички те дошли от съседна планета след като я направили негодна за живот с действията си .
В индийската Махабхарата има подобни истории за битката между боговете и май Вишну ги вика да му помагат,а те дотогава си обитават там някакъв град и след това ги унищожава защото са прекалено интелигентни и са му пречели да продължи с изпълнението на плановете си,които ако съдим по структурата на тамошната култура са си чиста генетична селекция на хората с цел създаване на робска класа по рождение ,ма а да видим но кои методите ще са по успешни