Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 579672 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Re: 2012 г.
« Отговор #615 -: Януари 05, 2011, 07:47:30 am »
Някой има нужда да живеем в страх! Ако обаче не живеем на "някой" ще му е по-трудно! Тук в моя край пчели не мрат! Пък и отдавна парите не са обезпечени! Спекулата ще се шири тепърва, вижте интернет и хилядите игрички за пари! Хората просто са с отрязани крила! Това е изгодно  и по-лошо какво да става от това, което е било преди нас, като се  обърнем и видим историята, кога живота е бил красив, като в "неправилните" ни мечти.........Сега се посява поредния страх! То не бе 1999 г. Не бяха дати и датички! Може би бъдещето си трябва да го изградим ние........Може би с мислите си подготвяме мястото, където ще продължим? :)

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #616 -: Януари 05, 2011, 09:33:52 am »
Ами ако в този силен катаклизъм умре семейството ти, още ли ще си голям любител на силните усещания?

Ти искаш да ме накараш да се страхувам, а аз точно това съм превъзмогнал бе Еоне. Това се опитвам да напиша, не съм мазохист.

Мархс не си го пожелавам, тук в тази тема съм прочел много по лоши пожелания от катаклизъма за които казах аз. А катаклизма може да е приченен от задълбочаващата се криза.

Цитат
*Ротшилдови и Рокфелерови изкупуват златото и среброто по-света. Според някои анализатори това е предвестник за предстоящият срив на монетарната система.

*Наблюдава се едно измиране на пчелите по света, като все още учените не могат да разберт каква е истинската причина. Всички обаче са категорични, че ако този процес не бъде спрян, то човечеството го очакват доста гладни години.

Разбира се, монетарната система е отживелица на средните векове, катаклизъм би било ако всичките хартиени и електронни пари в един момент изчезнат( потоп, срив в електронната с-ма на уолстрийт)
Някои хора не си дават сметка че поне половината от нещата които ядат са пряко или коствено свързани с пчелите. Ако умрът пчелите няма ли да е страшно?

От 205 страни в света, на колко икономиката не е базирана на цените на петрола?
На първо четене се сещам за Бразилия, икономиката й е базирана на цените на златото и диамантите(на първо място в света по добив) и Русия, чиято икономика е базирана на цената на природния газ( на второ е в света по добив на злато и диаманти) и затова стои на страна Русия от провежданите в близкия изток "петролни войни". При едно намаляване на добивите на петрол, не казвам свършване, защото свършване може да няма поне в нашето време, къде по дяволите отиват всички, следва задълбочаване на сегашната криза.
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 09:47:19 am от Sangre »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #617 -: Януари 05, 2011, 12:39:52 pm »
Чудото на Богоявление отменя Края на Света!

24. Занапред има още две години за преобразяване на вашите Съ-Знания, но Аз вече твърдо мога да кажа, че КРАЙ на СВЕТА според разбиранията на Старозаветните писания вече няма да има и вашето младо поколение ще може да си отдъхне спокойно, тъй като вашият Народ вече има БЪДЕЩЕ!
.................................
26. Разберете: вие, спасявайки себе си, спасявате и целия Свят, тъй като за първи път в историята на вашата цивилизация ЦЕЛИЯТ НАРОД започва да формира, при това доста успешно, не само Единно ПОСЛАНИЕ (КУПОЛ) на ЛЮБОВТА, но и НОВО СЪЗНАНИЕ на хората, а това означава – нова представа за самите себе си и за ТВОРЕЦА. А това вече е истинско ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕ, отменящо КРАЯ НА СВЕТА!

Посланието е записано от Л.И.Маслов на 27.12.2010

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
« Отговор #618 -: Януари 05, 2011, 12:47:43 pm »
                    АПОКАЛИПСИС ОТ НОВО ВРЕМЕ

Представете си че управляващия елит реши да превземе света. Как би го направил? Чрез медиите. Това е един хипотетичен сценарий на предстоящия Армагедон през 2012 година.
Съвсем малко предистория и запознаване с някои факти: Знаете ли каква изчислителна мощ има вашия компютър? Огромна. Тя е толкова голяма, че дори не можем да си я представим. Правителствените супер компютри имат много по голяма мощ.
Последно човек е победил компютър на шах през не толкова далечната 1997 година, Гари Каспаров победи супер компютъра на АйБиЕм Дийп Блу 3,5 на 2,5. От тогава няма подобен случай.
Сега си представете такъв супер компютър работещ със софтуер на принципа "Ако" и "Тогава" за изчисление на вероятности, кое действие до какви последствия може да доведе. Сегашните правителства ползват подобни неща за да контролират по-добре масите.
Нашата гадателка при Берлускони, хм, по-вероятно е да му върти свирки отколкото предсказаниа.
И сега какво може да се случи 2012? Може да има природен кактаклизъм, което е по-малкото зло, ако човечеството оцелее, то ще запази статуквото и ще продължи да се развива от там до където е стигнало.
Ако стане нещо приченено "отвътре" може да промени статуквото към по-лошо, ние преди 21 години минахме по този път. Заменихме една недобре работеща система с една неизвестна на нас( по-зле работеща) и сега сърбаме попарата.
Сегашната система по която се управлява светът е на командно дишане, предстои само някои да й дръпне шалтера.
Какво ще стане ако "Бритиш Петролиум" обяви във вечерните новини, че спира сондажите за петрол? Колапс. Поскъпване на горивата и на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СТОКИ И УСЛУГИ И ХРАНА. Спирам с вероятностите защото възможните сценарий всеки може да ги доразвие с различни примери.
Така управляващите света много лесно могат да станат СОБСТВЕНИЦИ на света и на природо-населението. Подобен колапс може да доведе до продажба на собственоста(или замяната й, ако се отмени монетарната с-ма и парите изчезнат) за храна и вода.
Та те това е според мен най-лошото което може да ни се случи 2012.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #619 -: Януари 05, 2011, 12:56:04 pm »
Аз мисля, че през 2012 всички без изключение ще умрем.  @--- Някакви мнения?
Пошегувах се, извинете ме за нелепата провокация.  :P
Бе ти внимавай с шегите,щото нали знаеш.."внимавай кво си пожелаваш" 8)

Чудото на Богоявление отменя Края на Света!

24. Занапред има още две години за преобразяване на вашите Съ-Знания, но Аз вече твърдо мога да кажа, че КРАЙ на СВЕТА според разбиранията на Старозаветните писания вече няма да има и вашето младо поколение ще може да си отдъхне спокойно, тъй като вашият Народ вече има БЪДЕЩЕ!
.................................
26. Разберете: вие, спасявайки себе си, спасявате и целия Свят, тъй като за първи път в историята на вашата цивилизация ЦЕЛИЯТ НАРОД започва да формира, при това доста успешно, не само Единно ПОСЛАНИЕ (КУПОЛ) на ЛЮБОВТА, но и НОВО СЪЗНАНИЕ на хората, а това означава – нова представа за самите себе си и за ТВОРЕЦА. А това вече е истинско ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕ, отменящо КРАЯ НА СВЕТА!

Посланието е записано от Л.И.Маслов на 27.12.2010
Алилуя....нема 'а се мре...
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 12:57:55 pm от konstantin2007 »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #620 -: Януари 05, 2011, 13:56:33 pm »
Абе,защо някой от журналистите/режисьорите/сценаристите и прочие хора-не се опитат да обяснят,или просто да отворят тълковния речник на думата АПОКАЛИПСИС-и да видят какво ще им излезе?!
П.С.:А хората,които имат нужда от глобален проблем/катастрофа/край на света или нещо подобно-толкова ли им е скапан животеца,че имат желание да гледат,и други около себе си като тях?!Толкова ли им е трудно да намерят смисъл за съществуването си тук,че искат да измрат всички/повечето,които са намерили някакъв смисъл да живеят?!
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #621 -: Януари 05, 2011, 18:37:44 pm »
Sangre, не съм искал да те накарам да се страхуваш. Идеята ми беше съвсем друга. Всички вие, които искате да стане някакъв голям катаклизъм и маса народ да измре изпитват някакво мазохистично/садистично чувство и се кефят като мрат хора и изпитват страдания. Сякаш са малко мизериите тука на Земята, че още искате. Иначе знам, че не те е страх.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
« Отговор #622 -: Януари 05, 2011, 19:52:25 pm »
Eon нищо не искам да се случва ако може, но ми се струва че на там духа вятъра. Като че ли ни подготвят за нещо такова.

Неактивен x-file

• Четящ
  • *
  • Публикации: 68
« Отговор #623 -: Януари 30, 2011, 12:21:59 pm »
Освен че догодина ще дойде Нибиру, ще се случи още нещо, което не се случвало на хората никога преди  :o

===================================================================

Тая снимка я бях постнал преди време  заедно с подробно обяснение на събитието, но явно постът е бил изтрит.

Сега няма да се занимавам отново с обяснения, но според учените предишното преминаване през плоскостта на Млечния път е било преди около 50-60 млн. години, когато са изчезнали динозаврите... :nea:

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #624 -: Януари 30, 2011, 13:15:31 pm »
За повече подробности-някакъв източник, има ли ?  :-X

Да не казваш, че земята прави една обиколка около галактическия център за 50 млн. години ?  :o

« Последна редакция: Януари 30, 2011, 15:07:36 pm от Mirotvorec »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #625 -: Януари 30, 2011, 16:22:26 pm »
Слънчевата система извършва флуктоации спрямо екватора на галактиката спроед илюстрацията на x-file. В това няма нищо ненормално.

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #626 -: Януари 30, 2011, 19:34:28 pm »
Киша Кроутер говори за 2012 г.

1. Ние живеем в магическо време. Най-удивителната епоха на Земята за всички времена. Тя ще се прероди в първичната си красота, в райската си същност. Промените вече започнаха и ние ще имаме възможността да бъдем просветлени заедно с нея. Но знаете ли, че Маите, които са единствените, които са преживели преди смяна наполюсите, започнаха да говорят едва от няколко месеца.
2. И те казват:"Не се страхувайте, радвайте се дълбоко в сърцата си".
Дон Алехандро, старейшината на всички Маи казва: "Стените около   нас падат". "Само те ни държат в затвора". "И ние трябва да  сме възбудени да се радваме" "И да сме щастливи, че ще стъпим навън"
През следващите няколко години, много неща ще се променят. Ние може да продължим да се страхуваме,защото не знаем, какво ще дойде. И ще живеем в страх. Но ако се свържете със сърцето си и сте възбудени спрямо това, което наближава, тогава ще живеете в радост. Още веднъж - няма причина да се страхувате!
3. Маите, които вече веднъж са преминали през една смяна на полюсите казват, че цялата смяна трае само няколко минути. Тя е много кратка. Но преди това ще има няколко дни в пълна тъмнина. И през това време е много важно да останем в сърцата си. Съберете семействата си и просто бъдете в любов и запазете спокойствие. Не се предавайте на страха! Всичко ще бъде наред! И когато слънцето изгрее отново, вие ще видите Новата Земя. И всичко ще има смисъл, ние ще бъдем просветлени. И ние ще се предвижим напред в едно Ново Човечество, което е управлявано от любовта.
Промяната вече започна. Полюсите вече започнаха да се движат. Огромно количество енергия пада върху планетата Земя. И тя идва в кратки интервали, за да имаме време, да преработим тези новя енергия.  И малкото хора, които не си дадат време, за да свикнат с тази енергия, техните човешки тела ще умрат.
4. Но е вярно, че всичко вече започна. Майка Земя и нашите човешки тела сега имат в тях повече вибрираща енергия от когато и да е било. Светът се променя, нашите тела се променят, структурата на нашата ДНК се променя.   
Ние ще сме свидетели на промяната. Ние сме тези, които ще бъдем живи по време на промяната. И наистина зависи от нас да променим начина си на живот. Ако не се променим и продължим да живеем чрез егото и разума, ние ще бъдем премахнати. Защото ние убиваме Майката Земя. Вселенската любов на Майка Земя ще продължи, но от нас зависи, дали ние ще бъдем с нея или не. Всичко, което трябва да направим е да бъдем Любов. Това е всичко! Толкова е просто!

Видео: Киша Кроутер, Семинар в Цюрихе -  Послания для Человечества ; Kiesha in Zurich 1/2 ; Kiesha in Zurich 2.2

Официален сайт: http://littlegrandmother.net/default.aspx

Неактивен why_not

• Четящ
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #627 -: Януари 30, 2011, 22:09:37 pm »
А някой от вас забелязва ли наличие на физическите мутации, които се споменават? Питам, защото на мен ми се случват разни неща, които  от 3г безуспешно чакам да ми се разтълкуват от медицината...

Неактивен cyber

• Четящ
  • *
  • Публикации: 116
« Отговор #628 -: Януари 31, 2011, 10:40:57 am »
А някой от вас забелязва ли наличие на физическите мутации, които се споменават? Питам, защото на мен ми се случват разни неща, които  от 3г безуспешно чакам да ми се разтълкуват от медицината...

Аз например се сдобих с телепатия. Това за мен също е мутация :)

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
« Отговор #629 -: Януари 31, 2011, 11:34:57 am »

На мен от 2. Не хода на доктори защото са бастуни. Усещането е като по-силни вибрации.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
8458 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
9947 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN