Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 579750 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Re: 2012 г.
« Отговор #585 -: Декември 30, 2010, 12:14:59 pm »
  Konstantin, добри съждения имаш в последните два твои поста. Евала! :good:
Цитат
Веднъж загубим ли надежда и усетим ли, че трябва да си възвръщаме живота, който ни бе отнет, тогава и ще изтрезнеем.
Този процес с отнемането още не е завършен...Що се онася до изтрезняването мисля, че няма да има нужда просто, защото никой робот няма да го желае. Пък и да го желае няма как да стане понеже ще бъде твърде късно за какъвто и да е урок, спасение... или както искате го наречете.

M да, не е завършен още процеса, но се провежда с пълна пара.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #586 -: Декември 30, 2010, 12:20:28 pm »
Абе момчета, този процес на отнемане е започнал отпреди най малко 5000г. и продължава все в този дух а вие като сте се заяли със нашия век чак ми става смешно ;D. Че допреди 1 век войни и трепане колкото си и където си поискаш, сега така ли е или ще слушаме последователите юдейски за края на света и разни измислени армагедони ?
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #587 -: Декември 30, 2010, 12:32:17 pm »
Ааа тва са тея наште далечни брат'чеди,дето ужким ша ни спасяват(демек го играят от добрите)да не разрушим планетата понеже сме си тъпи и лоши и най вече..спасение от.. самите нас:lol:
Аре нема нужда...и без"спасение"съм си добре :---

Не  съм  съгласен,  по  простата  причина,  че  това  дете  можеше  да  бъде  и  моето  или  твоето,  но  за  състоянието  му  не  са  виновни  извънземните,  а  човешката  алчност  и  бездушие!!!  Така,  че  ако  някой  ни  спасява,  трябва  да  ни  спасява  от  самите  нас,  а  това  е  невъзможно,  докато  не  се  промени  ценностната  ни  система,  докато  не  се  промени  статуквото!  Докато  парите  отварят  вратите,  снимката  ще  бъде  актуална!!
       Задавате  ли  си  въпроса,  защо  проблемите  се  изнасят  някъде  там  извън  земята?  Даже  свърх  силите  се  въоражавали  не  да  се  противопоставят  една  на  друга,  а  да  бъдат  подготвени  за  извънземно  нашествие  и  понеже  не  могли  да  се  справят  с  напредналите  извънземни  технологии,  са  натрупали  толкова  ярена  мощ,  за  да  разрушат  земята  в  случай  на  агресия!
       Задайте  си  въпроса  кой  печели  от  цалата  тази  дандания  и  ще  разберете  кого  го  стиска  чепикът?  
Никой няма право да ме"спасява"против волята ми!Аз съм тук за да се запозная с тинята и мизерията,да я изследвам и почувствам,да изпитам и обогатя себе си,именно в такава среда.За кво ми е изобщо спасение?Камо ли пък "спасение от самата мен"?Че аз си се харесвам такава каквато съм!В този ред на мисли...всякакво"спасение"е нарушаване на свободната ми воля.
Човешката алчност и бездушие са само част от аспекта на човечеството.И именно поради неговата разнообразна същност сме тук,в ролята си на изследователи.
А снимката не я постнах аз :)

Константин,нищо няма да стане през 2012.А НСР отдавна си е тук ;)

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #588 -: Декември 30, 2010, 12:57:31 pm »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #589 -: Декември 30, 2010, 20:14:35 pm »
Никой няма право да ме"спасява"против волята ми!Аз съм тук за да се запозная с тинята и мизерията,да я изследвам и почувствам,да изпитам и обогатя себе си,именно в такава среда.За кво ми е изобщо спасение?.................

Не бих могъл да го кажа по добре, абсолютно точно  :hi:.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен woda

• Четящ
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #590 -: Декември 30, 2010, 22:33:13 pm »
Здравейте,
Весели празници!
Яжте, пийте и добро сторвайте!
Че идват явно интересни времена за планетата Земя!
Темичката за 2012г. е малко тежичка, но нека да не я подминаваме.
Мисля ,че основното което би оказало катастрофално влияние е отклонението на оста на въртене на Земята и съответната временна загуба на магнитното поле. Това ще е катастрофално за живота във формата ,която ни е познат днес.
Е, някои "избрани" ще се пробват да оцелеят и вероятно вече са се подготвили доколкото е възможно. Тези туристически ходения в космоса не са случайни приумици. Нито разните проектчета на милиардери за совалки с бърз старт.
Ще оставя засега варианта за скокове в пространствата и тем подобни, като версията че през 2012г. ще се случи моментално материализиране на мислите на всеки(Д.Уилкок).То това ще си стане ,понеже за повечето хора изхода ще е "летателен".
Сега малко да се приземим. По-скоро или по-напред на идем до космоса и "Ефекта на Джанибеков".За да не обяснявам -
Та ако, или когато този ефект отново завърти земята, нещата вероятно ще са доста прецакани за нас и повечето живи организми. Филмчето "Тайни знаци за Апокалипсиса" дава доста реалистични прогнозки.
Тук виждаме че ефекта е предвидим- проявява се през почти равни интервали.
Но по-неприятното е че е мигновен. Вероятно оста ще се измести за часове, което предполага сериозно ускорение при въртене в посока различна от досегашната.
Е, туй прецаква доста спасителните планове.
Тези които успеят да излетят, вероятно ще оцелеят. Няма да им е лесно, но имат шанс. Вероятно вече всичко е направено. Хората са избрани, совалките стегнати, хамбари заредени.
Даже ще е чудно ако не са изчислили и кога ще е точната дата- все пак това са си физични закони. А и вероятно се случва и на други планети, които са наблюдавани и са направени изводите.
Затуй може да не е чудно че напоследък не се пазят ресурсите на земята и се живее като за последно!
Това с повишаването на духовните вибрации наистина ще е доста полезно за повечето хора. Предполагам че ще е по-уютно за всеки ако от мислите му се матерализира свят дето има щастие и веселби. Но затова е необходимо и преди да стане честотния "взрив" ,човек да си е сътворил този свят в своите мисли и да си е позитивен и веселяк!
Затуй- яжте, пийте и си носете новите дрехи! И повечко веселие и добринки!
Весели празници!
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #591 -: Декември 30, 2010, 22:57:48 pm »
Този пост ми хареса. Особеното при ефекта на Джанибеков, не е, че може да се прогнозира, а това, че не знаем кога е станало за последен път, за да го прогнозираме. Могат да се изчислят интервалите, през които се случва ефекта, но не може да кажем кога ще се случи пак, защото не знаем кога е станал за последно. Но се предполага, че за последно се е случило от 4500 години нататък преди христа.
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 22:59:20 pm от sidewinder »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #592 -: Декември 30, 2010, 23:07:41 pm »
Наричат ги "случайности". Друг път!

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #593 -: Декември 30, 2010, 23:35:27 pm »
И къде ще се скрият-някъде в Космоса,в някой бункер?!
Ок,може.
Но аз се питам за колко време-за 20,за 200 години-ок,и после какво правиме? 
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен element

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #594 -: Декември 31, 2010, 12:24:28 pm »
Много майстори на късия разсказ! Проблема е, че нищо конкретно и ясно не прочетох, освен теории и фантазии. Аз лично, преди доста време осъзнах, че ако сам не се погрижиш за себеси и не си понесеш отговорността, не потоп или земетресение, а дори и извънземни да дойдат, пак нищо няма да се промени. Ако всички не осъзнаят, че всеки сам си е отговорен за това което му се случва и да иска да го промени. Но не, това няма да стане докато всеки се страхува за мижавата си заплата, безсмисленото ежедневие и безсмислените ценности на матрицта в която се намираме (матрица на съзнанието според мен). Докато не осъзнаем, че плуваме в киселина и то срещу течението, всичко ще си е все така дори и след 1000 години. Комплексите на хората са двигателя на настоящата реалност. Зависими сме от парите и за съжаление вместо житието да обределя бита, то е точно обратното. Не виждам разлика междо маймуните в клетката и нас. Ние обаче сами искаме да си останем в клетка. Та според мен, през 2012 може да се промени единствено левовете в евро.
   Много здраве през следващата 2011 година.

Случайност - това е начина чрез който Господ, се опитва да запази анонимност.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #595 -: Декември 31, 2010, 13:02:02 pm »
Здравейте,
Весели празници!
Яжте, пийте и добро сторвайте!
Че идват явно интересни времена за планетата Земя!
По-скоро или по-напред на идем до космоса и "Ефекта на Джанибеков".За да не обяснявам -
Та ако, или когато този ефект отново завърти земята, нещата вероятно ще са доста прецакани за нас и повечето живи организми. Филмчето "Тайни знаци за Апокалипсиса" дава доста реалистични прогнозки.

Интересен ефект.Смятам, че гайката сменя посоката си на движение по този начин, под влиянието на магнитните полета на самата станция-има толкова уреди, но може и да е под влияние на външно магнитно поле от някаква космическа зона.
Интересно каза и академик Ал.Фефелов- че периодично земята минава през такива зони, които и влияят, за да се завърти в друга посока, но без да сменя посоката си на летене в космоса.Но тук вече има разлика в годините на периода-той каза че последната такова завъртане на земята със смяна на полюсите е станало преди 12000 години.А привържениците на галактическата година, казват, че такива завъртания стават на всеки 26000 години, когато земята минава през зона, съвпадаща с галактическия екватор.
Та по-интересно и правдиво е мнението на академика, който потвърди наличието на особени космически зони, които влияят на въртенето па планетите въобще.
Дали такова завъртени не е унищожило и живота на Марс.? :drinks:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #596 -: Декември 31, 2010, 16:22:34 pm »
През 2012 г. на 25 декември приключва тежката карма на България. Спечелили сме си я някога с това, че сме се отнесяли меко казано отвратително с богомилите. От там нататък може да се говори вече за възход на страната ни.
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 18:02:43 pm от sidewinder »

Неактивен woda

• Четящ
  • *
« Отговор #597 -: Декември 31, 2010, 17:07:33 pm »
Брейй, темата се движи яко!
Идеята е да се излезе до орбита със совалки и като се уталожат нещата да се върнат.
Явно целостта на магнитното поле и атмосферата бързо се въстановяват. А за радиацията си има противодействия.
Има една особенност- не се знае кога ще се случи- може утре, но може и след 50г. Преходния период е започнал, но колко е дълъг той? Кога ще се случи? Мисля че тези които ще направят опита да се спасят знаят дата, или поне приблизително.
Тези явления са обвързани с физични закони, следователно математиката помага. А и има доста машинария дето със сигурност може да докаже нещата как се случват в другите слънчеви системи. Но такава информация е важна и вероятно няма да изтече.
Иначе ако се съобразим с теорията че това наближава скоро, то доста от иначе нелогичните действия на тези дето управляват, ще си намерят обяснението.
Например на няколко места магнитното поле доста е поотслабнало. Наскоро се зашумя за "Аерозолните следи" в атмосферата. Не е ли възможно да ги напомпват за да се неотрализира вредната космическа радиация. А ние да си се вайкаме че го няма синия цвят на небето. А и космическите джаджи са скъпички- трябват ресурси.
Е, последните 20г. всичко се въртеше около правенето на кинти и разработване на технологии и ресурси.
А местата явно са доста ограничени- кой да вземат и кой да остане?
Ако няма какво да предложа , едвали ще получа билет!
Затова ако остават няколко годинки, не е ли добре да си поживее човек без сковаността и ограниченията на трупането на пари и вещи. А и вероятно е дошло времето да се помисли и за нещата в другата реалност. Щото и там явно си има тънкости- затуй четете какво казват тия дето виждат там- може да е от полза!

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #598 -: Декември 31, 2010, 18:00:41 pm »
woda,и ако откъде ще знаеш,че четейки какво казват тия,дето виждат-че те води зрящ,а не слепец?Лъже-пророци-много,но истински-малко.И коя е тази друга реалност,я сподели малко повече-хахаха?!
За излизането в орбита-хубаво ще излязат,ще се спасят,но след макс. 200 години пак ще умрат?!Е,тогава какво правиме?!
ОТКАЖИ се да всяваш страх в хората!!!ОТКАЖИ СЕ!!!
За точна дата-в Библията Иисус много точно го е казал кой знае само тази дата-Неговият Отец,дори Той е нямал знанието за нея. ;)
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 18:59:57 pm от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен woda

• Четящ
  • *
« Отговор #599 -: Януари 01, 2011, 13:32:23 pm »
Малко разяснения по изказванията ми-
Не целя предизвикване на паника или страх- не би помогнало никому.
А другата "реалност" си е само мой си термин за продълженито на нещата след смърта на тялото!
Има доста теории за енергийни скоци, промяна Днк и др. покрай галактическото подравняване. Обаче това, което се описва като последствие от този процес много ми е идентично на безтелесно състояние.
А, предпоставка за масово такова е еднин подобен катаклизъм. А после самия стрес от събитието може да ни вкара за момент в обща реалност, знам ли? Това събитие би ни обединило с общо моментно вибрационно състояние.
А после, кой каквото си го намисли- вероятно всеки ще си създаде своя реалност отговаряща на мисловните му представи.
Но това са си мои заключения и не твърдя за правилността им- все пак са теорийки.
Пак ще повторя- не целя вкарване на страх , а просто различен поглед, който на мен ми се струва възможен вариант.
Просто предполагам, като всички тук!
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 14:38:38 pm от ₪ Eon ₪ »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
8780 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
10313 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN