Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 580520 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re: 2012 г.
« Отговор #510 -: Юни 29, 2010, 23:15:56 pm »
ох незнам какво да кажа или мислия?
Аз се изплаших като го прочетох, попадна ми случайно статията.
Веднага я копирах и я побликувах тук за да видя какво ще кажете по въпроса? Много страшничко наистина :D
SiriusAngel и защо се изплаши?!Ти само физическо тяло ли си ми кажи?!Ако си-бих те разбрала защо си се изплашил.Страхът идва от Егото ни и понякога на човек(както и на мен самата)му се отразява чисто физически.Но просто откажи на такива писаници да всяват смут или страх вътре в теб.Откажи кофти мислите и спри с опитите да визуализираш тези събития.И аз го правя понякога,и е трудничко човек да се спре,но тези,които пускат такива писаници-точно,и това явно целят.

Да знам но когато го прочетох ми стана жално и неприятно! Избягвам да ги визуализирам тези картини!
Знам относно силата на фантазията ни и силата на визуализацията в нас.
Относно физическото тяло не ме претиснява, а духчето ми си го познавам  ;D

Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #511 -: Юли 26, 2010, 13:21:44 pm »
Не разбрах също така във въпросното пророчество на Алоис Ирлмайер къде има датата 2012? Доста хитър ход на тъмните сили да осмеят и "докажат", че и то е "грешно".
Като не стане 2012 и 90% от хипнотелевизираните ще продължат да отхвърлят всичко с лека ръка. А самото отхвърляне ще стане още по-абсурдно и от "аргументи" с вицове...

Нещата са такива каквито са. И колкото и да се иска на някои материалисти, Ню Йорк и Лос Анджелис няма как да стърчат по бреговете на океаните още 2000 години. Имат начало, ще имат и край.

Точна дата НЯМА, но ще СТАНЕ.
Точно затова умесват 2012 с тези неща. Елементарно е.

А времето ОКОЛО 2012, няма нищо общо с минералния свят. Да, по това време ще се случат много важни и големи неща, но не физическо равнище. Това е просто една граница, преди която съзнанието е потъвало или по-точно "плувало" в едни води с определена цел, необходима за еволюцията. После ще "отплува" в друга посока. За разочатование на някои, това няма да стане светкавично, а ще бъде отново процес, индивидуален, разтеглен надълго и наширока при нас, в физическия свят.

Аз не вярвам на Откровението на Йоан, но някои вярват че това са "глупости".
Едни вярват, че конспирация няма, други Знаят и Чувстват.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #512 -: Юли 26, 2010, 18:14:34 pm »
Aaa не!
Ако обичате не се извъртайте така.
10 години твърдяхте 2012, та 2012та. То не бяха теми, темички, статии, книги, книжки, книжлета, филми, предсказания, пророчества, календари, ченълинги, магьосници, феи и не знам още какво.

А сега изведнъж, не било 2012 ами нямало точна година.
И ще продължавате със същия отровен лууш да си измисляте апокалипсиси.
Ай сиктир!

Последно 2012ли ще е или не!? Щото мен започна вече да ми писва от лъжи и трикове.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #513 -: Юли 26, 2010, 18:25:18 pm »
10 години твърдяхте 2012, та 2012та. То не бяха теми, темички, статии, книги,
А сега изведнъж, не било 2012 ами нямало точна година.
И ще продължавате със същия отровен лууш да си измисляте апокалипсиси.
Ай сиктир!
Последно 2012ли ще е или не!? Щото мен започна вече да ми писва от лъжи и трикове.
Тангра, безмислено е да се косиш, спомни си Пако Рабан и простотиите му половин Париж се изнесоха и какво, поредните "дръжки".Един лумпен който зарибява масите със лъжливите си теории и предсказания.
Направо ще почна да вярвам на Библията!
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #514 -: Юли 26, 2010, 18:36:42 pm »
Aaa не!
Ако обичате не се извъртайте така...

Е ти смяташ ли, че някой може да каже това със сигурност :) Иначе разсъждения по произволно избрани легенди, материали и чужди тълкувания-бол.Ще се разбере, като дойде тази дата.

Но мисля, че пак ще отложат годината на апокалипсиса.Нали беше 1999, после 2000, сега 2012.
Оня ден гледах по джиографика, че Исаак Нютон, изследвайки части от библията, изчислил, че края ще бъде 2060 г. И това го чувам вече 2-ри път. Поредното предсказание.
Ако почнат да го повтарят по-чест ще отворим тема и за тази година. ;)

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #515 -: Юли 26, 2010, 19:09:47 pm »
Абсурд 2060. Това е твърде далеч.
Масите няма да имат тема за чесане дълго време.
Ей така през 5-10 годинки си мисля аз, за да се поддържа съспенза на ниво. Да не спада интереса.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #516 -: Юли 26, 2010, 20:57:48 pm »
Е да, ако не се случи нищо през 2012, напълно очаквано е да се появят следващи дати със съответните съвпадения, водещи до тях и така до безкрай. :hi:
Dreams are messages from the deep.

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #517 -: Юли 26, 2010, 21:09:01 pm »
Едните чакат второ пришествие вече 2000г. ???, другите краят на света 20ххххх найста година ;D.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #518 -: Юли 26, 2010, 23:26:54 pm »
Лошо няма, аз отдавна съм си наумил да направя една тема с цитати от видни и не толкова видни форумци, които твърдят какво ще стане през 2012г. И темичката ще я направя точно на 1 Януари 2013 например. :)

Да се посмеем дружно. ;D

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #519 -: Юли 27, 2010, 00:17:45 am »
В последните си две книги Димитър Недков пише за 2012 и че щяло тогава нещо да се случи, да се промени. Масонско/илюминатска гледна точка. ;D

Вземем да базикнем онзи новия, "просветения", какво мисли по въпроса... :lol:
Dreams are messages from the deep.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #520 -: Юли 27, 2010, 11:56:44 am »
Лошо няма, аз отдавна съм си наумил да направя една тема с цитати от видни и не толкова видни форумци, които твърдят какво ще стане през 2012г. И темичката ще я направя точно на 1 Януари 2013 например. :)

Да се посмеем дружно. ;D
  Аз  съм  го  започнал,  даже  сега  когато  ги  чета  се  смея,  а  темата  ще  става  все  по-интензивна!  Какви  бисери  ще  има  още!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #521 -: Юли 27, 2010, 19:43:44 pm »
Тъй си мислите че лесно може да бъдат притиснати  ;), като ви кажат че трансформацията се е извършила на 15тото ви астрално тяло, 5 ви чакра станала 6 и кундалини станало мандолини  ;D, как ще реагирате?
Ще почнете да си чешите лявото ухо с дясната ръка  ;D.
Та Мите не се радвай много, много на победа ;).
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 19:45:41 pm от old4 »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #522 -: Юли 27, 2010, 23:41:00 pm »
Тъй си мислите че лесно може да бъдат притиснати  ;), като ви кажат че трансформацията се е извършила на 15тото ви астрално тяло, 5 ви чакра станала 6 и кундалини станало мандолини  ;D, как ще реагирате?
Ще почнете да си чешите лявото ухо с дясната ръка  ;D.
Та Мите не се радвай много, много на победа ;).

Е разбира се. То някои хора по гръб не падат :) Каквото и да стане, все ще са прави.  :flag_of_truce:

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #523 -: Август 14, 2010, 18:37:07 pm »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #524 -: Септември 04, 2010, 13:55:28 pm »
СЕДЕМТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА МАИТЕ
Маите са оставили за нас,сегашните жители на планетата Земя,едно послание, записано върху камък.Едно послание,което съдържа седем предсказания.Едната част е тревожно предупреждение,а другата е за надежда.Първата част ни предупреждава какво би могло да се случи във времената, в които живеем.Втората част ни напътства за промените,които да извършим сами в себе си,за да подтикнем човечеството към една Нова ера -ерата на жената, на майката, ерата на чувствителността.Всички ние по един или друг начин чувстваме, че започваме да живеем във времената на Апокалипсиса. Всички усещаме войната -война за петрол,война за мир.Все по-често изригват вулканите и замърсяването на околната среда от нашите технологии взима застрашителни размери.Разрушихме озоновия слой, който ни защитава от слънчевата радиация.Отровили сме Земята с индустриални отпадъци.Грубо опустошаваме природните ресурси, водата,въздуха, който дишаме.Климатът се променя,температурата се повишава.Ледовете и снеговете се топят.Големи наводнения се случват в целия свят.Огромни торнада поставиха в опасност Флорида и гигантски урагани унищожават Централна Америка.Заплашва ни и хаос в информатиката.Бедността, генерирана от икономическия хаос, се чувства в почти всички държави. Всички търсим отговори и сигурен път за времето, в което живеем. С проблемите, пред които се изправяме всекидневно,разбираме, че не живеем в хармония.Много религии са създали предсказания за това, което се случва.Библията казва, че когато всичко това стане в едно и също време,наближава времето на Апокалипсиса.Маите са знаели, че това ще се случи точно в тези времена.Оставили са ни напътствия,за да може всеки един от нас индивидуално да спомогне за навлизането на човечеството в Галактическото зазоряване,в една нова ера, в която няма да има хаос и разрушения.Оставили са ни седем пророчества,в които говорят за своите виждания в бъдещето - нашето настояще.Базирани са върху технитенаучни и религиозни изследвания,върху функционирането на Вселената.

http://johnyg.org/forum/index.php?action=printpage;topic=118.0
       Чети  и  се  вдъхновявай ???

"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
8979 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
10517 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm