Автор Тема: Човекът - мнoгoизмерно същество. За заблудата на духовното развитие!!!  (Прочетена 9643 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
ЧОВЕКЪТ Е МНОГОИЗМЕРНО СЪЩЕСТВО

ОТ ЕДИННА МНОГОМЕРНА РЕАЛНОСТ,

ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГОВИТЕ НАСТАВНИЦИ ОТ ЧЕТВЪРТО ИЗМЕРЕНИЕ


Човекът е създаден да се развива като многоизмерно същество в единна реалност и когато неговите наставници само в едното - Четвърто измерение забравят за другите по-високи измерения, тогава им се напомня това чрез подобни статии.
Относно опасността от екстрасенсите и всички контактьори, действащи в контакт с четвърто измерение
Във всеки еволюирал човек с множество прераждания има частица от по-високите измерения, над четвърто.
Поради глупостта и жаждата за отличие от другите, се продава уникалната способност на човека за връзка с високите измерения само срещу така евтината и жадувана “четвърта” реалност, четвърто измерение се владее от нисшия астрал, който спрямо човека се представя за негови учители и наставници.

Уни-версален /едно-измерен, едно-аспектен/или
Единен многоаспектен-многоразличен свят или реалност, състояща се от много “фасети”

Виж етимологическата бележка!

Важно! Вероятно подмяната на думата “универсален”, която би трябвало да означава “едноизмерен”,а всъщност тя се прилага за означаване на нещо всеобщо, вселенско, т.е. “ограничаване на многомерността в рамките на четвърто измерение, което е крайно измерение на Наставниците”, започва още преди Рим, когато манипулацията е част от управлението на масите, и още тогава нисшият астрал, владеещ четвърто измерение проявява своята универсалност, която всъщност е едноизмерност.
Да, но човекът е създаден да бъде многоизмерен. И наставниците от нисшият астрал какво ли не правят за да скрият истината за душата! Всъщност, това са онези представители на т.нар. “извънземен разум”, които се проявяват като наставници на човечеството. Настоящата статия “Едноаспектната - универсална или единна многоаспектна действителност”се появява за да предупреди съвременното човечество за вероятната възможност да бъде подлъгано не за първи път от същите тези “майстори”, целящи само едно –максимално дълго да държат в подчинение, плен и манипулация сегашното човечество, което впрочем под техния контрол е забавило своето естествено развитие и неминуемо е изпаднало в тотално объркване.

Статията изложена по-долу е превод от Свободната и независима преса на Канада
Статията безспорно ще бъде посрещната с неодобрение от страна на тези, които демаскира и разобличава в тяхната многовековна дейност, а особено тези, които в България като екстрасенси и гадатели съумяха да извършат достатъчно много бели и Беди в наставлението на политическите управници.

Време е хората в България да знаят кому да вярват и повече да не плащат данък на Наставниците от четвърто измерение, които отдавна са надхвърлили своите права и отдавна нарушават основните правила заради които са били оставени да действуват върху планетата.
Колкото до бедните контактьори и любители на медиумични сеанси, това е просто една черта от развитието на човека, и за нея ще си плащат естествено и тези, чрез които е ставала измамата /“горко на тези, чрез които са идвали съблазните”/, а още по-горко на тези, които са манипулирали всичко това.
Време е за разчистване в тази страна!
Хората трябва да знаят тогава, когато манипулацията застрашава тяхното развитие и предначертание.
С тази статия се поставя началото на корекцията породена от явлението “български медиуми” и неговото неизбежно изкривяване.
Ако искаме България да бъде съхранена като един остров, време е да я опазим от старите допотопни форми – например: бойни изкуства приучващи човека към жестокост и коравосърдечие, магьоснически школи, сатанински образования, публични домове за продажба на женска красота, хазартни заведения, увеселителни и развлекателни заведения за консумация на зрелища, които унижават човешката природа, стокови борси на човешки ценности, както и всякакви масонски структури в тяхната разновидност, тайни общества, екстрасенси и медиуми изкарващи прехраната си с окултни умения, последните резултат на невидимите помагачи от “нисшия астрал”.
Екстрасенсите и контактьорите като най-близо намиращи се във връзка с Извънземния разум и т.нар. нисш астрал, следва да бъдат между първите, които осъзнават предложението в името на мира на планетата.
Високо еволюиралите цивилизации, наблюдават ситуацията отгоре, но не се намесват поради Конвенцията, която искат да се спазва тук на планетата, засега свръхпосетена от множество градинари. Има толкова много методи за въздействие, когато нищо друго не помага. Все още се възлага Последната надежда за осъзнаване на безсмислената ситуация тук на тази планета.

Кратка бележка за манипулацията в етимологията:

Етимологическа справка:
Универсален – уни-версален, uni-versal, /един/ и /версум/страна, или аспект.
Универсален – неправилно се започва използването на думата “уни-версален”, т.е. “едно-аспектен” за означаване на “всеобщ”, или обхващащ много страни вместо с нея да се назовава едноизмерното, първото значение – “вселенски” от “унивърс” – вселена не отговаря на етимологията на думата.
Универсалии – класове от явления за общото /отново неправилно използване/.
Универсализъм – отново неправилно използване като многообразие. Всъщност, това е едноизмерност в знанието.
Универсален – вселенски, всеобщ /да/, многообразен, обхващаш много страни /не/, защото етимологически всъщност означава буквално “едно-аспектен”. Уни-версален всъщност означава едноизмерен, наподобяващ едно измерение. Ди-версален означава различен.

Край на бележките и начало на Статията:

Въпреки научните открития, доказващи че има една всеобща реалност – действителност, състояща се от пълната гама на електромагнитния спектър, съществуват много подсказвания, за наличие на т.нар. “фасети” /аспекти/ на тази необятна електромагнитна действителност, която за хората остава на този етап непозната и която те засега причисляват към т.нар. “други измерения”. Очевидно не е в това същността, тъй като това което някои възприемат като други измерения всъщност са точно тези различни фасети /аспекти/ от една много аспектна многоизмерна реалност. Така например теоретично е възможно един друг свят да може да съществува от другата страна на електромагнитната действителност, обитаема от нас, един антиматериален свят или царство или просто един свят, невидим за нас от аспекта на нашата грубо материална действителност, почти полярна на електромагнитната реалност от другата страна. Учените са доказали математически, че антиматерията може да съществува. Много писатели са изписали тонове теории за съществуването на алтернативен свят, където потокът на времето е различен от този, който ние познаваме. Един такъв автор бе К.С. Луис. Има толкова много доказателства, които говорят за изчезнали хора или пък за поява на явления генерирани от тази област. Основана върху предположения, понякога фантастична и намираща се далеч зад строгото научно доказателство, единната електромагнитна действителност би трябвало да се състои от три генерални фасети: 1. Светът на живите в който се намираме ние самите. 2. Светът на мъртвите или царството на духовете, тъй както то е познато в много религии, състоящо се от електромагнитна енергия. 3. Едно вероятно и възможно, въпреки, че не може да се докаже, съществуващо над-физично царство, невидимо за нас, което би могло да съществува като противоположна полярност на електромагнитното царство и което би могло да бъде населено от същности, открили някак си своя път в другите две царства, което царство би могло да се нарича страна на живота и смъртта, защото според всичко събрано до тук, в него се преплитат фантастичните и теоретични догадки, че това е царство на сливането между физическото и свръхестественото, вървящи заедно, едно възможно да съществува царство на непрекъснати конфликти между добро и зло.

УНИВЕРСАЛНА ИЛИ ЕДИННА МНОГОИЗМЕРНА РЕАЛНОСТ

Много може да се напише за т.нар. многоизмерност или реалност. Някои от теориите, опитващи се да изяснят тази тема, биха могли да се сторят наполовина истини и не съвсем изцяло точни. Но фактът си остава, че съществуват много измерения и само една реалност.
Нека да използваме следния пример: едно растение обикновено има едно централно стъбло, както и много разклонения, които произлизат от главното стебло. Ако един клон би могъл да гледа към другата страна на тази към която той сочи и да вижда съответно другите клонове, това би могло да подскаже идеята, че това представлява просто част от един изцяло единен, но съставен от различни части свят, както и че съответният клон представлява едно с всичките останали клони около стъблото.
По аналогия би могло да кажем, че съществува само една електромагнитна реалност, но множество фасети от нея изграждат т.нар. електромагнитен спектър.
Човешкият мозък и тяло са изградени по такъв начин, че да дават възможност за възприятие на елементи от всички възможни измерения едновременно или на малки части от всички измерения едновременно. Хората тук на земята в резултат на всичко това обитават в едно царство, където всички реалности се сливат или съществува в случая конвергенция между фасетите, докато се създаде пълният електромагнитен супер спектър. И така би могло да се каже, че хората са многоизмерни същества. Човешката нервна система е продукт, подобен на биологически предавател, който е способен да възприема взаимно преплитащите се измерения, който може да получава и изпраща информация и впечатления. Що се касае до звуковата форма в лицето на думите, които произнасяме, тук социолозите допускат че самите думи играят около 20% роля за общата комуникация, която произтича между човешките същества. Огромни количества от комуникация може да се разменят чрез т.нар. поведение, височина на тона, изражение на очите, езика на тялото, чувствата, допира на кожата и т.н.
И така може да се твърди, че човечеството е създадено, за да възприема всички измерения едновременно по един балансиран и единен начин. Човекът има способността да фокусира или да включва само една от фасетите, един аспект от спектъра на реалността. Опасността от това се състои във факта, че колкото повече се фокусира в само една от фасетите на реалността, толкова по-малко човекът е способен да разграничава различието и от другите фасети. С други думи колкото повече изграждаш стая с твоето възприятие за съответната фасета на реалността, толкова по-малко стаи ще бъдеш способен да развиеш и поддържаш като възприятие относно другите аспекти на реалността. Ето защо е добре да имаме балансирано възприятие.
Един добър пример за това би могъл да бъде този за родения слепец /лишен изцяло от способността да възприема измерението на светлината/ и в случая обикновено той е с високо развит слухов анализатор или съответно за допир, което компенсира липсата на визуално възприятие. Повечето родени слепи хора, въпреки че никога не са имали визуално възприятие биха се възползвали ако им се даде шанса т.е. те не са били абсолютно лишени от възприятието на тази дименсия, на това измерение от реалността.
Човекът като многоизмерно същество притежава специфични органи за възприятие, които му позволяват да възприема различните фасети на реалността. Така например ето няколко различни дименсии – измерения, които представляват част от единната електромагнитна реалност като спектър. Те са описани от изследователя Джон Кийл: измерения за светлина и цвят /инфрачервена топлина, червено, жълто, зелено, циан, синьо, виолетово, ултравиолетово/, измерения за ниския електромагнитен спектър /кило цикли, мегацикли, електричество, аудио спектър, ниска чистота радио, дълга чистота радио, висока чистота радио/, измерения за среден електромагнитен спектър /микровълни, свръх топлина, свръх високи чистоти радио, ултрависока чистота радио/, измерения на висок електромагнитен спектър /хикс лъчи, гама лъчи, космически лъчи/, измерение за звук /инфразвук, бас, трибъл, ултразвук, много ниска чистота/, измерение на супер спектъра /полета и вълни на гравитация, магнитни полета, черни излъчвания, мисловни вълни, супер енергии/.
Както би могло да се отбележи, това е главния контур за разграничаване на различните по своята чистотност измерения, които всички съставляват единната електромагнитна действителност и всяка една от тях изглажда като безкрайно фина реалност отделна безкрайна фасета, така както е върху радиото от АМ и FM вълни.
Ако е възможно за някой да проникне и да обитава една от тези под-фасети, отделни подизмерения чрез т.нар. молекулярно енергетизиране, тогава би било логично да се приеме, че от там този някой може да оперира и да проявява деятелност. Може да се въздейства върху света в който ти самият пребиваваш. Ако някой е способен физически да генерира себе си или да проникне в етерното или нефизично измерение за миг, тогава той трябва в резултат да отдаде контрола и силата си. Тези същности които не са от твърда материя не притежават способността да обитават физически обекти без преди това те самите да са станали малко материални. Т.нар. полтъргайсти дават информация за себе си като някакви същности нито човешки, нито животински, нито ангелски, които проявяват себе си в парафизичното поле чрез т.нар. почукване чрез използването на биоенергии на човешкото същество.

Очевидно е, че злонамеререните същества, наименовани твърде общо “сиви”, са успели в овладяването на “промяната на фазата” между различните електромагнитни равнища на енергия, както и това че са способни да причиняват вреда на тези, които са духовно слаби посредством електромагнитно насочване на енергии. Това обяснява защо някои фантазии, които очевидно са се случвали, са описани като поява на тези рептилоидни “сиви” същности, които много често биват объркани с т.нар. демони. Способностите им могат да бъдат причина за увреждане върху тези, които са се заели с тяхното изследване, понякога самоубийство, а понякога страхова психоза. Естествено в подобна ситуация те могат да причинят малко или повече физическа вреда на човешкото същество въпреки че психическата депресия води до загуба на съзнанието, което се явява много по-опасно като предпоставка за обсебване.
В случая когато чуждоземният кораб много често е бил наблюдаван как се материализира от по-дълбоките електромагнитни равнища, се е виждало как подобни същности с външност наподобяваща от най-древната история на земята, като дракони работят колективно и образували някакъв заговор очевидно извършват интензивна дейност в рамките на своето измерение.
Когато човечеството вдигне своята ръка във физически план срещу тези злонамерени същества, едва тогава това може да се счита резултат на факта, че човешката раса притежава контрол върху сливането на различните измерения, които конвергират, докато в същото време злонамерените същества могат да действат в различната своя пространствено-времева-енергийна дименсия, контролирана от тях. С други думи, злонамерените извънземни същества биха искали да поставят под контрол цялата повърхност на тази планета, както и човешкия живот върху нея, или да бъде тотално контролиран от тях или изцяло унищожен.
Различни източници ни водят до твърдение, че хората трябвало да отдадат своя себеконтрол или многоизмерно съществуване в полза на съществуването в рамките на четвърто измерение само и само да участват в т.нар. Ню Ейдж - Нов Порядък. Това е преди всичко извънземна пропагандна стратегия, целяща да измами човечеството като го накара да се откаже от многоизмерната действителност, т.е. от това да продължи да се развива по своя път към многоизмерен свят. Всичко това се прави посредством окултни познания и технологии с претенции за свръхестественост, които на свой ред водят до едностранни занимания с другите измерения – всъщност само четвърто измерение, за сметка на балансирания подход за многоизмерно развитие.

Вътре в различните измерения в които драконианите /Алфа драконис съзвездие/ биха искали да ни примамят и хванат в капан, се намират т.нар. наставници или учители. (!!!) Те се намират най-малкото, в тази точка на времевия континуум когато тези думи са написани, когато старовремските наставници от окултното царство или електромагнитната реалност проникват в този план. Следователно, тези които искат да опитат да проникнат в окултното царство, са контролирани чрез окултни изкуства, които самите извънземни са култивирали и чрез тях извършвали своята манипулация и контрол. Колкото до “рептилоидните сиви”, те са толкова ненадминати в измамата, че човек би могъл да бъде под техния контрол, без да осъзнава даже за това. Те владеят техники за контрол върху мисленето, както и подтискане на паметта, даже от разстояние. (!!!)
“Сивите”, като всички рептилоиди притежават физическо тяло и мозък, както и енергийна субстанция, разпадаща се след края на физическото им съществувание. Те нямат етерна матрица – душа, но въпреки това са способни да манипулират някои други честотни измерения, докато физически съществуват.

Очевидно е, че хората са много по-висши от рептилоидите. Но последните могат да придобият господство над тях, когато човек с готовност, или пък чрез измама и манипулация, се предаде в ръцете им, отказвайки се от своето предначертание и бъдеще като човек. Аргументът за това превъзходство се изразява във факта, че човек притежава три тела, намиращи се едно в друго, способни да функционират едновременно в трето главно измерение в трите основни равнища на реалността: духовно, душевно и физическо. Духовно-етерното тяло, мисловното тяло,и физическото тяло – те са различни помежду си, но взаимно проникващи, наложени едно върху друго. Чрез тях човек е способен да оперира свободно в трето измерение. Както и в различните подразделения на измерението в лицето на отделните фасети. Както е установено, човекът наистина е гениално конструиран. Тези фасети на човешката био-система текат едновременно в човешката кръв или био-плазмено тяло въобще там където тече субстанцията на живота.
Човек е роден като духовна частица-духовно същество, и това е очевидно от възприятията с които е надарен: виждане, емоция, допир, мисъл,и т.н. Всички тези възприемателни средства не могат да б
« Последна редакция: Юли 24, 2005, 21:16:47 pm от Horus »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Статията е добра, но имам въпрос. Защо смяташ, че бойните изкустват приучават към жестокост? Това зависи от самия човек има хора които тренират и са спокойни и уравновесени и такива които са озверели горили. Отиваш и учиш нещо ново и всеки сам е отговорен по какъв начин го прилага.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Стояне, статията не съм я писал аз :)
Но въпреки това помисли - защо в последните десетилетия настана бум на бойните изкуства? Защо всеки втори филм е пата-кюта? Всяко малко дете иска да е Джет Ли, за да рита задници. Това е пак от програмата за внедряване на жестокост у хората. Няма спор, че философията на бпйните изкуства не е такава. Даже и аз обмислям да се запиша на Тай Чи. Само че едно е каква е истинската природа на нещата и съвсем друго, това, което някои правят от нея. В бойните изкуства няма нищо лошо, просто трябва да си подходящият човек за тях :) Да можеш да хармонизираш енергиите си и да ги прилагаш за добро  ;) Иначе влизаш в Матрицата

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
И аз това казвам. За Тай Чи, на мен не ми допада много, защото има прекалено много техники които се учат доста над 1 десетилетие. Но това си е твой избор, все пак не знам с каква цел ще го учиш.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Бойни изкуства по-точно е бойни практики - самото наименование е определящо! Ако някой желае да хармонизира душевност - тяло йога е идеалното средство с един съществен недостатък, обаче, не се използват юмруци и ритници!!
Ако някой желае да разбере защо е това което е в реалноста да медитира, но и при медитацията насилието оправдано или не е противопоказно!
Следователно решението каква хармония на развитие и да изберем се свежда до решаването на дилемата ще служи ли личноста ни на ЕГОТО, тоест на външната показност демонстрирайки физическо превъзходство над околните или ще изберем онази практика която ще му помогне да подчини ЕГОТО си на АЗа.
ИЗБОРЪТ Е ИЗРАЗ НА ВМЕНЕНОТО НИ ОТ БОГА ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, но нека не лъжем поне себе си  бойно изкуство за духовно развитие ха ха ха!!!! ;D
Туров   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Малко си медитирал Митко.
Явно не разбираш много света около тебе. И явно Бог не ти говори толкова много, колкото ти се иска.

Бойните изкуства са изкуства, а не практики. И са още един начин за творене и за изразяване.
Да умееш да се защитаваш е право и задължение на всеки.
Преди да се откажеш от възможността да нараниш другия трябва преди това да си я имал тая възможност.
Иначе е лицемерие да се отказваш от нещо, което и без това си нямал.

Истински разбиращия бойните изкуства се бие с любов, а не злоба. За него опонента е партньор, а не враг.
Схватката е общата хармония и ти си едно цяло с опонента.
Юмруците, ако си тренирал не са чак толкова страшно нещо. Ако е в трупа правят малко гъдел. Ако е в главата, обикновено човек се пази. При тренировките хората се пазят, и обикновено са загрижени един за друг.
Като най-голямата грижа за партньора ти, е да се стараеш да пласираш ударите си добре и в целта, за да може приятеля ти срещу теб да се научи да се пази добре.
А навън на улицата, боят е само при най-крайна необходимост. Примерно един път на 5-10 години.

За егото - его няма, освен ако не го намесиш.
Зависи от стила, който се тренира, от треньора, а също и от атмосферата в залата.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Ех адаш, изглежда си зодия рак! Можеш ли да опонираш без да хапеш? Няма да обсъждам духовното си ниво с когото и да било - под-достойнството ми е! Да контактуваш с водачите си не значи, че контактуваш директно с Бога за такава връзка аз съм много много малък.

Моят живот е много бурен многократно съм се срещал със смъртта, така, че нямам директна връзка с Бога, но госпожата ми е лична позната! Няма да споря с тебе що е то бойно изкуство, ще ти кажа само, че съм инвалид първа група след среща с това изкуство. Не бих желал да се докоснеш до това изкуство и да разбереш скритата му същност на собствен гръб.
Признавам ерудицията ти, имам вече точна представа за нея, (изчитох всички твои отговори) липсват ти нестандартното мислене, а имаш и огромно самочуствие сигурно защото живееш в чужбина и смяташ, че в България сме останали само задръстеняци.
СТЕПЕНТА НА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ НА ДАДЕНА ЛИЧНОСТ СЕ ИЗРАЗЯВА В ОТНОШЕНИЕТО Й КЪМ ЧУЖДИТЕ ИСТИНИ!!  ТУРОВ


 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Здравей,
Съжалявам за вредата, която са ти нанесли бойните изкуства. И все пак това е частен случай. Може би преценката ти е била повлияна субективно в случая. И моята би била, ако бях на твое място.

Ни най-малко самочувствието ми не идва от факта, че живея в чужбина. Аз пък съм забелязал друго. На много българи им липсва самочувствие поради факта, че живеят в България. Това състояние и преди и сега не го разбирам. Изглежда ми като безумие.

За духовно развитие нямам особени претенции. За сега не съм посветил на това живота си. Имам си други неща, за които да живея.

Определено със самочувствие живота на човек е по-щастлив. Позитивизмът също е доста добро качество, което се уча да развивам.

Ако имаш някакви конкретни съвети към мен, мои мисли, изказвания, ще ги прочета и ще помисля. Такива общи критики, някак не мога да осмисля.
Аз вярвам, че Реалността е една. Тя ме учи и аз се уча в нея. Ако нещо правя нередно, то урока ще си дойде. Това важи за всички; и духовни и недуховни, със самочувствие и без; такива с адекватна преценка за себе си, и не само.
Всичко е субективно. Един си мисли, че много знае и е много духовен, даже тръгва да учи и другите. Друг пък не се притеснява толкова и си живее живота. Кой е прав, не знам. Знам само, че само Реалността не греши. Ако слушаш някой човек, или пък ти ако даваш акъл на някой, може да сгрешиш.

И да, рак съм; може би и ти ?
:)
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

agent006

 • Гост
4то измерение е времето и то е част от нашия свят!
Има и същества от елементарни частици познати ни като духове и все още недостъпни за земната наука!
А извънземните са си материални като нас хората!
Това е реалността и няма друга, от която да идва злото - злото идва отвътре -  от теб, а не отвън!
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 12:28:03 pm от Mirotvorec »

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
006, никога не бих спорил с предубеден, не искам да хабя нерви за тоя що духа! Ако те набият на улицата просто така? Само твоите демони са в тебе, но те могат, а и често го правят, да излизат навън и тогава ТИ нараняваш други, а това е зло дошло от чужди демони. Ще ми помогнеш ако ми обясниш научно ужаса, сърцебиенето и стунената пот след посещението на тези негативни същности - уверявам те, че усещанията са напълно реални тук и сега. Не се изказвай неподготвен, не е добре за имиджа ти!!

Тангра, мога ли да цитирам твои мисли от публикациите? Отговори ми еднозначно. Зодия овен съм, но в обкръжението си имам раци. Общуването е изключително трудно, но като приятели са незаменими. Не обичам назидателния тон вбесява ме. Смятам достойнството на всеки човек за нещо свещено защото то не е функция на интелект или социален статус, а е даданост свише заложена във всеки един от нас! Но всеки е такъв какъвто е, извинявай!

За какво самочуствие говорим отвътре и отвън ни се насажда, че сме втора ръка хора, а това неминуемо води до комплес за малоценост!     
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Май не разбирам точно за какво цитиране става въпрос. Но по принцип може.

Достойнството е нещо свещено, да. Но в светски живот трудно се поддържа. А това малко или много е задача и отговорност на самия човек.
Обикновено уважавам хората, които и мен ме уважават.
Навремето уважавах всички наред. Но това време вече мина. Сега е време да уважавам себе си първо. Това е най-голямосто задължение.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Интересна тема :)
Измеренията са само условни разделения на реалността, няма значение дали ще се разделят на 3, 6, 12, 24 и т.н. Това е просто начин за съзнанието да се докосва до реалността. Без измерения нямаше да можем да комуникираме помежду си, а щяхме да виждаме само и единствено бяла светлина без разделения и посока. Но както и да е.
Няма висши и нисши раси. В тази галактика има три форми на живот - хуманоидна, влечугоподобна и инсектоидна. И всички имаме проявления и в трите раси. Всеки един от нас има по един Висша Същност (Висш АЗ) за тази вселена, които има 12 продължения - души, които имат инкарнации под всякаква форма. И всички ние сме извънземни - да, имаме прераждания като хора, може би дори твърде дълго време, за да забравим, че сме били и нещо друго, но преди да дойдем на Земята сме били другаде. Много хора казват, "Аз съм дошъл от Сириус, Аз съм дошъл от Плеядите", а преди това къде си бил? Андромеда? Касиопея? А преди това? Орион? А преди това? Извън физическите измерения - в нивата на Свръхдушата. А преди това? В монадата. А преди това? В Източника. Така че всички идваме от едно и също място. Както и всяка една енергия. И енергията на Любов без условия и енергията на контрол идват от един и същи Източник. И енергията на контрол идва от там, за да те накара да се осъзнаеш и в един момент да кажеш "Стига, няма да позволя някой друг да диктува моята реалност, аз съм част от творението и имам силата на Съ-Създател". И тогава "тъмнината" спира да те притеснява. Ако всички, които са контролирани изчезнат, тогава и тези, които контролират няма да имат избор, освен да се преместят и те в своята светлина. Тези, които заробват, също са роби на своята игра и също се ограничават.
Тук се говори за сиви, за рептилии и т.н., и се твърди, че става дума за многоизмерно преживяване. Многоизмерно означава да се види цялата картина "отгоре", от по-голяма преспектива.
Вярно, сивите са сключвали договори със земни правителства, било им е позволявано да използват хора за своите генетични експерименти, но това е в миналото. Договорът е бил свобода в експериментите срещу някои технологии (откъде мислиш, че е дошъл I-pod-а ти, или MP3 плейъра ти?). Многоизмерните преживявания също така означават да можеш да използваш своя собствен светлинен канал, за да знаеш какво става около теб. От там идват всички тези информации, но пак зависи, от коя част на "дървото" наблюдаваш околността и доколко имаш представа за цялата картина. Сивите са изгубили част от своя генетичен код и затова трябваше да го възстановят чрез изследвания върху хората. Вярно, има доста контрол, страх, отвличания, пак страх, но в крайна сметка това е в миналото. Преди много години този договор беше прекратен, защото те успяха да направят това - резултатът - малките сиви човечета създадоха хибридна раса, която е изцяло ориентирана към светлината. И това е част от плана. Успяха да възстановят генетичния си код и галактическия логос започна да излъчва към тях ДНК спирали, които подкрепят и тяхното емоционално тяло (което бяха успели да унищожат заради превеса на технологиите си).
Друго - рептилиите, не знам от къде черпите информацията си, макар собствения енергиен канал да е най-подходящият избор за това, но едни от "най-свирепите" според вас рептилии, от Алфа Драконис, отдавна за част от "светлата страна". Макар че винаги е имало рептилии, които не са били заинтересовани от контрола и енергията на война.
Светът около нас е много по-светло място, отколкото някои искат да допуснат, но пак изборът да живееш в страх си е лично твой. Макар някои да не го схващат като избор, а като нещо натрапено и неизбежно. Свободата е в ума, не е в предпазливостта, технологиите, знанието и т.н., и единствената свобода е свободата от илюзията на страха :)

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Интересна тема :)
Измеренията са само условни разделения на реалността, няма значение дали ще се разделят на 3, 6, 12, 24 и т.н. Това е просто начин за съзнанието да се докосва до реалността. Без измерения нямаше да можем да комуникираме помежду си, а щяхме да виждаме само и единствено бяла светлина без разделения и посока. Но както и да е.
Няма висши и нисши раси. В тази галактика има три форми на живот - хуманоидна, влечугоподобна и инсектоидна. И всички имаме проявления и в трите раси. Всеки един от нас има по един Висша Същност (Висш АЗ) за тази вселена, които има 12 продължения - души, които имат инкарнации под всякаква форма.
И всички ние сме извънземни ... и т. до края

Като че ли от цяла вечност не бях чела нещо по-смислено в този форум.

За съжаление, малко преди това получих поредната доза натравяне, изразяващо се в силно главоболие, повици за повръщане и световъртеж, както и  повишаване на  телесната температура от Рептилската Сапунена Сага на господин Е.Ангелов...
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Човекът - мнoгoизмерно същество. За заблудаm
« Отговор #13 -: Юли 28, 2009, 14:28:34 pm »
И на мен вече ми омръзна да чета и слушам само за тъмни сили и рептилии, дето все ни мислели лошото. Ужасно е и дано вече се спрат. То нали имаше и статия, преведена от Алиен мисля, че беше, в която се говореше точно това, което казва WhiteRider, че отдавна голяма част от рептилиите са на светлата, положителна страна, даже и заради тези събития, които трябва да се случат в Сл. ни с-ма, Галактиката и Вселената ни.

Все пак който иска да си стои в 3-измерното пространство и да се страхува от някакви рептилии, нека си остава. Аз не искам да оставам тук и избирам да живея в свят без рептилии и ужасии, проповядвани от някои си, които искат да си живеят в такъв свят.
« Последна редакция: Юли 28, 2009, 14:30:00 pm от хадзапи »

Неактивен Una

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 229
Да, човека е многоизмерно същество...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27