Автор Тема: Стоунхендж  (Прочетена 47459 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен rPaguHaP

• Четящ
  • *
  • Публикации: 177
Относно: Стоунхендж
« Отговор #45 -: Август 03, 2006, 14:32:20 pm »
Знам, че може да прозвучи глупаво, но ако "камъните" действително са от метал може да са били премествани чрез магнитни полета. Така както някой честоти влиаят на съзнанието и на образуването на някой хормони в човешкото тяло, така също и човек може да изпраща електромагнитни вълни с определени честоти. Това обяснява и телепатията. Сигурно всичко става чрез т.н. "трето око" което на предишните поколения човеци е било много по-развито. Не знам, но всичко е възможно - особено с помощта на мисълта !   :)
"Всеки от нас е една градина, а градинарят в нея е нашата воля" Уилям Шекспир

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #46 -: Август 04, 2006, 02:30:09 am »
И аз подкрепям теориятя за звука. Какво оръжие може да бъде инфразвука, не е истина. Аз съм чувал, че дори някои лами като сроели едно време храмовете си пак ги правили, чрез звук. Нареждали се около камъка с някакви тъпани. После започвали да свирят някаква монотонна мелодия и камъните сами се вдигали. Пирамидите и те така са строени. Аз нали бях писал за онзи обичай в индийско село където всяка година вдигат 40 тонен (не съм сигурен за грамажа) камък на специален ритуал. Около камъка старейшините пеят и свирят някакви мантри или нещо подобно. Хората, които са пробвали да вдигнат камъка, казват, че бил лек като перце.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен rPaguHaP

• Четящ
  • *
  • Публикации: 177
« Отговор #47 -: Август 04, 2006, 10:58:12 am »
Аз нали бях писал за онзи обичай в индийско село където всяка година вдигат 40 тонен (не съм сигурен за грамажа) камък на специален ритуал. Около камъка старейшините пеят и свирят някакви мантри или нещо подобно. Хората, които са пробвали да вдигнат камъка, казват, че бил лек като перце.
За "грамажа" мисля, че си искал да напишеш "тонажа"  :D
Относно за камъка който бил лек като перце си припомни какво казват на Нео когато отива при Оракула и вижда едно малко дете да огъва лъжица. То му казва: "Не се опитвай да огънеш лужицата, това е невъзможно. Просто се опитай да озъзнаеш истината. Няма никаква лъжица. Не лъжицата се огъва, а само ти!" (Цитирам по памет и не предендирам за точност  :D"
Според мен случая с камъка е подобен - хората се настройват чрез музика и внушения, така че да осъзнаят истината, а не това което всъщност ни е внушено. Не знам защо, но още 2-рия път като гледах "Матрицата" имах чувството, че е направена по истински случай (1-вия път когато я гледах филма ми се стори доста объркан...). Когато кажа, че матрицата е правена по истински случай всеки се смее - това не мога да го разбера...  ;D
"Всеки от нас е една градина, а градинарят в нея е нашата воля" Уилям Шекспир

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #48 -: Август 05, 2006, 03:59:02 am »
Не, точно "грамажа" исках да кажа, защото се пошегувах. Аз имам такъв навик постоянно да се шегувам и да развеселявам. Не винаги ме разбират и понякога усещам колко странен изглеждам в очите на хората, но вече съм свикнал. ;)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #49 -: Август 08, 2006, 02:09:47 am »
То и аз, понеже бях още малък за тез неща. Ама, след няколко години пак я гледах и тогава вече друго беше положението.

Antonium

• Гост
« Отговор #50 -: Август 08, 2006, 14:22:57 pm »
Аз пък като гледах матрицата веднага я разбрах, но не разбрах защо преди да открият метод за леене на желязо друидите или строителите на Стоухендж използват тоз материал и как сега са разобличени от будната цифрова памет на фотото.Невероятен успех на група американски учени и технити последователи. ;D ;D ;D ;D

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #51 -: Август 12, 2006, 18:24:58 pm »
Това са снимки на 20 дена от Стоунхендж, които ми дадоха. Има още много по-отблизо, но са много големи и не стават за прикачане. Освен ако не са сменили метала оттогава, май са си от камък :P
На една от снимките, която не мога да кача случайно е хванато и НЛО. Май... Може и хеликоптер да е. Или муха :P

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #52 -: Август 12, 2006, 18:28:20 pm »
Ето я другата, която може да се прикачи.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #53 -: Август 12, 2006, 20:04:18 pm »
Страхотни са. Кога ще отидем и ние? :D

Неактивен sunflower

• Четящ
  • *
  • Публикации: 207
« Отговор #54 -: Август 12, 2006, 20:25:10 pm »
Страхотни са. Кога ще отидем и ние? :D

В петък 18.08.2006 :P
"В изпълнение волята на Бога е силата на човешката душа."                                           

Дъвиан

• Гост
« Отговор #55 -: Август 12, 2006, 21:02:52 pm »
Хахаха :P Разбрах те :D Там сме ;D

Неактивен sunflower

• Четящ
  • *
« Отговор #56 -: Август 12, 2006, 21:11:33 pm »
Хахаха :P Разбрах те :D Там сме ;D
:DМда ;DСупер,нали ?:D :D :D :D

Дъвиан

• Гост
« Отговор #57 -: Август 12, 2006, 21:15:45 pm »
Всъщност как се превежда на български Стоунхендж?
Между другото, чух за подобни камъни и в Холандия, а вероятно има и в други страни. А и у нас се откри нещо подобно...
« Последна редакция: Август 12, 2006, 21:18:43 pm от Дъвиан »

Неактивен sunflower

• Четящ
  • *
« Отговор #58 -: Август 12, 2006, 21:47:22 pm »
Всъщност как се превежда на български Стоунхендж?
Между другото, чух за подобни камъни и в Холандия, а вероятно има и в други страни. А и у нас се откри нещо подобно...

Търсих във всички възможни речници за думата henge,но за съжаление не намерих такава.Току що попаднах на следното-на 24 мили северно от Stonehenge се намира селцето Avebury,където се намира най-стария stone circle и там може да вървиш и да се разхождаш свободно,за разлика от Stonehenge. ;)Хм,дали да не отидем и там :D :D :D

Дъвиан

• Гост
« Отговор #59 -: Август 12, 2006, 21:50:57 pm »
Виж първа страница - Тина е писала за Ейвбъри. Мисля, че и двете места са прекрасни. Възхищавам се.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27