Автор Тема: Гробницата на Бастет в Странджа  (Прочетена 320146 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Относно: Какво стана с гробницата на Бастет в Странджа???
« Отговор #150 -: Февруари 02, 2008, 10:37:25 am »
Цитат
това се случваше на ден с много 11 в 11 часа....нещо от рода на 11тата луна от 11тото слънцестоене от 11 ден на еди кой си месец

Аз пък забравих снощи да пиша за числото 11 - това значи че остава 1 час до полунощ, когато нещо ще свърши. Както в приказките. Така че ако съня на Юлия е пророчески - НЯМА ВРЕМЕ!
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 10:49:12 am от Tina »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #151 -: Февруари 02, 2008, 11:09:55 am »
Tina
Старши потребител

Публикации: 1111

За 11:11 ли говорим?  :P Тина изби рибата с броя на публикациите  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #152 -: Февруари 02, 2008, 11:11:58 am »
Tina
Старши потребител

Публикации: 1111

За 11:11 ли говорим?  :P Тина изби рибата с броя на публикациите  ;D

Малей-й-й-й чакай че ще ходя да ми леят куршум... И аз току-що го забелязах, но това НЕ Е ВСИЧКО. Гледай тука:

http://xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3884.0.html

А над глават ми, на едно рафтче невинно си почива едно камъче от входа на гробницата... :( Дали няма нещо общо?  :o

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #153 -: Февруари 02, 2008, 11:15:17 am »
Сега пък и двете съобщения са 1113!  :( :o ::)

Край - отивам да вадя пушката!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #154 -: Февруари 02, 2008, 11:24:19 am »
Тина, не бой се бе, момиче  :P Чисто и просто си в синхрон с вибрациите на съчетанието 11:11, което веднага ми напомни за Крион. Според него точно под знака на тези вибрации преминава 25-годишния преход-трансформация(1987-2012г.) на планетата и хората.
В съня на Julia също присъства 11:11, което ме навежда на мисълта, че може би гробницата на Бастет е някакъв ключ, който много скоро ще можем да използваме. Представяте ли си-това е в България!  ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #155 -: Февруари 02, 2008, 11:45:14 am »
Тина, не бой се бе, момиче  :P Чисто и просто си в синхрон с вибрациите на съчетанието 11:11...

Добре де, ама това не обяснява закачените файлове, които не бяха мои. Нали? Ей сега си проверих компютърчето и е чисто от всякакви вируси, червейчета, шпиончета и прочие. Ако не е практическа шегичка на някой с административни права, тогава какво е?

ПП - Дойде ми една подмолничка мисъл - днес е 0202.... (2ри Февруари) и някак си забелязваме 11:11 - ами ако ни се подсказва 11-ти Ноември?
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 11:49:02 am от Tina »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #156 -: Февруари 05, 2008, 16:38:10 pm »
Цитат
Цитат
по средата на залата имаше син кристал

Много интересно защото намерих някакъв сценарий за пиеса или нещо подобно в която се описва нападение на извънземни над Земята и  в него имаше следното:

Тези от вас които се интересуват от такива неща  трябва да знаят че Синия Кристал е основния компонент на вашият  Земен компютър, който контролира  всичките ваши поддържащи системи. Без кристала  вашият компютър скоро ще изключи. Животът на Земята както го познавате ще изчезне.

Ся остана в гробницата да има наистина такъв кристал и най-вече шоуто ще е наистина да служи за това  което пише в пиесата  ;)

После ни казаха да влезем във вагонетките... и това е което знам за тези вагонетки. Те се захранват от някакъв вид енергия идваща от син кристал мисля, или поне така изглеждаше. После ние седнахме вътре и попитах единия гард: „Какво е това?” Той отговори: „Не ви трябва да знаете това сър”.
* Отпред където стоеше оператора имаше кутия с прозорец точно до него и точно преди да се захрани, можеше да се видят големи лилаво-сини кристали излъчващи лилаво-синя светлина... не те заслепяват, но са доста красиви за гледане. Аз си мислех, че трябва да са някакъв вид източник на енергия.
* По-късно, в базата видях че някои хора работят над тези лилаво-сини кристали. Те бяха по-големи от тези във вагонетката. Един метър дълги и бяха наредени един след друг. Те поемаха част от светлината през тях. Бяха фактически лилаво-сини и когато светлината минаваше през тях, те ставаха по-сини и имаха по-силен цвят. А хората имаха бели маски и очила и стояха далеч от тях когато светлината влизаше в кристалите. Аз бях на около 20 метра от тях и ме накараха да побързам като ми казаха: „Движи се сега”.
* Също мисля че енергийните полета през които минахме преди да влезем през контролния пункт, бяха захранени със същите кристали, защото беше същия вид светлина – или поне така ми се стори. Ако се сетя повече ще ви кажа.
Можех да видя че имаше тръбо-подобна система и другите вагонетки се движеха токова бързо че само се виждаше как минава светлина. Мисля че беше вакумна тръбна система, при която няма допир със земята.

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4018.0.html  ;)
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 16:38:58 pm от Alien »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #157 -: Февруари 05, 2008, 19:02:32 pm »
От твоята връзка Алиен:

Цитат
* Доколкото си спомням триъгълниците сочеха надолу, като пирамида, но обърната надолу и имаха някакъв странен знак на тях. На мен ми изглеждаше като буквата „Е”, но линиите не бяха свързани в „Е”-то както ние я пишем. Беше с формата на „Е” и в средата буквата сочеше навътре... не както в който и да е език, който мога да разбера или прочета и със сигурност не норвежки.

Ето пак тиъгълника...Защо не се включва Julia да ми отговори на въпроса?  :(

Предсказано е - значи е в Странджа!

Неактивен fottobiot

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #158 -: Февруари 15, 2008, 01:08:54 am »
Много са объркващи снимките,видеото не съм го видял..

Бастет,може би разпознах,ако говорите за една глава,по-скоро на тигър?

Хадес никакъв го няма,Пинокио,и на мен така ми се стори:)

ако вече има намерена гробница на Бастет,какво е това място?

в книжката на Ванга от 89година,пище..

Този саркофаг е сложен и скрит в нашите земи от хора,които са дошли от Египет.Върели са камили.Имало е роби,военни и висши началници.Една нощ при пълна тъмнина и мълчание ковчегът е бил спуснат и зарит с огромни количества пръст,а хората са избити на мястото,Така тайната е зациментирана с потоци невинна кръвмза да дочака времето си,когато ще бъде открита,показана и разгадана от хората.Това е едно хилядолетно послание с безценна стойност.

преди това казва,че това не е лъжица за устата на човека донесъл картата й,нито за нейната..

продължава с целувката на Луната и Слънцето,вечерта излизат фигури..

казаха ми,че фантазията ни е толкова голяма,че нужда няма да съществуват извънземните:D

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #159 -: Февруари 15, 2008, 14:58:14 pm »
...Една нощ при пълна тъмнина и мълчание ковчегът е бил спуснат и зарит с огромни количества пръст,а хората са избити на мястото,Така тайната е зациментирана с потоци невинна кръвмза да дочака времето си,когато ще бъде открита,показана и разгадана от хората...

Оле каква синхронност с тази тема.  :o Побиват ме тръпки.  ::)

Аз пък тъкмо прочетох, че навремето като отваряли нови гробища убивали един или повече хора или даже ги заравяли живи на мястото, за да останат като духове в гробището и да пазят спокойствието на мъртвите които ще бъдат погребани там. Значи също такива духове пазят и този египетски ковчег?!  :(

Неактивен reply

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
« Отговор #160 -: Февруари 17, 2008, 21:08:41 pm »
Мишкова нива

Мишкова нива се намира в района на Малко Търново, до границата с Турция, зад граничната телена мрежа. В нейната територия се намира сложен археологически комплекс, представляващ тракийско светилище.

Могилният некропол в местността Мишкова нива има за център т. нар. "Голяма могила". В южната част на Голямата могила се издига монументален градеж с външен диаметър 25 м. и височина 1,80 м., изграден от 3 реда блокове от бял местен мрамор. В южната част на кръга е локализиран вход към куполна гробница, състояща се от покрит дромос и кръгла куполна камера. Входът е бил увенчан с фронтон, украсен с щит, копие и две разтворени длани. При западната стена на дромоса е открито правоъгълно помещение, което е изградено с ломени гранитни камъни, с материал и техника, които са различна от тази на гробницата. От същите ломени гранитни камъни е изграден вътрешен каменен кръг, който огражда големи гранитни плочи – останки на разрушен долмен. От обекта са открити мраморни жертвеници на Аполон Аулариос, надпис с посвещение на Херакъл и оброчни плочки с изображения на тракийския конник, съхранявани в музея на град Малко Търново.

Култовото съоръжение в Мишкова нива е свещено място, което еволюира от мегалитен паметник (долмен) с ограда, от средата на ІІ хил. пр. Хр., към светилище. Тази трансформация вероятно е станала в началото на интензивното разработване на близките железни рудници. Вероятно долменът е използван като място за почитане на митичен прародител. През по-късен период, останките от долмена и оградата му, превърнати в място за прослава на обожествения прародител-херой (хероон), са вписани в свещено оградено пространство (теменос), в което вече е почитан бог Аполон. Светилището е използвано до края на античността - ІV-VІ в. сл. Хр.

В близост до съоръжението в Мишкова нива, в седлото между върховете Голямо и Малко Градище се намира странен обект, останал дълги години под забрана, след като през 1981 година археологическа експедиция на Комитета за култура, водена от Кръстю Мутафчиев, сътрудник на Людмила Живкова, в която участва и племенницата на Ванга - Красимира Стоянова, започва разкопки, за които се твърди, че са на гроба на известната египетска богиня (Бастет). Около проучванията са сътворени множество съвременни легенди.

Знам, че има доста информация по темата и също и за въпросната Мишкова нива, обаче нарочно пуснах точно това... забележете колко и какви неща са споменати... дано да не ми е странно само на мен  ;)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #161 -: Февруари 20, 2008, 03:26:13 am »
Който ги умее астралните пътешествия, защо не поразгледа малко? Може да си свормирате и група за всеки случай.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #162 -: Февруари 27, 2008, 22:50:46 pm »
1) Не беше само сън, разбира се... ;)
2) Кристалът само светеше, самата светлина те допускаше до себе си колкото ти е позволено...малко ме беше страх, че нещо ще ми се случи, но реших, че щом съм стигнала дотук няма защо да ме е страх и си приближих ръката много близо до самия кристал.
3) Да, няма време...хората трябва много бързо да направят огромна стъпка към познание и светлина, защото иначе ще се самоунищожим. Тази "гробница" ако вътре има труп изобщо, защото аз мисля, че има само чисто знание, е на много високо ниво, наистина се чувствах много щастлива, че съм допусната до там, но както написах вече имаше и една заключена зала.
4) Да, триъгълникът беше като обърната пирамида, а онова за Е-то е друг случай. Единствения път, когато съм сигурна, че съм видяла НЛО гледах през прозореца и през четирите крила мина нещо и аз извиках "падаща звезда", защото бях с една приятелка, тя продължи да си разказва историята и аз пак погледнах през прозореца и на едното крило се изписа нещо като гръцката Сигма. Хм?
5) Гробницата мисля, че беше от черен мрамор или гранит...
Съжалявам, че се забавих толкова, може да ми пишете ЛС, защото пощата си я проверявам всеки ден :)
Изборът е ваш, последиците – също.

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230
« Отговор #163 -: Февруари 28, 2008, 16:05:21 pm »
Tя Ванга е казала и че, когато Турците ни вземат Странджа, чак тогава ще се преобърне всичко и ще се оправи българия!

"Когато здрач прибули теменугите
и твоят ден за скърби свечери,
ти затвори душата си за другите
и в себе си утеха намери!
И в бездната на тъмните страдания
разпъвай свойта мъка и плачи!
Но в шумний хор на людските ридания
ти своята нерадост премълчи!"

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Аз докато съм жив турците няма да я вземат Странджата нито каквото и да е. То няма как да вземат Странджа преди Родопите, а това не мисля, че ще го позволим. Ако това е начина явно България няма да се оправи доста време, само по военен път може да гепат нещо.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27