Да проследим накратко хронологията. Първо форумът бе спрян. После се получи това съобщение:
"Всички форуми, ползващи хоста на forumhead.net бяха изтрити.
Изтрити форуми! (2 Октомври 2008)
След ъпгрейда на phpBB3 Multi Forums скрипта се изтриха всичките форуми - проблема беше във бъг на самият скрипт. Нямам бек-ъп, така че нищо не мога да направя по въпроса за връщането на форумите. Да се надяваме, че днешната случка няма да се повтори занапред, можете да създадете отново форумите си. Съжалявам за неудобството.
forumhead.net"
Междувременно в афера.бг бях написал:
""Пресилване"
Автор: Ангел Грънчаров - Елтимир Дата: 02-10-2008 21:35
Кво пресилване, бе! Едва вчера открихме едно форумче, и тенцьорите от ДанС ни го спряха:
http:// opylchenie.forumhead.net/
Ама нищо няма да постигнат гадовете! волът рие, а пръстта пада на гърба му.
Форумът ни бе затворен, защото там се разискваше участието на Павлин Димитров, Главния секретар на МВР в терористимчни акции. Ебати управниците си имаме! Ама скоро ще им берем лайката, така ми се струва!"
И се получи отговор:
"За хакера - ненормалник Ангел Грънчаров
Автор: Мислещ Дата: 02-10-2008 23:18
Елтимире пак не си пиеш редовно хапчетата!!!!! Изтрити форуми! (2 Октомври 2008)
След ъпгрейда на phpBB3 Multi Forums скрипта се изтриха всичките форуми - проблема беше във бъг на самият скрипт. Нямам бек-ъп, така че нищо не мога да направя по въпроса за връщането на форумите. Да се надяваме, че днешната случка няма да се повтори занапред, можете да създадете отново форумите си. Съжалявам за неудобството.
Чети бе, говедо, чети! От такива като теб на власт идват такива като Сидеров"
На което отговорих:
"Неслучайни случайности
Автор: Ангел Грънчаров - Елтимир Дата: 03-10-2008 09:14
Когато се натрупат десетина случайности, това вече не е случайно. Още по-малко случайно е, когато някой се нахвърля срещу свои клиенти, на които сам признава, че е "причинил неудобства". Дали ченгетата са толкова тъпи или ние станахме толкова умни, та вече всичко ни е ясно?"
А във временно възстановения форум написах:
"Доста познат стил. Ще взема да си помисля, че пише старият ми познайник Митето Радев, той използва същите изрази. Или така ги инструктират от ДанС? От старата позната Държавна сигурност. Снощи във форума на Ботевград един, за когото имам основания да мисля, че беше синчето на Пингвин, тоест на Павлин Димитров го беше обхванала същата истерия. От какво ги хваща истерията тези хора? Или пък наистина всичко е случайно?"
Също и това:
Информация в "Новинар" навежда на мисъл за причинителите на "случайността". Защото както забелязвате, ударени са сайтове с изразена пробългарска насоченост. Сега малко внимание, ще копирам само извадки от текста:
http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... c2MzszNQ==
"Медийните шефове на среща в ДАНС
Петко Сертов обеща да подаде оставка, ако са подслушвани журналисти
По повод изявленията на депутати за масово подслушване на журналисти от почти всички български медии шефове на големите печатни и електронни медии посетиха вчера Държавната агенция "Национална сигурност" по покана на Петко Сертов. "Председателят на ДАНС заложи своята оставка, ако журналисти от медиите, членуващи в Съюза на издателите в България и Съюза на българските национални електронни медии, са били подслушвани, следени или наблюдавани по повод тяхната работа и по политическа поръчка"."
И нкарая:
"Сертов и вътрешният министър Михаил Миков не се явиха в парламента, където трябваше да бъдат изслушани по случая "Огнян Стефанов". Вместо тях справка за хода на разследването прочете Касим Дал. Според документа на 25 септември Огнян Стефанов в разпит е заявил, че не е бил заплашван и не знае кой може да е поръчал побоя."
Виждате кой отговаря за "слейностите" - Касим Дал. Сега да има нещо неясно? Нашите Служби се командват от Турция и работят в полза на Турция, не на България. Затова всеки, защитаващ България е в опасност. Та оня, който твърди, че съм ненормалник, по-добре да си каже колко му е дал Касим, за да ни спре скромното форумче. Щото нали така си го пише и в "Новинар" - че Касим е дал. Остава въпросът от кого и колко е взел Касим, за да даде."
Касим нещо да ми каже?