Автор Тема: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО; 3 дневен престой!  (Прочетена 57135 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Цитат
Я наделяю силой, чтобы катализировать, управляя энергией. Я опечатываю матрицу самопорождения обертонным тоном сияния. Я ведом силом свершения. Я есмь портал галактической активации. Войди в меня!

Мисля, че това е най-близо по смисъл:
"Снабдявам се със сила, за да катализирам, управлявайки енергията. Запечатвам върху матрицата на самозараждането обертоновите звуци /тонове/ на сиянието. Вещ съм в силите на извършването. Аз съм порталът на галактическата активация. Влезте в мен!"

Все едно четеш текст от ченълинг и то от добрите,чиито смисъл трудно се разбира, като успоредно с това в теб остава впечатлението, че пред теб се разкрива сложен метафизичен или окултен език.

Ако сте прочели "Разместването на епохите" на Д. Уилкок, ще ви стане ясно, за какво иде реч. Не се майтапя. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ НА 14.10.2008 Г. НАИСТИНА ЩЕ СЕ ОТВОРИ ГАЛАКТИЧЕСКИ ПОРТАЛ. И тогава тежко и горко им на Илюминатите. Вече се вижда краят на царството им!!!
"Галактически портал" е образно казано. Според мен би трябвало да се разбира окончателното "отпушване" на по-високочестотните енергии с по-голяма плътност при достигането им до Слънчевата система. Думата "галактически" говори само за едно повсеместно природно явление, което закономерно се случва в историята на Слънчевата система, по пътя й на еволюцията. Това става чрез "катализиране" или СЪЗНАТЕЛНО НАСОЧВАНЕ към района, в който се намира Слънчевата система в Галактиката ни, на ПО-ПЛЪТНИ И ПО-ВИСОКОЧЕСТОТНИ ЛЪЧЕНИЯ, което КОРЕННО ще промени състоянието на Слънчевата система и тя няма да остане във вида, в който я познаваме до момента. Интересното е дали ще останем живи да видим всичко и да преминем границата, след която нма връщане назад. Аз лично предпочитам да изоставя стария свят и да премина в новия! Там ще е по-интересно!!! Така че Христос го е казал отдавна: "Блажени са бедните духом, защото тяхно е царството небесно!". С една дума, "унищожете" всякакви привързаности в себе си, за каквото и да е било, и няма да сбъркате!

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Според календара на маите, такова нещо няма, не знам къде си го прочела:))))
Имам една програма с календара на Маите, която дава за всеки един ден характеристиките. Ето какво излиза за 14.10.2008г.:
Плазма-Кали ; Кин 239, тон 5, Знак-Каукак ; фаза на Луната-пълнолуние
Следва обяснение на деня:
Я наделяю силой, чтобы катализировать, управляя энергией. Я опечатываю матрицу самопорождения обертонным тоном сияния. Я ведом силом свершения. Я есмь портал галактической активации. Войди в меня!

Нещо ми убягва превода, ако някой е по-навътре с руския, моля да го преведе!

Думи нямам вече...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
Айде още 4 дена и думите ще са излишни... ;)

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 786
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
дали да не изчакаме тогаз със сливането на 2-та форума?  :D
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

cdms

• Гост
Който бърза, бавно стига.

Неактивен Алис

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
Към SMSI-H: И на мен ми се иска страшно много това за портала да е истина и да стане нещо, каквото и да е - ако ще да се появи за няколко дни някакво светлинно явление , колкото да побърка световните медии, и достатъчно ефектно, че да не може да бъде пренебрегнато. Каквато и промяна да настъпи в света, в момента, много трудно би било тя да е към лошо - достатъчно е да следите новините, за да се убедите, че съм права.

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698

Нещо ми убягва превода, ако някой е по-навътре с руския, моля да го преведе!

кин 239: Синя  Overtone   Буря   

"Аз давам сила, за да катализирам Владеейки енергията
Аз представям матрицата на самосъздаването
С полутоновия тон на сиянието
Аз съм воден от силата на постижението
Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен" 

намерих го на бг:
http://www.pan-bg.com/?page=new&dec=decode_date
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО; 3 дневен престой!
« Отговор #67 -: Октомври 14, 2008, 21:59:41 pm »
Новинки? Или там е ден още и прибързвам със заключенията? :P

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/
Re: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО; 3 дневен &#
« Отговор #68 -: Октомври 14, 2008, 22:28:06 pm »
Бе нещо взех да се съмнявам 8)
А така ми се искаше де стане нещо....то хиляда клипа в you tube, vbox, абе навсякъде. И какво стана.....
Напомня ми една случка на летището в Щръклево през 90-те  . Всички регионални телевизии и радиа бяха там, даже ни предупреждаваха да не правим резки движения като дойдат ;D
Много народ се върза.
Надявах се това да не се окаже нещо подобно, но...
« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 00:00:53 am от Mirotvorec »

cdms

• Гост
« Отговор #69 -: Октомври 14, 2008, 22:35:03 pm »
На мене ми спря тока преди 5 минути за 2 минути, ама едва ли е свързано с извънземните.

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
Re: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО; 3 дневен &#
« Отговор #70 -: Октомври 14, 2008, 22:43:30 pm »
Представяте ли си реакцията на хората, особенно в Америка, ако им увисне нещо голямо над главите.
Според мен ще настане паника сред повечето хора и те ще увлекат и другите след себе си.
Представям си някакви много грозни неща, особенно в Америка.
Тия извънземни, ако са по-умни от нас, надали ще го позволят.
« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 00:01:22 am от Mirotvorec »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #71 -: Октомври 14, 2008, 22:46:58 pm »
Новинки? Или там е ден още и прибързвам със заключенията? :P
Хм, добре си ти в ролята на страничен наблюдател... Сега се плезиш, нали?! В теб нямаше ли поне малко ентусиазъм и малко тръпка? Не ги ли очакваше и ти толкова, колкото и "вярващите"? Бъди честен!!! :P

cdms

• Гост
« Отговор #72 -: Октомври 14, 2008, 22:50:01 pm »
Но защо паника ??? Ами защото по-голямата част от човечеството живее под догмите на различни религии или политически идеологии. Това са многовековни наслагвания, които дават своя отенък. За да се приеме съвсем спокойно НЛО първо трябва стане масова темата. Не някакви "луди" да ги дават по новините - сиреч нас и да се надяваме, че има резултат. Когато темата започне да се изучава в училище или се дебатира в някой парламент тогава светът ще се промени - за по-добро или по-лошо. Днес няма НЛО, защото заинтересованите някои хора искат да продължи старата песен.

cdms

• Гост
« Отговор #73 -: Октомври 14, 2008, 22:52:00 pm »
представяте ли си реакцията на хората,особенно в Америка,ако им увисне нещо голямо над главите.
Според мен ще настане паника сред повечето хора и те ще увлекат и другите след себе си.
Представям си някакви много грозни неща,особенно в Америка.
Тия извънземни,ако са по-умни от нас,надали ще го позволят.
Коссев всички ги чакаме и виждаме понякога. Точно днес може да няма официално оповестяване за извънземен живот, но утре и вдругиден не се знае.

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
« Отговор #74 -: Октомври 14, 2008, 22:59:52 pm »
Най-много да го споменат в края на новините.

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
16 Отговора
16435 Прегледи
Последна публикация Юни 10, 2006, 23:25:56 pm
от prestor
0 Отговора
16246 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
364 Отговора
261144 Прегледи