Я наделяю силой, чтобы катализировать, управляя энергией. Я опечатываю матрицу самопорождения обертонным тоном сияния. Я ведом силом свершения. Я есмь портал галактической активации. Войди в меня!
Мисля, че това е най-близо по смисъл:
"Снабдявам се със сила, за да катализирам, управлявайки енергията. Запечатвам върху матрицата на самозараждането обертоновите звуци /тонове/ на сиянието. Вещ съм в силите на извършването. Аз съм порталът на галактическата активация. Влезте в мен!"
Все едно четеш текст от ченълинг и то от добрите,чиито смисъл трудно се разбира, като успоредно с това в теб остава впечатлението, че пред теб се разкрива сложен метафизичен или окултен език.
Ако сте прочели "Разместването на епохите" на Д. Уилкок, ще ви стане ясно, за какво иде реч. Не се майтапя. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ НА 14.10.2008 Г. НАИСТИНА ЩЕ СЕ ОТВОРИ ГАЛАКТИЧЕСКИ ПОРТАЛ. И тогава тежко и горко им на Илюминатите. Вече се вижда краят на царството им!!!
"Галактически портал" е образно казано. Според мен би трябвало да се разбира окончателното "отпушване" на по-високочестотните енергии с по-голяма плътност при достигането им до Слънчевата система. Думата "галактически" говори само за едно повсеместно природно явление, което закономерно се случва в историята на Слънчевата система, по пътя й на еволюцията. Това става чрез "катализиране" или СЪЗНАТЕЛНО НАСОЧВАНЕ към района, в който се намира Слънчевата система в Галактиката ни, на ПО-ПЛЪТНИ И ПО-ВИСОКОЧЕСТОТНИ ЛЪЧЕНИЯ, което КОРЕННО ще промени състоянието на Слънчевата система и тя няма да остане във вида, в който я познаваме до момента. Интересното е дали ще останем живи да видим всичко и да преминем границата, след която нма връщане назад. Аз лично предпочитам да изоставя стария свят и да премина в новия! Там ще е по-интересно!!! Така че Христос го е казал отдавна: "Блажени са бедните духом, защото тяхно е царството небесно!". С една дума, "унищожете" всякакви привързаности в себе си, за каквото и да е било, и няма да сбъркате!