Автор Тема: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО; 3 дневен престой!  (Прочетена 57134 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
е това вече е супер новина  ;D

Breath

• Гост
Помолиха ме отново да постна снимките, които бяха на 3-стр. на темата, и които Black Adder се наложи да изтрие.
Пак ще напиша, че аз нищо не разбирам и е напълно възможно снимките да са много манипулирани. Тези, които разбират и действат с GoogleEarth да кажат какво е това.  :)

http://img518.imageshack.us/img518/2146/picture4jr3.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/8596/picture5hn7.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/4218/103200890233pmsc6.png

http://img137.imageshack.us/img137/7624/103200890534pmoo1.png

http://img363.imageshack.us/img363/7628/103200890749pmua4.png

http://img370.imageshack.us/img370/9233/1032008105632pmus3.png

Неактивен cccpkgb

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 269
Както бях писал и преди, аз на такова нещо не попаднах в Google Earth. Въртях планетата в програмата от всички страни и нищо. Плеадиянците доколкото съм чел в Омега файловете мисля, че имат огромна подземна база в Калифорния под някаква планина... Може и да греша де ;) :)
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Цитат
Както бях писал и преди, аз на такова нещо не попаднах в Google Earth. Въртях планетата в програмата от всички страни и нищо

Може да се  дължи или на версията на програмата или на ъпдейт на картата но прави впечатление че на тези снимки има облаци разпръснати по земното кълбо докато това което аз виждам през  програмата изобщо няма облаци нито на мястото нито никъде на цялата карта така че това обяснява нещата.

Breath

• Гост
Демек снимките са/не са фейк или зависи от версията на програмата? Нищо не разбрах.  :(

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
Ще замесете ли пита с мед за командир Адама?
Вие май наистина сериозно сте го взели.

Снимките са фейк от всякъде.

Неактивен ktsvetkov

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
Ще замесете ли пита с мед за командир Адама?
Вие май наистина сериозно сте го взели.

Снимките са фейк от всякъде.

Дим без огън няма.

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
На тази дата се активира отварянето на галактически портал, според календара на маите.Някои запознат ли е по-подробно с този календар?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Както казваше другаря Трандеф, всички май изтрещяхте?

Има ли значение, на колко километра ще е над Земята? И на 1000 да е, шак ще може да се снима.
Да питам тук пишещите, какво е "галактичен портал", по каква причина се отваря, кой го отваря. Според календара на маите, такова нещо няма, не знам къде си го прочела:))))

А и това от гугъл ърт, не са снимки, а схеми. Колко площ ще заема, ако се наложи на земната повърхност.
Ако питате мен, ще стане като на филма Кит:))) Обсъждаме си 2000 км. кораб, а то ще дойде шпионски дрон хаха:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Oneness

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
  Спекулациите са излишни. Разбирам скептицизма на всички, поради липсата на достоверен източник информацията наистина изглежда несериозна. Но щом съществува, значи някои наистина има да съобщи нещо и дали са извънземни или не, според мен няма значение, важното е какво иска да ни съобщи. Може би използва извънземните като по-удобна форма за представяне на това, което иска да каже. Защо веднага ги нарекохте сектанти? Замислете се какво проповядва съобщението им. Любов, пробуждане.. И да забравим най-голямата си слабост - страха. Какво му е лошото на това? Както има зло, кото се бори срещу нас и което е причината този форум да съществува, така има и противоположната му сила - добро, което се бори срещу него (аз лично съм от втория лагер). Злото приема различни форми, които се разглеждат в темите от този форум и които са навсякъде около нас. По подобен начин и доброто ще приеме някаква форма, за да достигне до съзнанието на тези, които още не знаят на чия страна са. Дали ще са извънземни или нещо друго какво значение има, важното е че ще се цели ние да приемем съобщението със съзнанието, а не да ни атакува подсъзнателно, както прави злото. Защо веднага лепнахте етикета "постановка" и задължително от това да се подразбира нещо със зла цел. Замислете се! За какво се борим? Не е ли за истината? Защо не допуснете, че това което имат тези "извънземни" да ни кажат, може да подкрепя истината?
For The Internets! :D

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
  Защо веднага ги нарекохте сектанти?

Защото съм ги виждал какво представляват.  :)

Неактивен MJJFan

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15

Неактивен cccpkgb

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 269

Нещо не ми се вярва ;)
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен ktsvetkov

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
Относно: На 14 октомври 2008 ще дойде огромно НЛО;
« Отговор #58 -: Октомври 10, 2008, 18:05:04 pm »

Нещо не ми се вярва ;)
Вярвайте в това, което усещате вътре във вас. То е първоначалното в човека, незасегнато от никой и сега започва да излъчва сигнали, изразяващи се в предчувствия, видения, сънища за предстоящи събития и най-важното това т.нар. вътрешно чувство, което ще се усеща още по-силно и ще помогне да различаваме истината от манипулацията. Това са много важни неща. Търсете смисъл във всяко едно събите по света и го анализирайте двустранно. По този начин ще сте в час какво става, кой от кои е и какво може да се очаква от всеки и т.н. НЕ БЪДЕТЕ ПРЕСТЪПНО БЕЗВЕРНИ. ЩОМ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ЗНАЧИ ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ СЛУЧИ.
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 18:43:00 pm от Mirotvorec »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Според календара на маите, такова нещо няма, не знам къде си го прочела:))))
Имам една програма с календара на Маите, която дава за всеки един ден характеристиките. Ето какво излиза за 14.10.2008г.:
Плазма-Кали ; Кин 239, тон 5, Знак-Каукак ; фаза на Луната-пълнолуние
Следва обяснение на деня:
Я наделяю силой, чтобы катализировать, управляя энергией. Я опечатываю матрицу самопорождения обертонным тоном сияния. Я ведом силом свершения. Я есмь портал галактической активации. Войди в меня!

Нещо ми убягва превода, ако някой е по-навътре с руския, моля да го преведе!
Не мисли като човек!-Крион

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
16 Отговора
16435 Прегледи
Последна публикация Юни 10, 2006, 23:25:56 pm
от prestor
0 Отговора
16246 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
364 Отговора