Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166923 пъти)

0 Потребители и 12 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен gogetit

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
Ами тука сме. Близо 5000 потребители, и броя нараства  :hi:.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Nе се карайте ;D. Едни са фенове на у(дънов), други на Учителя Еленко...... Лошо няма .....  :yes:. Важно е бизнеса да върви. Между другото и АЗ съм от феновете на Учителя Еленко Ангелов, и за това не виждам причина, ''белите братя''  да си имат учител, а Ние-не  8).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
По теория на конспирацията.  :)

Че елате при мен бе, аз съм по-добър учител.  8)
:yahoo:...Eйааа..е с'я ш'сА оправи положението.Еон,казвай 'де е училището!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
Nе се карайте ;D. Едни са фенове на у(дънов), други на Учителя Еленко...... Лошо няма .....  :yes:. Важно е бизнеса да върви. Между другото и АЗ съм от феновете на Учителя Еленко Ангелов, и за това не виждам причина, ''белите братя''  да си имат учител, а Ние-не  8).
По-добър"учител от собственото ви Аз"няма да намерите :flag_of_truce:
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 20:49:49 pm от konstantin2007 »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Nе усети ли, че се бъзиках. Естествено, че нито имам нужда от у, нито пък имам намерение да се правя или да съм си сам за себе си у ;). Тъпо е. Както е тъпа борбата м/у доброто и злото. Без да съм ходил на частни уроци при някой бял или тъмен у, съм на ясно, че доброто и злото са партньори, и действат като зарибявка на офффчестадото. Кой им се върже, им се върже, който не успеят да вържат в тяхната игра, черна точка. АЗ съм от черните точки на партньорите. Нито се вързвам на белите сили, нито на тъмните ....... С две думи, игрички не играя, нито участвам в боричканията им...... Предпочитам да съм в публиката, а не на ринга ;)...... След рунда, аплодирам победителя....един път побеждава злото, а друг път доброто......Факт.....
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Само да вметна че без учител нищо не можете да постигнете.Дори и един тъп език не можете да научите. Не забравяйте че ако не ви беше наУчила майка ви да ходите до тоалетна и да можете да си държите лъжицата и това щеше да ви е безкрайно непостижимо за реализация :P
Който отрича учителите, значи има проблем с Егото си! Много голям!!!
За мен и посветения е учител, но моя коренен учител е Еленко Ангелов!
Аз го разпознах като го видях. Имаме една и съща Дхарма с него! Ако не беше той, отдавна да не съм на този свят!
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Само да вметна че без учител нищо не можете да постигнете.Дори и един тъп език не можете да научите. Не забравяйте че ако не ви беше наУчила майка ви да ходите до тоалетна и да можете да си държите лъжицата и това щеше да ви е безкрайно непостижимо за реализация :P
Който отрича учителите, значи има проблем с Егото си! Много голям!!!
За мен и посветения е учител, но моя коренен учител е Еленко Ангелов!
Аз го разпознах като го видях. Имаме една и съща Дхарма с него! Ако не беше той, отдавна да не съм на този свят!

Тъй тъй... ще си дойдем на думата... щом сравняваме ученето на езотерика с ходенето до тоалетна, оттук следва само едно - че самата езотерика, която се "преподава" е едно голямо лайно.

Мерси, hung - много добре го описа.  :hi:

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Хаха, прав си така е Еон. Само че в нашата школа сме далеч от езотериката. Ние започваме да учим и да се развиваме от там където свършва езотериката!
Нашите медитации и методи се доказаха че работят на абсолютно отвъд дуално ниво, дори статистиците го доказаха.  :P
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 23:05:08 pm от hung »
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
Хаха, прав си така е Еон. Само че в нашата школа сме далеч от езотериката. Ние започваме да учим и да се развиваме от там където свършва езотериката!
Нашите медитации и методи се доказаха че работят на абсолютно отвъд дуално ниво, дори статистиците го доказаха.  :P
Жива и здрава да си.Ще ти мине..все някога..Ама отговорността е огромна

Nе усети ли, че се бъзиках. Естествено, че нито имам нужда от у, нито пък имам намерение да се правя или да съм си сам за себе си у ;). Тъпо е. Както е тъпа борбата м/у доброто и злото. Без да съм ходил на частни уроци при някой бял или тъмен у, съм на ясно, че доброто и злото са партньори, и действат като зарибявка на офффчестадото. Кой им се върже, им се върже, който не успеят да вържат в тяхната игра, черна точка. АЗ съм от черните точки на партньорите. Нито се вързвам на белите сили, нито на тъмните ....... С две думи, игрички не играя, нито участвам в боричканията им...... Предпочитам да съм в публиката, а не на ринга ;)...... След рунда, аплодирам победителя....един път побеждава злото, а друг път доброто......Факт.....
Арри..ще ти пиша на лични :writer:

Неактивен gogetit

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96

Ааа, щом си тук ще играеш играта. Няма друг начин :yes:, всички сме участници.
По-важното е да знаеш кога какво се разиграва и кой какъв играе.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Аааа, няма да участвам в играта. Ето това е моят свободен избор. Ще си стоя и ще си наблюдавам гладиаторските игри м/у белите и черните пешки и никой не може да ми промени решението. Точка. Състезавайте се, избивайте се, колете се бесете се....квото искайте правете, само не се опитвайте да ме турате в първобитните ви крамоли. Нито ''доброто'' нито ''злото'' може да ме провокира, да се бия на неговата страна ;).... Факт.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re:Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; До&
« Отговор #2951 -: Декември 06, 2011, 08:33:54 am »
Аааа, няма да участвам в играта. Ето това е моят свободен избор. Ще си стоя и ще си наблюдавам гладиаторските игри м/у белите и черните пешки и никой не може да ми промени решението. Точка. Състезавайте се, избивайте се, колете се бесете се....квото искайте правете, само не се опитвайте да ме турате в първобитните ви крамоли. Нито ''доброто'' нито ''злото'' може да ме провокира, да се бия на неговата страна ;).... Факт.

И с това си мислиш, че си неутрален. Няма такъв филм. Земята не е курорт! Нещо като арбитер се изживяваш май.
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 09:54:51 am от sidewinder »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Re:Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро
« Отговор #2952 -: Декември 06, 2011, 19:48:20 pm »
ARRI е чел доста "Паралелна Реалност" сигурно затова така напоследък го раздава.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #2953 -: Декември 06, 2011, 19:54:31 pm »
Има все пак промяна в поведението ми. Преди бях по-агресивен и се дразнех на добричките и смирените, а сега вече се старая да не ги забелязвам. Горд съм от себе си 8).

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #2954 -: Декември 06, 2011, 20:29:51 pm »
ARRI е чел доста "Паралелна Реалност" сигурно затова така напоследък го раздава....

A каква е  разликата между  "Парaлелна реалност"  и  " ХНЕТБГ " ? ? ?  

« Последна редакция: Декември 06, 2011, 20:57:37 pm от Z-931 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27