Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166796 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Re:Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро
« Отговор #2970 -: Декември 19, 2011, 09:26:11 am »
Браво учительо, постигнахме още идин резултат!!!
http://w.dnes.bg/sofia/2011/12/12/tazi-godina-3-000-katastrofi-po-malko-v-sofiia.146267   :hi: :hi: :hi: Ти заслужаваш най-добрите ученици!

Абе..тоя твой учител,да те беше научил малко на правопис,ако не друго.Нямаше да е зле.

Неактивен Hound Dog

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
« Отговор #2971 -: Декември 19, 2011, 12:44:30 pm »
Eленко, мога ли да те наричам Гуру Еленко? Не като титла, защото Гуру означава тежък и силен като скала!
Еленко, какво мислиш за "разкритията на един посветен" ?!

Какво ви има бе, хора?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #2972 -: Декември 19, 2011, 12:50:05 pm »
Hung помолих нещо... имам само името си!

Този наш успешен експеримент със „Силата на Мисълта” по НОВА в "На кафе" с Гала вече е включен в американския филм на световната звезда в Психологията д-р Мел Гил (Мel Gill Мета Тайната Meta Secret) „Всичко е възможно”, където имам честа да застана заедно до Далай Лама, Арнолд Шварценегер (ще му набия канчето, че дружи с Буш и Родшилд) и много друго световни имена говорещи за силата на мисълта...

„За да постигнеш нещо в живота си, представи си, че вече го имаш!”  Ричард Бах „Мост през вечността”

С няколко бързи реда припомням, че именно тази формула работи. Предайте нататък фактите за силата на мисълта накратко: 5 ноември 2010 г. петъчната рубрика на Еленко Ангелов в „На кафе” с Гала NOVA, на живо: „Медитация за мир на пътя/намаляване на трагедиите и жертвите на пътя”. Резултатите - 3 януари 2011 г. - комисар Алекси Стратиев, Българско национално радио/БНР: „Този факт може да бъде обявен за събитие на годината - най-малко жертви на пътя от 50 години насам...” 8 Юли 2011 г. водеща новина във всички големи и малки медии беше следната: „Спада броят на загиналите при пътнотранспортни произшествия. През първите 6 месеца на годината ранените са намалели с 47 души в сравнение с предходния период 8 Юли 2011 г. И с 95 пъти по-малко произшествия за период”. 3000 по-малко пътно-транспортни произшествия са регистрирани в София от началото на годината в сравнение с 2010 г. съобщи официално столичният КАТ 12.12 2011.И продължаваме и днес по възможност на всеки на всеки кръгъл час и „задължително” 17:45 – 18:10.

http://vbox7.com/play:f679bd7694
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #2973 -: Декември 19, 2011, 17:14:41 pm »
 Мидата се използва като символ от пелигримите,тръгнали по пътят на Сантяго ,за да намерят духовно просветление и опрощение на греховете.Мидата е знак ,че човекът който я носи е започнал този път и така са разпознавали пелигрините в древноста и са ги подслонявали по време на пътуването им.
http://www.segabg.com/article.php?issueid=2292&sectionid=30&id=0006901
Вероятно е по други части  на света да има и друго,по-старо значение.Незнам дали и други пилигрими я прилагат като част от аксесоара си в Тибет,Мека и др.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #2974 -: Декември 20, 2011, 00:16:11 am »
Eленко, мога ли да те наричам Гуру Еленко? Не като титла, защото Гуру означава тежък и силен като скала!

Какво ви има бе, хора?

Нищо ми няма, просто намерих духовен водач, който ми дава всичко от което имам нужда! Пожелавам ти и на теб да ти се случи!
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #2975 -: Декември 20, 2011, 10:04:03 am »
Днес ЕЛЕНКО, ще е в предаването ''Преди обед'' по BTV . Успех ЕЛЕНКО!!!

Поздрави :hi:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
« Отговор #2976 -: Декември 20, 2011, 12:51:41 pm »
ARRI  :drinks:

Еленко Ангелов гост на ПРЕДИ ОБЕД с Елена Розберг btv
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #2977 -: Декември 20, 2011, 14:05:50 pm »

Какво ви има бе, хора?

Нищо ми няма, просто намерих духовен водач, който ми дава всичко от което имам нужда! Пожелавам ти и на теб да ти се случи!

Духовният ти водач,май не си върши добре работата....."Не давай на просякът риба,а го научи сам да си я лови"
п.с.Никой не се развива много с подсказване.

Еленко,нищо лично :hi:
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 14:07:50 pm от konstantin2007 »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
« Отговор #2978 -: Декември 20, 2011, 14:11:53 pm »
Еленко Ангелов в Преди Обед с Елена Розберг btv http://vbox7.com/play:650b3b8933 

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #2979 -: Декември 20, 2011, 15:14:25 pm »
Аааа, няма да участвам в играта. Ето това е моят свободен избор. Ще си стоя и ще си наблюдавам гладиаторските игри м/у белите и черните пешки и никой не може да ми промени решението. Точка. Състезавайте се, избивайте се, колете се бесете се....квото искайте правете, само не се опитвайте да ме турате в първобитните ви крамоли. Нито ''доброто'' нито ''злото'' може да ме провокира, да се бия на неговата страна ;).... Факт.
Някои хора си мислят, че са просто наблюдатели, но без да се усетят, служат на тъмничките. Ние живеем в дуален свят. За да си вече наблюдател, трябва да излезеш от света на дуалността. Което не става просто така.
И тъмните и светлите "обслужват интересите" на ТВОРЕЦА!  :)
А ние сме на изпит.  ;)
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 15:15:29 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #2980 -: Декември 20, 2011, 16:20:03 pm »
Наздраве ЕЛЕНКО :drinks:. Гоооляяям късметлия си, все на болондинки попадаш ;D. В случая беше обграден с две, но едната се държеше прилично и не те прекъсваше. А ти се представи перфектно :yes:. По ТВ7, има едно предаване, казва се - ''Новите досиета''. Водеща е София Тзавелла. НЕ е блондинка и е супер грамотна в конспиративната, нло, езотерика и пр. тематика. Писах и поздравителен имейл, и предложих да покани Еленко Ангелов в студиото, защото на зрителите ще ни бъде много интересно да го видим най-сетне в ''компанията'' на грамотен водещ, а не само на блондинки, които го прекъсват и задават тъпи въпроси. Дано си чете съобщенията и те покани. След 1-2седмици, ако няма резултат, пак ще и пиша. Да я подсетя де, не да нахалствам ;D

Поздрави  :hi:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #2981 -: Декември 20, 2011, 16:24:08 pm »
Цитат
И тъмните и светлите "обслужват интересите" на ТВОРЕЦА! 

Абсолютно съм съгласен с теб.

Цитат
А ние сме на изпит.

И по какво сме на изпит? Химия, физика, математика.....география....музика  :lol:?
Кой точно ни изпитва, и защо? Само не ми казвай - твореца ;).....

Неактивен xtring

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
« Отговор #2982 -: Декември 20, 2011, 18:16:45 pm »
Едните държат на живота, на свободата и на личният избор, другите са проводници на агония,лишения, смърт. Едното може да даде, другото се стреми да вземе.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #2983 -: Декември 20, 2011, 18:20:08 pm »

Кой точно ни изпитва, и защо? Само не ми казвай - твореца ;).....

Арри,точно той! :drinks:

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #2984 -: Декември 20, 2011, 18:31:36 pm »
Писах и поздравителен имейл, и предложих да покани Еленко Ангелов в студиото, защото на зрителите ще ни бъде много интересно да го видим най-сетне в ''компанията'' на грамотен водещ, а не само на блондинки, които го прекъсват и задават тъпи въпроси. Дано си чете съобщенията и те покани. След 1-2седмици, ако няма резултат, пак ще и пиша. Да я подсетя де, не да нахалствам ;D

Поздрави  :hi:

На София Тзавелла можеш да пишеш и във Фейкбук  http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/NoviteDosieta?sk=wall   На 10 т.м.  е получила поздрав от Еленко 

Цитат
София искренни поздравления за "Новите досиета" - отлична и благородна работа! Желая Ви успешен сезон и следващ такъв! Еленко Ангелов

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27