Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166965 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Прави впечатление, че Еленко се въоръжава с нови песни срещу НСР. Не влагам нито сарказъм, нито ирония тук.

Еленко, така ли ще го борим новия световен ред?! ???
С песните се тръгва.
Всяко начало е трудно, но поезията пробива първа. :hi:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Прави впечатление, че Еленко се въоръжава с нови песни срещу НСР. Не влагам нито сарказъм, нито ирония тук.

Еленко, така ли ще го борим новия световен ред?! ???
С песните се тръгва.
Всяко начало е трудно, но поезията пробива първа. :hi:

Не, че правя афиш на темата Оргонит, ама според мен това понятие е доста стъпки пред песните. Не мислиш ли?

Така да се каже, то е острата кост в храната на мечката. До кога ще си пеем?
« Последна редакция: Август 17, 2011, 19:45:51 pm от sidewinder »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814

До кога ще си пеем?

Даммм.
...., а старите хора казвали:"Като си пееш, Пенке ле, кой ли те слуша?"
 ;D
Действие му е майката, но...
Ех този СТРАХ!  :)

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
sidewinder, по отношение на оргонита съм с ДВЕТЕ РЪЦЕ ЗА.МИСЛЯ И АЗ ДА ГО ПОЧВАМ.Виждам, че си постигнал забележителни успехи. А пък и щом на някои хора на Запад почна да им пречи......Поздрави. :hi:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Запис от 8 септември 2011 г. 10:00 Българско Национално Радио с водещ Иво Тодоров (гл. редактор на "Часът на Милен Цветков" NOVA) за шистовия газ и другите лудости днес http://vbox7.com/play:52e3649107 

В БНР за шистовия газ и другите лудости днес
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Кво става с Еленко? Повече от месец не се е мяркал :-X? Някой да знае нещо?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
@ ARRI и другите, които се чудят "къде е Еленко" и защо не влиза тук - прочетете тази страница от темата и всичко ще ви се изясни ;D:

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4485.2850.html

ПП: Така ще разберете и причината за това Морфей да е баннат... :writer:
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 10:23:28 am от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Знам, че на Морфей туриха бан, както и причината. Обаче Еленко влизаше от време на време ту, а сега вече никакъв го няма :(.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
За в-к „Шоу” 18.10.2011! Рубрика „ТВ ШОУ”! Интервюто-въпроси в ПЪЛНИЯТ ВАРИАНТ с Еленко Ангелов! Едно интервю на Светлана Терзиева – Сесил ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!

- Къде се загуби Еленко, от новия сезон в „На кафе” не те виждам в петъчните издания на предаването в ефир, защо?!...

Очаквайте неочакваното или пък обратното  :) АбсУлютно честен съм – в крайна сметка аз реших така.

- Казвал си ми, че обичаш Гала, да не би  сега да си се скарал с нея и от този конфликт да е произтекло това обстоятелство?!

Откровен човек съм – казвам много неща. Каквото ми е на сърцето това ми е и в устата. Наистина обичам Гала, как да не я обичаш – тя е уникално готин човек! Обичам и Деляна/Джуджи и Елица и други хора от екипа, така както обичам и съм допуснал в сърцето си малко, но истински приятели. С никой не съм се карал, не се карам или пък най-малкото се сърдя. Изпълнявам строго мъдрия съвет на баба ми – Мами Йонче: Класиката – „Сърдит Петко, празна му торбичка”

- Значи явно проблема е в продуцентите или редакторите на предаването, щом не са предвидили твоята рубрика отново?!...

Не Сесил, редакторката ми Марги и продуцента „На кафе” Ралица Манчева са „мъжки момичета” и нямам проблем с тях. Благодарение на тях направих предаванията си в петъчните рубрики, които съдържат толкова „неудобни истини и факти” за родния и световен елит. Подкрепяха ме или пък не ме спираха. Да се опитваш да кажеш и сглобиш пъзела на Истината е тежко бреме, защото за болшинството оглупени и приспани човеци не им пука за нея. Гледат те като луд. Те не искат Истината. Като психолог по образование знам и как работят защитните механизми на егото: с потискане на Истината и с нейното отричане , изместване, проекция, сублимация... Не мрънкам и не се оплаквам  :---. Цивилизацията ни днес буквално се крепи на лъжи, малко човеци го виждат и съзнават, но още по-малко го признават.Тези драконовски лъжи са създадени в интерес на лукави братства с подчинените им правителства, частния сектор, църквата, стоковата борса и финансовия пазар. Извратени измислици и нагли лъжи, изфабрикувани и разпространявани на милиони потребители, които си мислят, че живеят щастливо, незаинтересовани и доволни.

- Доколкото знам, в началото на есенния сезон не ти беше казано, че рубриката ти няма да бъде на дневен ред вече, даже ти планираше да започнеш с твой първи гост „златното момиче” Бианка Панова?! Беше ли ти обяснено официално, защо присъствието ти в предаването „На кафе” вече е нежелателно?!

Напротив – „беше казано”, че си продължаваме и си пожелахме взаимно „Успешен нов сезон”. Пак отговарям конкретно – в крайна сметка аз реших да „замразя” участията си и рубриките „Теория и факти на Конспирацията” и „ВИП преживяване/като ВИП е съкращение на Вашето Извънредно Паранормално преживяване. Целта на „ВИП – ПРЕЖИВЯВАНЕ” е да даде „човешко лице” и разяснение на паранормални явления, НЛО, „градски легенди”, мистериозни и духовни преживявания... Теми, които не са спирали да вълнуват човечеството от неговата зора...  Всеки е ВИП със случки от личният си живот, които са го разтърсили, накарали да спре дъхът му или са променили повече за добро реалността му.

- Мой източник от Нова ТВ преди време коментира, че си бил в немилост за „На кафе”, обиден ли си на някого за това?!

Сесил, знаеш особено в телевизията и медиите източници да искаш, а интриги дал Бог и за два живота да има. Ситуацията е такава, че моя – ок да го наречем „проблем” не зависи от Гала, продуцент или редактор на предаването на „На кафе”, а от по-по-горна инстанция. Става въпрос, че на този етап мои изисквания и виждания как и какво е да си в такава голяма медия не съвпада напълно с „главата на рибата”. Нямам никакъв конфликт лично с екипа на „На кафе”.

- Смяташ ли, че нещата в „На кафе” ще се урегулират в един момент и вие в най-скоро бъдеще ще намерите отново  общ език?!

Ние имаме общ език, знаеш ли може и пак да го кръстосаме  :P Аз ги смятам за мои приятели, защото винаги ми е приятно с екипа. Доколкото аз знам – няма конкретно решение, ситуацията е на стен бай/на изчакване.

- Предполагам, че на този етап вече имаш нови планове за популяризиране в телевизионния ефир на твоите идеи и знания по парапсихология и не само?!...

Да, идеите за моите планове са вече в конкретни предложения към мен, делови срещи, обсъждания и договори с конкретни „медийни хора”, а и сериозни изкушения за работа в Чужденеция. В крайна сметка следствията до днес са, че или съм луд за връзване, изпреварил времето си с изискванията си или всеки момент ще се състои. Съвестта ми е чиста и с медийните си участия и предавания до тук се чувствам с „чувство за изпълнен дълг”. На кой, както иска да му звучи последното  :drinks: Да, „топкам топката” в голямото ТВ игрище на Биг Брадър и влизам в домовете и умовете на милиони... Нарекох го спонтанно „ТВ баскет-хомеопатия”– точно като принципа на Хомеопатията да лекува еднаквото с еднакво. Или както от тези големи медии ни хипнотизират и оглупяват, така и аз оттам будя и подсказвам. Точно там, от центъра подавам, за бърз дрибъл от зоната за три точки, финт за стрелба, изстрел и кош...

- Разбрах, че се пробваш в ново амплоа - ще участваш в 6-ти епизод  на ситикома „Етажна собственост” под заглавие „Извънземното”!... Ти ли си извънземното или с твоите пара-познания ще се пробваш да го дресираш или пък опитомиш?!

Приех с огромно удоволствие поканата от „ръководството” на „Етажа собственост” да се пробвам и вече снимахме, на 3 ноември мисля, че ще се излъчи, четвъртак. Знаеш, че няма как да ти издам от сюжета, но ок, за теб може – играх себе си  :hi:.

- Нещо забавно да разкажеш по време на снимките - с кои известни актьори си партнираше, колко дубъла ти трябваха за да регистрираш твоето участие, беше ли ти забавно, а някакъв инцидент да е станал?!

Целия снимачен ден за мен беше с много смях и положителни вибрации. Е дори и професионалистите не минават с един два дубъла, но пък съм благодарен на професионалистите от сериала, че проявиха търпение към сцените с мен, защото трябваше да съм сериозен с репликите си, а избухвах в смях. Антон Радичев от детството ми е много любим артист, сцената ми с ХУБАВИЦАТА ГЕРИ играна от Милена Маркова-Маца (позната ни от Аламинут) си беше чисто приключение – тя не излиза май от роля и от нея струи жизнерадостност, ВАЛЕНТИН ВЛАДИМИРОВ - кръчмаря, Стефан Денолюбов – майстора в блока, Станимир Гъмов – погребалния агент Живко  :drinks: и Явор Гигов – домоуправителя са като мощно зарядно за положителни емоции и енергия, очарован останах много и от Мариета Петрова-Мърфи.

- Имаше ли предвиден хонорар за актьорската ти изява или беше на принципа за престижа и участието?!

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Второто, за мен е чест и удоволствие! Предварително знаех, че това е голяма част от екипа, който правеше до скоро „На инат” с анимираното магаре Марк О’селски. Бил съм гост там и беше весело. С креативни хора е така  :)

- Знаеш ли, че скоро имаше дописка в един таблоид, където Жоро Неделчев в няколко реда обясняваше, че няма по тъп сериал по телевизията в момента, а рубриката беше озаглавена „На дъното”?!

Това си е негово лично мнение, а ако става въпрос за онзи журналист Жоро, който бе „фактор” в изданието у нас на световното най-популярно мъжко списание – на мен като ми омръзна от лансирането само на моми с огромни пластмасови цици, а и като не харесвам грешния размер патешки устни спрях да си го купувам и разлиствам.

- Кое е най-потресаващото нещо, което досега си чел за себе си в пресата, преди време „някой” те беше окачествил, като... сатанист?!

Сесил честно ти признавам – трия тези „файлове” от паметта си и си стартирам МP3 „Ако си дал” на великия Емил Димитров: „Никой не може да ти отнеме обичта, обичта на хората. Никой не може да ти я вземе Любовта, Любовта към хората. И никой и нищо не ще ти отнема вярата в тях... Ти закъсняваш понякога Истинно, но винаги идваш, идваш при нас...” На такива писачи им пожелавам все по-хубави любовници с имена все завършващи на avi или jpeg и разбира се здрава ръка в самотните нощи с бърз достъп до сайтове за възрастни  :writer:.

- Как се отнасяш с негативите, които неминуемо носи работата ти и смелостта да изложиш в ефир ревюлиционните си идеи?!

Преживяват се негативите – пускаш водата и заминават по канален ред и знаеш, че пак ще хапнеш повече позитиви  ;), ЯН/положителната енергия няма да съществува без ИН/разрушителната – така е в този 3D свят от видео и звук, който наричаме реалност. Знам че не съм сам на „тайната вечеря”, а и не аз съм в центъра на масата...

- Според твоето експертно мнение, как най-добре е да се справим с враговете и негативизма в ежедневието си, още повече, ако ни се налага за дълъг период от живота ни да контактуваме с подобни хора  и при подобни облстоятелства?!

Налага? Вярвам в свободната воля, че въпреки всичко имаш режисьорски права в ролята си на Земята, друг е въпроса дали ги изпозваме и как ги използваме. Ще цитирам моя приятел Венци Куцаров от Тутурутка: „За какво са ти тези врагове? Виж опоненти е друго нещо”. Изход е да избираме и да сме сред мъдри и весели хора. Да, те са ценни, защото са малко – контактите с тях правят Аурата Ви като броня, а смеха Ви става като РАЙД за досадни комари.

- Наближават изборите, можеш ли да напишеш кратки психологически портрети /придружени с твои прогнози!/, с по 1-2 изречения за кандидат-президенствите двойки?! /преди няколко седмици такова нещо направи Ани Владимирова в „На 4 очи” при Цветанка Ризова, искам нещо подобно да се получи, ама по-ярко!... - б.а./

О, ще бъда много кратък – психологическите портрети са два. Първият е на дървени писнали ни до болка ДЕМОНкрадски президенски  двойки на конци, които ги командват други демоКРАДЦИ (както казваше и феномена ни леля Слава Севрюкова) и вторият е на достойния и нужен символ на събуждащите се от хипнозата българи - Светльо Витков с номер 20 в интегралната бюлетина. Аз съм Витковист!

- Според теб, като психология, кой от кандидатите за президенти има най-голям шанс да спечели избирателите - чрез поведение, личностни качества, послания, които биха достигнали до по-голяма част от целокупния български народ?! /искам имена!... - б. а./
Ако от мен зависеше бих изисквал навсякъде да се изписва ето това послание – „Внимание! Надеждата ви в статуквото – дупетати-демонкрадци, собственици и предствители на големи корпорации, всякаква форма на олигарси, в шефовете и акционерите на съвременните мутренски лихварски къщи наречени банки и поддържане на матрицата им е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Ок Сесил, знам, че искаш конкретни имена! Хората свикнаха и се пристрастиха към наглите лъжи на политиците, защитното им Его има голяма вероятност да избере поне да ги лъже някой, който го прави красиво и това му е професията – артиста професор Стефан Данаилов, той е титуляра, а не Калфин. Кой е Калфин и кой Стефан Делон?

- Кои от тях най-много дразни и аргесира хората и защо е възприел подобно анти-поведение за провокация към гласуващите?! /искам имена!... - б. а./

Не мога да си позволя сега да говоря от името на хората, за които всеки ден не се жалят стотици хиляди левове от партии и други законни банди, за да ги хипнотизират от медии и билборди... Ок знам, че пак искаш от мен имена, и ще ти кажа мен лично, кой ме дразни, но не чак да агресира. Това са Румен Христов и Емануил Йорданов от коалиция „Съюз на десните сили“ - взривяват ме с наглостта си и костовото си безочие, а царистката госпожа Меглена Кунева и пожелавам да я прихване най-добре болестта „божественото мълчание” от патрона й - Осемстотника Симеон Борисов Фердинандов.

- Имат ли шанс такива кандидати, като Светльо Витков и Камелия Тодорова например, разграничавам ги от Стефан Данаилов, защото той официално е в политиката от дълго време?!

Мога цял ден да слушам Камелия Тодорова, обичам я от малък, но шанс? Дарбата и е да пее свободна като птица, а не да говори дирижирана в политическа клетка. Виж народния певец Светльо Хиподилски е друга бира. Сигурен съм, визуализирам и желая достоен резултат на Светльо и Венци – резултата ще е точен критерий в коя фаза на съня/потния кошмар е българския народ.

- Нищо конкретно не знаем за личния ти живот, открехни завесата малко, да не криеш нещо?!...

Ок, но между нас да си остане – имам си ГОДеница, защото е много ГОДна и я обичам, но за БРАКосъчетание сега да не чувам и дума. БРАКУВАНЕ и ГОДНОСТ, схванахте нали? Сега пребройте, колко пъти казах „Ок” на Сесил в интервюто! Толкова по толкова пъти да са „Ок” читателите на това интервю  ;)! Знам, че винаги предаваш точно и почтенно думите на интервюираните от теб хора и се надявам още да ме имаш за човек  ;D

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
http://vbox7.com/play:a53ae9f583  на гости при Мария Силвестър в Н3dеля Х3

Темата е "Изборът" в изборния ден 23 октомври 2011 г. Българска Национална Телевизия

http://vbox7.com/play:9b4abeef5e във фактора кошлуков Tv7 - катаклизмите

Невежество, явна провокация или и двете преценете сами!

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Продължението при Кошлуков, ако има такова ще е интересно. Надявам се, че ще има линк тук, понеже от година и нещо не гледам телевизия.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
http://vbox7.com/play:a53ae9f583  на гости при Мария Силвестър в Н3dеля Х3

...........
Невежество, явна провокация или и двете преценете сами!

И двете.Г-н Александров много явно се стремеше да разводни темата и пресичаше доводите на Еленко Ангелов. Естествено му помагаше и Кошлуков. Да се надяваме, че на следващото предаване, ако има такова, нещата се избистрят. Аз също не гледам телевизия и разчитам да го видя тук.Поздравления.

Неактивен werew

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
Любопитно ми е кога ще излезе "Добро утро щастие", че вече приключих с другите две и нямам търпение?  :)

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
werew, май нещо грешиш и търсиш "Добър Ден Всичко" - http://shop.thespiritofoknele.org/index.php  :writer:
По-добре питай Еленко - [email protected]

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27