За в-к „Шоу” 18.10.2011! Рубрика „ТВ ШОУ”! Интервюто-въпроси в ПЪЛНИЯТ ВАРИАНТ с Еленко Ангелов! Едно интервю на Светлана Терзиева – Сесил ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!
- Къде се загуби Еленко, от новия сезон в „На кафе” не те виждам в петъчните издания на предаването в ефир, защо?!...
Очаквайте неочакваното или пък обратното

АбсУлютно честен съм – в крайна сметка аз реших така.
- Казвал си ми, че обичаш Гала, да не би сега да си се скарал с нея и от този конфликт да е произтекло това обстоятелство?!
Откровен човек съм – казвам много неща. Каквото ми е на сърцето това ми е и в устата. Наистина обичам Гала, как да не я обичаш – тя е уникално готин човек! Обичам и Деляна/Джуджи и Елица и други хора от екипа, така както обичам и съм допуснал в сърцето си малко, но истински приятели. С никой не съм се карал, не се карам или пък най-малкото се сърдя. Изпълнявам строго мъдрия съвет на баба ми – Мами Йонче: Класиката – „Сърдит Петко, празна му торбичка”
- Значи явно проблема е в продуцентите или редакторите на предаването, щом не са предвидили твоята рубрика отново?!...
Не Сесил, редакторката ми Марги и продуцента „На кафе” Ралица Манчева са „мъжки момичета” и нямам проблем с тях. Благодарение на тях направих предаванията си в петъчните рубрики, които съдържат толкова „неудобни истини и факти” за родния и световен елит. Подкрепяха ме или пък не ме спираха. Да се опитваш да кажеш и сглобиш пъзела на Истината е тежко бреме, защото за болшинството оглупени и приспани човеци не им пука за нея. Гледат те като луд. Те не искат Истината. Като психолог по образование знам и как работят защитните механизми на егото: с потискане на Истината и с нейното отричане , изместване, проекция, сублимация... Не мрънкам и не се оплаквам

. Цивилизацията ни днес буквално се крепи на лъжи, малко човеци го виждат и съзнават, но още по-малко го признават.Тези драконовски лъжи са създадени в интерес на лукави братства с подчинените им правителства, частния сектор, църквата, стоковата борса и финансовия пазар. Извратени измислици и нагли лъжи, изфабрикувани и разпространявани на милиони потребители, които си мислят, че живеят щастливо, незаинтересовани и доволни.
- Доколкото знам, в началото на есенния сезон не ти беше казано, че рубриката ти няма да бъде на дневен ред вече, даже ти планираше да започнеш с твой първи гост „златното момиче” Бианка Панова?! Беше ли ти обяснено официално, защо присъствието ти в предаването „На кафе” вече е нежелателно?!
Напротив – „беше казано”, че си продължаваме и си пожелахме взаимно „Успешен нов сезон”. Пак отговарям конкретно – в крайна сметка аз реших да „замразя” участията си и рубриките „Теория и факти на Конспирацията” и „ВИП преживяване/като ВИП е съкращение на Вашето Извънредно Паранормално преживяване. Целта на „ВИП – ПРЕЖИВЯВАНЕ” е да даде „човешко лице” и разяснение на паранормални явления, НЛО, „градски легенди”, мистериозни и духовни преживявания... Теми, които не са спирали да вълнуват човечеството от неговата зора... Всеки е ВИП със случки от личният си живот, които са го разтърсили, накарали да спре дъхът му или са променили повече за добро реалността му.
- Мой източник от Нова ТВ преди време коментира, че си бил в немилост за „На кафе”, обиден ли си на някого за това?!
Сесил, знаеш особено в телевизията и медиите източници да искаш, а интриги дал Бог и за два живота да има. Ситуацията е такава, че моя – ок да го наречем „проблем” не зависи от Гала, продуцент или редактор на предаването на „На кафе”, а от по-по-горна инстанция. Става въпрос, че на този етап мои изисквания и виждания как и какво е да си в такава голяма медия не съвпада напълно с „главата на рибата”. Нямам никакъв конфликт лично с екипа на „На кафе”.
- Смяташ ли, че нещата в „На кафе” ще се урегулират в един момент и вие в най-скоро бъдеще ще намерите отново общ език?!
Ние имаме общ език, знаеш ли може и пак да го кръстосаме

Аз ги смятам за мои приятели, защото винаги ми е приятно с екипа. Доколкото аз знам – няма конкретно решение, ситуацията е на стен бай/на изчакване.
- Предполагам, че на този етап вече имаш нови планове за популяризиране в телевизионния ефир на твоите идеи и знания по парапсихология и не само?!...
Да, идеите за моите планове са вече в конкретни предложения към мен, делови срещи, обсъждания и договори с конкретни „медийни хора”, а и сериозни изкушения за работа в Чужденеция. В крайна сметка следствията до днес са, че или съм луд за връзване, изпреварил времето си с изискванията си или всеки момент ще се състои. Съвестта ми е чиста и с медийните си участия и предавания до тук се чувствам с „чувство за изпълнен дълг”. На кой, както иска да му звучи последното

Да, „топкам топката” в голямото ТВ игрище на Биг Брадър и влизам в домовете и умовете на милиони... Нарекох го спонтанно „ТВ баскет-хомеопатия”– точно като принципа на Хомеопатията да лекува еднаквото с еднакво. Или както от тези големи медии ни хипнотизират и оглупяват, така и аз оттам будя и подсказвам. Точно там, от центъра подавам, за бърз дрибъл от зоната за три точки, финт за стрелба, изстрел и кош...
- Разбрах, че се пробваш в ново амплоа - ще участваш в 6-ти епизод на ситикома „Етажна собственост” под заглавие „Извънземното”!... Ти ли си извънземното или с твоите пара-познания ще се пробваш да го дресираш или пък опитомиш?!
Приех с огромно удоволствие поканата от „ръководството” на „Етажа собственост” да се пробвам и вече снимахме, на 3 ноември мисля, че ще се излъчи, четвъртак. Знаеш, че няма как да ти издам от сюжета, но ок, за теб може – играх себе си

.
- Нещо забавно да разкажеш по време на снимките - с кои известни актьори си партнираше, колко дубъла ти трябваха за да регистрираш твоето участие, беше ли ти забавно, а някакъв инцидент да е станал?!
Целия снимачен ден за мен беше с много смях и положителни вибрации. Е дори и професионалистите не минават с един два дубъла, но пък съм благодарен на професионалистите от сериала, че проявиха търпение към сцените с мен, защото трябваше да съм сериозен с репликите си, а избухвах в смях. Антон Радичев от детството ми е много любим артист, сцената ми с ХУБАВИЦАТА ГЕРИ играна от Милена Маркова-Маца (позната ни от Аламинут) си беше чисто приключение – тя не излиза май от роля и от нея струи жизнерадостност, ВАЛЕНТИН ВЛАДИМИРОВ - кръчмаря, Стефан Денолюбов – майстора в блока, Станимир Гъмов – погребалния агент Живко

и Явор Гигов – домоуправителя са като мощно зарядно за положителни емоции и енергия, очарован останах много и от Мариета Петрова-Мърфи.
- Имаше ли предвиден хонорар за актьорската ти изява или беше на принципа за престижа и участието?!