Уважаеми господа. Най-малко от Вас очаквах подобно нещо!!!!
Ето какво пише най-долу на форума Xnetbg.com
Никаква част от материалите на този сайт не може да бъде използвана без съгласието на Администраторите му.
Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License.
Текстът на договора за ползване на български
Как не ви беше срам да прекопирате 1:1 правилата, че и изгледа на раздела от мен и да ги пльоснете във форума си?
Поне да ме бяхте питали, знаете че не бих отказал.
Никак, ама никак не Ви прави чест, Морфей и oknele 
Привет администратори,виждам ,че негодувате от постъпката на еленко ангелов.Но аз съм изненадана от реакцията ви,защото вие толерирахте въпросния обект много време,дори беше издигнат на известен пиедестал тук,във форума.Искам да припомня само един факт от "научната"биография на въпросния.Всички негови постове по форуми,изказвания по телевизия и прочие изяви по темата за 2012 г, странно защо започнаха ,след като в българското интернет-пространство се появиха през 2009г филмите от поредицата"Седемте предсказания на маите".Аз преведох от испански по слух филмите ,а Миленски от Колибката направи тайминга на субтитрите.Това през май 2009.Ангелов започна след няколко месеца да тръби наляво и надясно по форуми и паланки "своите" знания и "открития" по въпроса...На всеки трезвомислещ е ясно какво значи това.
Споменах само един пример с ,нещо, в което съм участвала,но има куп други примери от подобен характер,в които обекта ангелов е главно действащо лице.
По презумция нищо не е забранено-ангелов знае прекрасно това.Той също много добре знае,ако някои го обвини в плагиатсво,това не може да бъде аргумент ,който да има юридически последствия ,особено в страна като България в този момент.Следователно ,той е прав като казва ,че ще прави каквото си иска с всяка информация, която му е достъпна.Ще я продава ,дори без желанието на автора и ще пристъпва всички общоприети етични норми. Друг е сега въпроса ,че автора на нещо може да е съпричастен към подобна етика-както вие ,администраторите на този прекрасен сайт.Вие сега сте крайно изненадани от поведението на този обект.А аз се изненадвам от вашата реакция .Мисля ,че вие преди време сте взимали думите и действията на ангелов ,отправени към вас за едно,докато тяхната действителна същност е съвсем друга.Думи на "уважение" към целта на сайта,действия на "преданост"към идеята на х-нет...са били просто една добра маска ,прикриваща целта ,а именно-стремежа на обекта към известност и лична слава ,подплатена с пари ,където това е възможно!Оказало се е за вас,както разбирам ,че сте дълбоко разочаровани.Искрено ви съчувствам,защото и аз съм изпитала подобно усещане в не-по малка степен,предизвикано от въпросния индивид...
Искрено пожелавам на администраторите на Х-нет,успех както и досега в мисията им тук, а също и по-достоверно различаване правдивостта на изложенията в случаи от подобен характер.
с най-дълбоко уважение към Х-нет