Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1167010 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Oт месец се чувствам много по-добре далеч от електромагнитни устройства (далеч от ТV/PC/GSM и свеждане до минимум употребата им) и с минимално сърфиране в Интернет. Имам  ;D прекарвам и ще уползотворявам много повече време само с приятни за мен хора - разговори, весели емоции и преживявания на живо (а не като КИБОРГ тук с емотикони и 010101011) и на по-зелено, по-морско и по-усмихнато!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Честно казано АЗ от известно време си задавам разни езотерични въпроси свързани с нета и форумите. Имам чувството, че като пиша по форумите(не този) всякаш ми се отнема енергията. Знам за лууша. Ама не е точно това. Всякаш ми се налива енергията по определен начин. Например, ако един ден, спечеля някой нет ''конфликт'' да го наречем, в личния живот веднага губя по точки. Забелязал съм го от много време на сам. Особенно във форуми, които са с рейтинги на участниците, и мненията им се одобряват с ''+'' или ''-''. Колкото по-нагоре съм в класацията, толкова по-зле съм в личен аспект. От 100 000 потребители, бях стигнал на 2 място по рейтинг. Не се хваля, а просто обсъждам. И точно тогава ми се случиха доста лоши, ама много лоши неща. Излязох умишлено за около 20дена от нета, и нещата си дойдоха на мястото. Не знам как точно да се изразя :(. Ама има нещо гнило у нета. Не знам, не мога да си обясня как и какво точно се случва :unknown:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ivi2010

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
Цитат
че зомбитата в България не са на нивото на зомбитата западняци и ще започнат да си задават въпроси и да търсят отговорите.
Не си мислете,че нещо специално се е случило в България и за това ги няма хим.самолети.И при мен в Италия от 14 юни с 2-3 малки изключения не са пръскали,даже над купестите облаци тия дни ги няма.Имат си някаква важна причина.В Италия имаше оплаквания на кметове против пръсканията,измерени положителни находки дори в питейната вода,писма до президента,няколко запитвания по време на пленарни заседания в парламента и пак нищо.Не сме в България най-активните и нищо не може да ги изплаши.Наблюдавам редовно,иска ми се да разбера кога да и кога не летят,с какво е свързано.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
ivi2010, в РБ реално не е имало никакво противопоставяне срещу "следите", изключая 3-4 тв предавания, някои от които бяха манипулативни.От страна на официалните власти - пълно мълчание и незаинтересованост.Зелените и те мълчаха.За това и на мен е интересно какво се е случило. В един швейцарски игрален филм от 2010 година видях, че и над тази неутрална страна има хим-следи. :hi:

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
Наскоро видях такъв случай. Дъщеря тегли кредит, но умира в катастрофа и банката погва яко родителите й. На междудържавно ниво може, а на по-ниско такова що да не може?!?

До колкото знам наследниците имат право да се откажат от наследство и така да не плащат дълговете.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен danemo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
Здравейте..
Аз съм съвсем нова във форума и чета с интерес коментарте тук. Аз съм от Варна и ми е се чудех дали тук се провеждат "събрания" на живо!!!??? С огромен интерес чета книгите на Еленко и съм страшно запалена по темите дори моите близки ми казват че съм се побуркала и гледам много филми... а аз съм убедена че тези неща са реалност. От известно време се опитвам да визуализирам, но предполагам трябва да съм по концентрирана. Дори исках да попитам Еленко Ангелов дали няма да направи пак групова медитация на живо - може и във Варна знам ли?

Неактивен Formentera

• Четящ
  • *
  • Публикации: 97
Уважаеми господа. Най-малко от Вас очаквах подобно нещо!!!!

Ето какво пише най-долу на форума Xnetbg.com

Цитат
Никаква част от материалите на този сайт не може да бъде използвана без съгласието на Администраторите му.
Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License.
Текстът на договора за ползване на български

Как не ви беше срам да прекопирате 1:1 правилата, че и изгледа на раздела от мен и да ги пльоснете във форума си?
Поне да ме бяхте питали, знаете че не бих отказал.

Никак, ама никак не Ви прави чест, Морфей и oknele
  :diablo:
Привет  администратори,виждам ,че негодувате от постъпката на еленко ангелов.Но аз съм изненадана от реакцията ви,защото вие  толерирахте въпросния обект много време,дори беше издигнат на известен пиедестал тук,във форума.Искам да припомня само един факт от "научната"биография на въпросния.Всички негови постове по форуми,изказвания по телевизия и прочие изяви  по темата за 2012 г, странно защо започнаха ,след като в българското интернет-пространство се появиха през 2009г филмите от поредицата"Седемте предсказания на маите".Аз преведох от испански по слух филмите ,а Миленски от Колибката направи тайминга на субтитрите.Това през май 2009.Ангелов започна след няколко месеца да тръби наляво и надясно по форуми и паланки "своите" знания и "открития" по въпроса...На всеки трезвомислещ е ясно какво значи това.
   Споменах само един пример с ,нещо, в което съм участвала,но има куп други примери от подобен характер,в които обекта ангелов е главно действащо лице.
  По презумция нищо не е забранено-ангелов знае прекрасно това.Той също много добре знае,ако някои го обвини в плагиатсво,това не може да бъде аргумент ,който да има юридически последствия ,особено в страна като България в този момент.Следователно ,той е прав като казва ,че ще прави каквото си иска  с всяка информация, която му е достъпна.Ще я продава ,дори без желанието на автора и ще пристъпва всички общоприети етични норми. Друг е сега въпроса ,че автора на нещо може да е съпричастен към подобна етика-както вие ,администраторите на този прекрасен сайт.Вие сега сте крайно изненадани от поведението на този обект.А аз се изненадвам от вашата реакция .Мисля ,че вие преди време сте взимали думите и действията на ангелов ,отправени към вас за едно,докато тяхната действителна същност е съвсем друга.Думи на "уважение" към целта на сайта,действия на "преданост"към идеята на х-нет...са били просто една добра маска ,прикриваща целта ,а именно-стремежа на обекта към известност и лична слава ,подплатена с пари ,където това е възможно!Оказало се е за вас,както разбирам ,че сте дълбоко разочаровани.Искрено ви съчувствам,защото и аз съм изпитала подобно усещане в не-по малка степен,предизвикано от въпросния индивид...
   Искрено пожелавам на администраторите на Х-нет,успех както и досега в мисията им тук, а също и по-достоверно различаване правдивостта на изложенията в случаи от подобен характер.
                с най-дълбоко уважение към Х-нет

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
danemo, Еленко от време на време се изявява в заведението на Тутурутка във Варна, където и да е то. Ако следиш профила му във фейсбук, може би ще съобщи, ако пак ще бъде там скоро. 
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен gotiniq7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
    • онлайн видеотека
Formentera, не е приятно да пишеш умишлено името на човек с малки букви. Добра работа си свършила със "Седемте предсказания на Маите" но благодарение на Еленко разбрах за тях и ги гледах. Не ми е искал пари за това, просто пусна линк тук към www.kolibka.com. Какво нередно има? Това са филми които трябва да се гледат от повече хора и Еленко спомага за това.
« Последна редакция: Август 03, 2011, 10:00:50 am от gotiniq7 »
May The Force Be With You

Неактивен danemo

• Четящ
  • *
danemo, Еленко от време на време се изявява в заведението на Тутурутка във Варна, където и да е то. Ако следиш профила му във фейсбук, може би ще съобщи, ако пак ще бъде там скоро. 
Nikola_Davidov, благодаря за инфото. Сега се чудя къде е тази Тутурутка!!!??? А кой е профилът му във фейса - аз намирам няколко...!!! ???

Неактивен danemo

• Четящ
  • *
Само че сега се чудя къде е тази Тутурутка!!!?? Явно малко излизам... Е прерових нета и нищо не открих за Тутурутка. Сещам се за едно заведение на Венци Куцаров ама дали е то !!!??? - по скоро кафене.
« Последна редакция: Август 04, 2011, 16:27:10 pm от danemo »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
danemo, http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/profile.php?id=100000959158828 - профилът на Еленко, а заведението на Венци Куцаров вероятно е това, което имам предвид.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Представям на вашето Хnet внимание "Ти" - Еленко Ангелов & Благовест Зерлиев работна версия

http://vbox7.com/play:1611ece180

Oтваря се за "хората навън"

"Ти" - работна версия, текст и музика Еленко Ангелов/Leni Angelov FB, изпълнява Благовест Зерлиев (вокал на Атлас и Акустика)

Ти разбра, защо си тук. Ти избра да учиш в 3D свят от видео и звук.

Ти си Звезден Лъч. Ти потъна във забрава, паднал в свят на Драконите зли.

Звезден Лъч във плът и кръв. Звезден Лъч Ти разбра, защо си тук.

Ти си тук, за да учиш и да си щастлив. Ти си тук, за да учиш и да си щастлив.

Звезден Лъч във плът и кръв. Звезден Лъч Избраният си Ти.

Звезден Лъч блестиш невидим за глупци - слепи роби мечтаещи за собствени слуги.

Звезден Лъч във плът и кръв. Бисерите запази за братята си от лъчи.

Звезден Лъч Избраният си Ти.

« Последна редакция: Август 17, 2011, 12:31:05 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Еее, Еленко тук го закова направо на място:
Цитат
слепи роби мечтаещи за собствени слуги.
Тъжно, но факт!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Прави впечатление, че Еленко се въоръжава с нови песни срещу НСР. Не влагам нито сарказъм, нито ирония тук.

Еленко, така ли ще го борим новия световен ред?! ???

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27