Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1167008 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Chemtrails & HAARP in BG radio K2
7 юли 19:15 радио К2 КЛИМАТИЧНИТЕ АНОМАЛИИ КЕМТРЕЙЛС/АЕРОЗОЛНИ ПРЪСКАНИЯ и ХААРП

http://vbox7.com/play:8accd21d78

Направено е Rado, но то е за форуми като този тук и висшисти като теб, а не за третокласници,на които подсказвам в занималнята... С уважение!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
На интересно място са го позиционирали Еленко тук.
Тутурутка - Еб*ха ни майката http://vbox7.com/play:a12691cae1
Ефекта? По-скоро отрицателен според мен.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
С Иван Чешмеджиев и Венци Куцаров от Тутурутка сме големи приятели... Toва "участие" с:"Ние нямаме банки Гала, ние имаме най-обикновенни мутренски лихварски къщи" е направено с мое съгласие... http://vbox7.com/play:e743342914

Тази сряда съм в тяхното СТУДИО 21 във Варна.

Тази сряда 20 юли от 20:00 - 22:00 Варна, ул. Генерал Киселов № 21 Studio 21 music cafè (бара на ТУТУРУТКА) -"СИЛАТА НА МИСЪЛТА" с Еленко Ангелов

http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/event.php?eid=251267154899570

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
КЕМТРЕЙЛС ПО СВЕТА И У НАС, АТЕНТАТИТЕ 9/11, КОНСПИРАЦИЯТА НА USA С USAma, KEНЕДИ УБИТ ОТ ЧАСТНИЯ ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ, СЪСТОЯЛИЯ СЕ ПЛАН "РАН-ЪТ" ЗА РАЗОРЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗАКРИВАНЕ НА СЕЗОНА http://vbox7.com/play:2642417cc0 

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
КЕМТРЕЙЛС ПО СВЕТА И У НАС, АТЕНТАТИТЕ 9/11, КОНСПИРАЦИЯТА НА USA С USAma, KEНЕДИ УБИТ ОТ ЧАСТНИЯ ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ, СЪСТОЯЛИЯ СЕ ПЛАН "РАН-ЪТ" ЗА РАЗОРЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗАКРИВАНЕ НА СЕЗОНА http://vbox7.com/play:2642417cc0 
Записа е от 24.12.2010. Сега пак от няколко седмици самолетите ги няма. Дали е свързано с медитации или просто са ангажирани другаде/може би Германия/, но небето е чисто.

Неактивен drakkar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Изчетох цялата тема, браво на Еленко !
Относно банките бих допълнил нещо много важно !
Разгледайте един погасителен план на ипотечен кредит за 20 години примерно. Ще видите, че първите 10 години почти цялата месечна вноска представлява само лихви, реално изплащането на дълга / главницата става в последните няколко години от срока на ипотеката. Т.е. лихвите се плащат първи и примерно ако на 5-та година спреш да плащаш остатъчната сума е приблизително колкото в началото !
Освен това малко хора са наясно, че ако спреш да плащаш и банката продаде чрез ЧСИ обезпечението за сума, която не покрива дълга / както става сега при спад на цените на имотите / остатъка от дълга си остава,  т.е. освен без дом оставаш на улицата и с дълг !
Това е поради липсата на закон за фалит на физическо лице в Бг.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
С Иван Чешмеджиев и Венци Куцаров от Тутурутка сме големи приятели... Toва "участие" с:"Ние нямаме банки Гала, ние имаме най-обикновенни мутренски лихварски къщи" е направено с мое съгласие... http://vbox7.com/play:e743342914
  Че и как си ми сложил многоточие в края :) Сега и аз ще наредя някои многоточия, защото искам да покажа как има огромна разлика между заучаването на факти и реалното им езотерично приложение, и как действа това "животно".
  Наистина ли мислиш, че ще има положителен ефект това нещо? Някой ще се събуди за банкерската конспирация, която ни краде, при следните обстоятелства:
  Не е чувал за нея, седи си в тях, пийва си ракийка и какви да види? Измежду множество други пошли и бомбандиращи най-низши емоции изображения и скечове - се появяват няколко секунди верни неща. После, веднага на екрана почва да се мандахерца задника на някаква манекенка - "Ебал съм му майката"... Мантрата повтаряна постоянно. Или с други думи тези мантра е същият импулс, като "аспартам ли? че то сичко е вредно вече бе, да се махаш с тия глупости" и множество други примери, аналогични на този като поведение и мисловен процес.
  Това е притъпяване на чувствителността, чрез показване на истини по скрит начин на неподготвени съзнания! Точно както правят и холивудските филми, това което сте направили в тоя клип е същото което правят в холивуд, holly wood (свещеното дърво от което друидите си правят вълшебните пръчици).

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Изчетох цялата тема, браво на Еленко !
Относно банките бих допълнил нещо много важно !
Разгледайте един погасителен план на ипотечен кредит за 20 години примерно. Ще видите, че първите 10 години почти цялата месечна вноска представлява само лихви, реално изплащането на дълга / главницата става в последните няколко години от срока на ипотеката. Т.е. лихвите се плащат първи и примерно ако на 5-та година спреш да плащаш остатъчната сума е приблизително колкото в началото !
Освен това малко хора са наясно, че ако спреш да плащаш и банката продаде чрез ЧСИ обезпечението за сума, която не покрива дълга / както става сега при спад на цените на имотите / остатъка от дълга си остава,  т.е. освен без дом оставаш на улицата и с дълг !
Това е поради липсата на закон за фалит на физическо лице в Бг.

Не. Това не е поради липсата на закон за фалит на физическо лице в Бг.

Така се изчисляват лихвите навсякъде в света, не само в Бг.
Така се изчисляват не само лихвите за физически лица, но и за фирми и за други институции.
Така се изчисляват лихвите от всички банки във всички държави.

Разучете малко въпроса преди да говорите.

Неактивен drakkar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Имах в предвид, че продажбата на обезпечението под стойността на кредита не освобождава длъжника от следващи плащания до пълното погасяване на дълга. Това е поради липсата на закон за фалит на физически лица.

А иначе погасителните планове са така направени в цял свят, системата е безпощадна навсякъде.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Имах в предвид, че продажбата на обезпечението под стойността на кредита не освобождава длъжника от следващи плащания до пълното погасяване на дълга. Това е поради липсата на закон за фалит на физически лица.

А иначе погасителните планове са така направени в цял свят, системата е безпощадна навсякъде.

Ами нормално е. Иначе всеки щеше да праави така и да не връща заемите. Особено ние българите сме майстори на такива врътки.

Иначе погасителните планове са си така (с малки изключения).

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
Според мен Еленко не трябва да се обяснява от екрана със закони за фалити, лихви, изчисления, погасителни планове и т.н. Трябва постоянно като засегне темата за банките и техните хартийки без покритие или други кредитопредоставящи паразитни дружества, многократно да повтаря:"Хора, пазете се от тези кръвопийци. Стойте далече от тях. Не се потдавайте на техните манипулативни реклами на "лесни пари"-кредити. Достатъчно е да сте роби в тази проклета Система-Матрица, че допълнително да се самозавързвате със синджира-кредит, ако ще и за жилище да е. Тези Мошеници се хранят от вашата пот и кръв. Те са като кърлежите-цокат ви кръвчицата и след като ви напуснат ви "подаряват" болест, която може да ви убие или трайно увреди."

Друго, което може Еленко да спомене, е че както може да се "анулира" дълг и "законните лихви" м/у държави, що да не може такъв да се анулира между банка и обикновен човек или по-точно неговите наследници. Доколкото съм чувал, ако аз изтегля кредит и не дай си Боже се спомина, моите наследници са на куката... Във филма "Дългокрация" се споменава термина "омразен дълг". След нападението на САЩ над Ирак, американските империалисти казаха, че дълговете, които е натрупал Ирак са "омразни" и не следва да бъдат търсени повече от държавите, които са ги дали. Един вид "новото управление" не е виновно за грешките на "диктаторския режим" и може да се възползва от опцията-"омразен дълг".
Е питам аз, защо син или дъщеря да плаща за взет кредит от родители или обратно? Наскоро видях такъв случай. Дъщеря тегли кредит, но умира в катастрофа и банката погва яко родителите й. На междудържавно ниво може, а на по-ниско такова що да не може?!?

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
Сега пак от няколко седмици самолетите ги няма. Дали е свързано с медитации или просто са ангажирани другаде/може би Германия/, но небето е чисто.
Не е. :D Тука са. Прикачих снимки на word-ски файл, защото не съм толкова добра като Наско, например, но и така ясно се вижда картинката - облаците над София днес /където ги има/ са купести. А "рисунките" по небето са на райета и карета и стоят там вече повече от два часа. :D
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
Сега пак от няколко седмици самолетите ги няма. Дали е свързано с медитации или просто са ангажирани другаде/може би Германия/, но небето е чисто.
Не е. :D Тука са. Прикачих снимки на word-ски файл, защото не съм толкова добра като Наско, например, но и така ясно се вижда картинката - облаците над София днес /където ги има/ са купести. А "рисунките" по небето са на райета и карета и стоят там вече повече от два часа. :D
Не знам какво е над София, но над Пловдив почти месец няма следи. Все пак за толкова време наблюдения мога да различа естествен облак от изкуствен такъв. В сравнение с предишните следи-няма такива в момента.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 11:44:42 am от bojinkata »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
[/b]

Не съм разгледал снимките, но може и да продължават да ви ръсят, защото в Софийската Кошара има най-много Добитък. Кошарата, която аз обитавам също не е малка, но от месец шахматните разигравки липват. По едно време така бяха се развихрили, че не ми се говори.

Божинката, според мен не е свързано с пропагандираните от Еленко колективни медитации. Просто Еленко от екрана "се разсмърдя", в Бука накой подеха същата песен, а Кукловодите за наясно, че зомбитата в България не са на нивото на зомбитата западняци и ще започнат да си задават въпроси и да търсят отговорите. Например, защо два смолета летящи в съседни киридори/на една и съща височина/, при единия остават с часове следите и се превръщат в пелена, а при другия изчезват след секунди.

Пак ще кажа мнението си, че колективните медитации са част от плявата, заради която дават на Еленко трибуна. В медия с такова покритие едва ли ще го допуснат, ако няма плява, която да миксира мозъчетата на животинките...

Може ли Еленко да е Монарх-роб?!?!?! ;)

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
Галене, и според мен медитациите нямат нищо общо с липсата на пръскачите. Едва ли някакви психомантри ще ни помогнат. Най-вероятно са заети с ръсене в други райони. А може да са решили да запазят нашата територия чиста, та като ни изгонят или изтребят да се заселят тук. :( :hi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27