Според мен цялата тая работа с Рептилите е доста измислена - Да те съществуват като раса(и не са единствените, има и доста по-развити от тях) и са между нас, но не се хранят с нашата енергия и подобни простотии, тези истории се раздуват с цел Объркване сред хората и един вид са извинение от типа "мрази е тия, те са виновни за всичко". Истината е че ние като хора сме си виновни сами. Съгласен съм че има отвличания на хора с цел генетични експерименти! Рептилите са доста по развита от нас цивилизация, но не трябва да се спекулира с това, че видите ли - те се хранят с нас.Астралните същества нямат нищо общо с Рептилиите.. За съжаление има доста "пророци" които видите ли били сигурни в това и даже ги дават по телевизията в екип с онзи тотален измамник, който събира "Войни на светлината" с неговата аура камера - Деян Колев. В началото взимаше по 20 кинта, след като го пуснаха по телевизията цената е 70лв. Явно има хляб в тая работа. Наскоро една приятелка ме попита:"Моето дете индиго или кристално е..?", опитите ми да й обясна, че може да не е нито едно от 2те удариха на камък, най-вероятно този лъжлив водач на войните ще вземе и от нея някой и друг кинт. Естествено това ще им се върне - всичко се връща, ама недейте толкова наивно да гледате на нещата.. Chemtrails.. та това е елементарна физика, на 8000м височина въздуха е с температура -40 градуса (не съм много сигурен за точните градуси) и е естествено отделяните газове да замръзват.. преди да прочетем тези изказвания за Chemtrails, просто на никой не му правеше впечатление. Естествено не отричам световия ред, притежание на няколко фамилии, но да се плашат и Объркват хората по този начин е доста кофти. Замислете се: Ако Рептилиите (доста по развита от нас цивилизация) наистина владееха нещата, щяхме ли да гледаме Еленко по телевизията? Или той е някакъв вид "Паднал Ангел" на спасението ? Има много истини в думите му, но са смесени с откровенни лъжи и полуистини и това опорочава цялата работа. Може пък и да си делят парите с Колев, знае ли човек.. трудно се подържа шкембе в днешно време. Весела Коледа!