Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169925 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
А какво ще кажете затова : "Във Вселената няма положителна или отрицателна енергия-има само Енергия , тя е една . Във Вселената няма положителна или отрицателна информация - има само Информация. Във вселената няма добри или лоши действия или мисли. Всичко останало са субективни човешки категории и понятия.:) "
?! Не мислите ли,че е крайно време човекът да се откаже от оправданията и обвиненията спрямо някои същества,затова,че самият той отказва да поеме отговорност за своите СОБСТВЕНИ мисли,действия,избори!Да,има някои същества,но те просто помагат.Да,точно така помагат!!!
И докато човек ОТКАЗВА да бъде себе си,и да се научи да носи отговорност за себе си-друг неминуемо ще го манипулира,и отговоря (от)части(чно) за неговия избор.Честно ли е?-Не знам.Жестоко ли е?-Неминуемо.Справедливо ли е?-ДА!И докато човек като създание отказва да поема отговорност,той пак ще я поема,но без,дори да разбере...
Всеки сам аз вярвам,че МОЖЕ да избере за самия себе си от коя страна на барикадата да е(ВСЕКИ ЕДИН!!!).А дали е "добро"/"лошо"-има ли значение-не знам,всеки сам нека си отговори на този въпрос за него/нея си.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
gotiniq7, Ницше и Зороастризма са различни неща, но повече няма да пиша за това, защото спамя темата. Просто го знай за себе си, за да не се почувстваш неудобно, ако го кажеш другаде.
Blue|_Star, това, което казваш, е почти същото като идеите на Еленко, с по-различни думи.  :good:
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен gotiniq7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
    • онлайн видеотека
И на мен не ми се водят глупави спорове, ако някой се интересува от това ще прочете няколко страници и ще се убеди сам.  :hi:
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 00:33:34 am от gotiniq7 »
May The Force Be With You

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
А какво ще кажете затова : "Във Вселената няма положителна или отрицателна енергия-има само Енергия , тя е една . Във Вселената няма положителна или отрицателна информация - има само Информация. Във вселената няма добри или лоши действия или мисли. Всичко останало са субективни човешки категории и понятия.:) "
?! Не мислите ли,че е крайно време човекът да се откаже от оправданията и обвиненията спрямо някои същества,затова,че самият той отказва да поеме отговорност за своите СОБСТВЕНИ мисли,действия,избори!Да,има някои същества,но те просто помагат.Да,точно така помагат!!!
И докато човек ОТКАЗВА да бъде себе си,и да се научи да носи отговорност за себе си-друг неминуемо ще го манипулира,и отговоря (от)части(чно) за неговия избор.Честно ли е?-Не знам.Жестоко ли е?-Неминуемо.Справедливо ли е?-ДА!И докато човек като създание отказва да поема отговорност,той пак ще я поема,но без,дори да разбере...
Всеки сам аз вярвам,че МОЖЕ да избере за самия себе си от коя страна на барикадата да е(ВСЕКИ ЕДИН!!!).А дали е "добро"/"лошо"-има ли значение-не знам,всеки сам нека си отговори на този въпрос за него/нея си.
          :hi:
          Да  така  е!  В  миналото  и  бъдещето  няма  добро  и  лошо,  но  в  настоящето  не  е  точно  така  по  простата  причина,  че  само  в  настоящето  съществуват  емоциите!  Те,  емоциите  определят  как  да  възприемаме  дадена  енергия!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Цитат
"Във Вселената няма положителна или отрицателна енергия-има само Енергия , тя е една . Във Вселената няма положителна или отрицателна информация - има само Информация. Във вселената няма добри или лоши действия или мисли. Всичко останало са субективни човешки категории и понятия

Глупости на търкалета...

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
Цитат
Глупости на търкалета...
fishbone, защо мислиш така?

Неактивен fishbone

• Доста Писал
Щом във нас има добро и зло  ние не сме част от вселената, защото то видиш ли не существувало във вселената, а само и единнствено в неуврелите глави.. аха. ОК   ;D:hi:

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
Защо мислиш, че в нас има добро и зло? Къде по-точно в нас се намират?  :unknown:

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Само маите са знаели добре...
Също така са тънели в чума и мизерия еквивалентна на тъмните векове. А като са отишли европейците да ги колонизират, "великите маи" са ги целели с камъни и дървени пръчки. Нали са много велики все пак.
Цитат
Маите са знаели много неща няма значение от къде и как
Това да го коментирам ли? Щом желаеш да пренебрегваш половината от реалността и фактите, избора е твой.
Цитат
календара им е свършвал няколко пъти
А преди да започне, е имало по-точни календари.
Цитат
Къде е била европа тогава
Където е и сега - на мястото си, дом на господарите избили маите.

ПП.
Дракона в чест на който маите са давали човешки сърца е същият дракон и на западно-европейците, и на още мнооого други места.

Всъщност какво казва поста ти, освен "маите са имали календар на който се кефя"?!

Нищо не си разбрал, ама както и да е може аз да не съм го написал лесно за разбиране. И да, кефя се на майте, но не вярвам на глупостите за 2012. Ти четеш от тук от там това дето съм написал, но явно толкова си можеш по принцип. Империята на майте залязва 6 в. от новата ера, наследена е от инки и ацтеки много по примитивни от тях. Преди майте е имало толтеки и олмеки които са били по-напред и от маите( златни фигурки на самолети)Прчети и "Попол Вух" има интересни попадения ;)
2012 няма да се случи друго а ще бъде пика на финансовата криза която започна 2008-9, САЩ няма да могат да си плащат лихвата по дълга и ще фалират( и всички които следват тяхния модел в т. число и ние)и целта на конспирацията "2012" е да ни разсее, а това за драконите си е савсем отделна тема. Знам че българския календар е най-точния до сега а не както си мислиш ти -"маите са имали календар на който се кефя"?!
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 01:19:02 am от Sangre »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен fishbone

• Доста Писал
Защо мислиш, че в нас има добро и зло? Къде по-точно в нас се намират?  :unknown:

Ами  защото аз не се смятам за съвършен или както е модерно над доброто и злото и не ги затварям в кутия, която да гледам отгоре като подарък под елхата. Негатива си е негатив позитива позитив. На черото бяло немога да кажа но мога да оценя неговите качества примерно.
А къде се намират....незнам ще помисля но е очевидно къде се изразяват. В постъпките най вече.
А дори и да съм над тях или да ги вземам като едно цяло една монета... или поне с такова съзнание, това не изключва тяхната роля и съществуване.
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 01:37:24 am от fishbone »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
fishbone донякъде имаш право, но мисля, че не вземаш предвид мотивацията. Тя, съвместно с увереността, че си прав, стои отвъд доброто и злото. Например, Хитлер е бил пределно мотивиран да създаде трети райх и да превърне света в арийска държава, и е бил уверен, че така е правилно. Това в неговите очи е изглеждало добро, дори повече от добро. Това важи за всяка постъпка - ако си мотивиран и уверен, че си прав, доброто и злото остават на заден план, или по-скоро, смяташ, че ти си добрият, а тези, които не са на твоето мнение, са лошите. Да не забравяме и кварталния лаф - "Няма добро и лошо, има по-популярно мнение".

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Преди малко Гала обяви по НОВА, че Еленко  Ангелов утре ще си води рубриката от 9:15 в НА КАФЕ утре в 9:15 На фейсбук страницата Лека нощ нещастие е обявено -  Eленко Ангелов има важно включване при Гала "На кафе" НОВА, ГЛЕДАЙТЕ! Химически пръскания/KEMTРЕЙЛС/Chemtrails и световни събития
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
 Според мен цялата тая работа с Рептилите е доста измислена - Да те съществуват като раса(и не са единствените, има и доста по-развити от тях) и са между нас, но не се хранят с нашата енергия и подобни простотии, тези истории се раздуват с цел Объркване сред хората и един вид са извинение от типа "мрази е тия, те са виновни за всичко". Истината е че ние като хора сме си виновни сами. Съгласен съм че има отвличания на хора с цел генетични експерименти! Рептилите са доста по развита от нас цивилизация, но не трябва да се спекулира с това, че видите ли - те се хранят с нас.Астралните същества нямат нищо общо с Рептилиите.. За съжаление има доста "пророци" които видите ли били сигурни в това и даже ги дават по телевизията в екип с онзи тотален измамник, който събира "Войни на светлината" с неговата аура камера - Деян Колев. В началото взимаше по 20 кинта, след като го пуснаха по телевизията цената е 70лв. Явно има хляб в тая работа. Наскоро една приятелка ме попита:"Моето дете индиго или кристално е..?", опитите ми да й обясна, че може да не е нито едно от 2те удариха на камък, най-вероятно този лъжлив водач на войните ще вземе и от нея някой и друг кинт. Естествено това ще им се върне - всичко се връща, ама недейте толкова наивно да гледате на нещата.. Chemtrails.. та това е елементарна физика, на 8000м височина въздуха е с температура -40 градуса (не съм много сигурен за точните градуси) и е естествено отделяните газове да замръзват.. преди да прочетем тези изказвания за Chemtrails, просто на никой не му правеше впечатление. Естествено не отричам световия ред, притежание на няколко фамилии, но да се плашат и Объркват хората по този начин е доста кофти. Замислете се: Ако Рептилиите (доста по развита от нас цивилизация) наистина владееха нещата, щяхме ли да гледаме Еленко по телевизията? Или той е някакъв вид "Паднал Ангел" на спасението ? Има много истини в думите му, но са смесени с откровенни лъжи и полуистини и това опорочава цялата работа. Може пък и да си делят парите с Колев, знае ли човек.. трудно се подържа шкембе в днешно време. Весела Коледа!
« Последна редакция: Декември 25, 2010, 21:34:04 pm от itsalv »
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
itsalv, точно на Коледа ли реши да пуснеш толкова хейтърски пост...
Весели празници на всички!   :-*  :drinks:  :drinks:  :-*  ::)

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
 Поста ми не е хейтърски, имам право да изкажа своето мнение независимо кой ден от годината е. Ако помогна поне на един човек да се "Събуди" за мен поста си струва. Весело  :drinks:
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27