Туй население го редуцират от както свят светува!Нали ако пуснат няколко атомни бомби ще се прецака планетата, тия ще ми живеели под Земята! Вече почвам да мисля други работи, а тоя пичага, който говори ми е странен! Сякаш говори в празна зала, толкова кънти на празно!
Населението на Земята живее на по-малко от процент от сушата! Някой беше казал, че ако не се дават пари за въоръжаване и най-бедния човек ще живее добре! Мъчи ме мисълта, наблюдавайки хората е, че когато някой вземе да има повечко блага и се превръща в нещо противно!
Някои хора с прекалено много пари, какво ще правят и как ще се "забавляват" ако няма кого да лъжат! И пак се сещам за откровенията на Посветения, който казва, че никога не се е мислело за редукция на населението! А при тоя световен геноцид за 100-150 години при една "красива" програма може и 1 000 000 000 да остане! Друго смущаващо ме е как тъй руснаците искали да гърмят из Америка с атомни бомби, нали уж са френдове!
Тоя пич, а да се разсмее.......за мен е пълен шит, цялата история

Излъчването от мобилните не е полезно, но не е радиация, както ми говори тоя, ако съм разбрал правилно! И преди споменавах, че от 2007-2009 съм отчитал делничните дни собственоръчно радиацията с доста скъпи уреди на фирма Дрегер, да Дрегер е име на фирма, а не уред за мерене на пари от пиини ;D
И нещо ново научих, че Духът се разрушавал от радиация! Пак повтарям: ако съм разбрал правилно!