Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166984 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Сега гледах предаването от сутринта, добро беше. Това видео с рептилчето за първи път го виждам. Само не е хубаво по телевизията да се казва "бай мангал", макар и явно без лоши чувства. :) Поздрави.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Къде точно го гледа, Никола? Обикновено нямам възможност да го гледам на живо. :(
Keep 'em occupied!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил

Едно въпросче, кой ли са описали тук ?

Аааа, мен ме е страх! :bye2:
Митко да го посочи. ;D
 :rofl:

Когато  чета  поста  на  Олд  разпознавам  Еленко  Ангелов!  Кого  визирам  аз - Еленко  Ангелов,  но  и  някои  негови  съподвижници!  Защо?  Защото  цялата  им  теория  за  извънземните  е  шарено  балонче!

"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Благодаря. :)

Към Еленко и останалите имам да разкажа нещо много интересно. Впечатление ми направи обаждането на един зрител в края на предаването. Представи се като Мартин от Видин. Готов съм да се закълна, че това, което той каза е истина, защото самият аз също съм бил свидетел на абсолютно същото НЛО и то пак във Видин. Ще разкажа много накратко.

Имаме роднини, които са от Видин и преди време често ходихме при тях на гости. Беше Нова година 2000-та година, точно 00:00 ч. Аз и брат ми виждаме едно и също нещо от терасата - НЛО с форма като обърната наопаки чиния (с малък купол отгоре). Беше леко прозрачна (част от небето се виждаше през НЛО-то) и луминисцентна (беше направена от бяло-жълта светлина а не от метал или твърд материал) - точно както го описа зрителя от Видин. Като размер беше малко по-малък от луната. Затова и се виждаше направо перфектно. Появи се от нищото от дясно на погледа ни (североизток) и се движеше в посока северозапад. Т.е от посока Дунава.
Keep 'em occupied!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
sasho90 дано имаш и възможност да заснемеш следващия път  :drinks: Получих подобни emails от свидетели във Видин на същото... както и от цялата страна и чужбина на [email protected] Чакам съгласието на хора с потресаващи доказателства -инпланти, следи, видео... за да им дам публичност...

Запис от ТУБАТА - петък 10 декември, 9:15 NOVA темата е "Близки срещи от 4 вид" в "На кафе" с Гала

част 1
част 2
част 3

Качеството и скоростта в YOUtube са по-добри от VBOX7 - http://vbox7.com/user:elenko_angelov?p=allvideos

Въпреки студа днес продължавайте да се шегувате и смеете! Колкото до "Бай мангал"... под влиянието съм на заразителния мега як хумор на Светльо Витков Хиподилски, който ме попита преди два дена знам ли какво става като се съберат заедно Драго Драганов/Драго чая и Азис...

Е КАК КАКВО - ЧАЙ С РОМ
  :lol:

С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БРАТЯ РОМИ И CD ROMI !

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369

Въпреки студа днес продължавайте да се шегувате и смеете! Колкото до "Бай мангал"... под влиянието съм на заразителния мега як хумор на Светльо Витков Хиподилски, който ме попита преди два дена знам ли какво става като се съберат заедно Драго Драганов/Драго чая и Азис...

Е КАК КАКВО - ЧАЙ С РОМ
  :lol:
С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БРАТЯ РОМИ И CD ROMI !

;D Да не забравяме и Уважаемите DVD ROMI, както и BLY RAU ROMI ;D
Е събота и неделя може да се посмеем повече наистина  :hi:

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order
Еленко приятелю ето ти "матрял" от мене:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/Russian_Bases_Woodpecker_Duga_Radar_Ukraine.html

Повдигни темата за опита върху Чернобил и защо всичко се скри особено в България.

и за всички HAARP бази по света не само за тази в Аляска- която е за прах в очите и отклоняване на вниманието от всички други.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread504701/pg1 - има много интересни неща тук
, както и изказването на руски генерал за системата в Чернобил работила официялно от 1962-1989 и как са контролирали климата и стихийте и че днес има други такива усъваршенствани такива бази.
З а тези който още делят Планетата на ссср, НАТО ,Сащ и си играят на държави (градове и села) ще кажа, че това е само за пред масите ( обикновенния човек). 
За "елита" държавни граници няма и не е имало!

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
Чакам съгласието на хора с потресаващи доказателства -инпланти, следи, видео... за да им дам публичност...
От известно време се каня да те питам - кои са твоите източници? Интересува ме, защото не е ясно какво точно доверие може да им се има. Подозирам, че може и да ти изпращат фалшификати, с което в крайна сметка да осмиват цялата идея за конспирация чрез теб, а пък ти най-наивно им се връзваш на схемите и връзваш и нас. ;)

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Колеги нямах предвид да се поставят диагнози на човека, имах предвид че с чужди пити помен прави.
Защото това е незачитане на интелектуалното право, Еленко, на всяка втора дума трябва да споменаваш Айк, Сътчин, Блаватска, Деникен и т.н. а не да се държиш все едно си открил топлата вода.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
По този повод споменах в една друга тема, че книгите вече са написани. Само да има кой да чете и няма да ни трябват разказвачи.
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 23:03:40 pm от sidewinder »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
otnesen срещите ми в Интернет и на живо с повечето хора разказващи и показващи ми доказателства се припокриват със следния цитат от писмо до мен - "...каза за неговия "чип"... каза, че се притеснява да не го цитираш някъде, за да не го обявят за луд и да си загуби работата... надявам се един ден да се престраши. Поздрави! И продължавай все така смело да отваряш очите на хората..."

otnesen казах, че чакам съгласието на хора с потресаващи доказателства - инпланти, следи, видео... за да им дам публичност...

ПРЕДСТОИ!

Какво мислиш за този "свидетел" - Джордж Грийн Без Измама превод Mis Bis  http://vbox7.com/play:831ec2c9

www.nohoax.com George Green

- Джордж Грийн Без Измама

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
otnesen срещите ми в Интернет и на живо с повечето хора разказващи и показващи ми доказателства се припокриват със следния цитат от писмо до мен - "...каза за неговия "чип"... каза, че се притеснява да не го цитираш някъде, за да не го обявят за луд и да си загуби работата... надявам се един ден да се престраши. Поздрави! И продължавай все така смело да отваряш очите на хората..."
А колко приблизително писма от този вид си получил? И въобще, от колко различни уникални хора са историите, които са ти споделили?
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 00:06:11 am от otnesen »

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Туй население го редуцират от както свят светува!Нали ако пуснат няколко атомни бомби ще се прецака планетата, тия ще ми живеели под Земята! Вече почвам да мисля други работи, а тоя пичага, който говори ми е странен! Сякаш говори в празна зала, толкова кънти на празно!
Населението на Земята живее на по-малко от процент от сушата! Някой беше казал, че ако не се дават пари за въоръжаване и най-бедния човек ще живее добре! Мъчи ме мисълта, наблюдавайки хората е, че когато някой вземе да има повечко блага и се превръща в нещо противно! 
Някои хора с прекалено много пари, какво ще правят и как ще се "забавляват" ако няма кого да лъжат! И пак се сещам за откровенията на Посветения, който казва, че никога не се е мислело за редукция на населението! А при тоя световен геноцид за 100-150 години при една "красива" програма може и 1 000 000 000 да остане! Друго смущаващо ме е как тъй руснаците искали да гърмят из Америка с атомни бомби, нали уж са френдове!
Тоя пич, а да се разсмее.......за мен е пълен шит, цялата история :nea:
Излъчването от мобилните не е полезно, но не е радиация, както ми говори тоя, ако съм разбрал правилно! И преди споменавах, че от 2007-2009 съм отчитал делничните дни собственоръчно радиацията с доста скъпи уреди на фирма Дрегер, да Дрегер е име на фирма, а не уред за мерене на пари от пиини ;D
И нещо ново научих, че Духът се разрушавал от радиация! Пак повтарям: ако съм разбрал правилно!

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Какво мислиш за този "свидетел" - Джордж Грийн Без Измама превод Mis Bis  http://vbox7.com/play:831ec2c9

- Джордж Грийн Без Измама

Еленко има ли Втора Част?
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27