vret7 по-здрави ...... на груповата ти душа, която ви командва всичките малки архитектчета.
Плагиат, дезинформатор... Аз да не съм писател на романи ;D, който чака награди

Цитирал съм и посочил източниците си. Това, което правя е публицистика и не смятам повече да ви се обяснявам.
С целия компилиран и личен материал от теории и факти на заговора срещу Щастието, който поднасям на нямащите време и възможност братя и сестри от лъчи в човешко преживяване да се информират и разбудят от хипнозата, постигам намерението си.
Подобни фекални коментари в темата ми тук ни най-малко не биха ме разколебали да правя това, което още трябва да направя. Тук явно си дойде мястото да ги сравня с много по-заслужаващите "коментари" тип заплахи и съвети за здравето ми и това на семейството ми, които получавам ежеседмично под формата на SMS, email, коментари под клипове и статии, писма под вратата ми... Цитирам - ...айде много много да не знаеш за проблема на масонството и демокрацията, гледай си извънземните и НЛО и не се занимавай повече с банки и БАНКОВАТА СИСТЕМА, НЕ СИ РИТАЙ ПОВЕЧЕ ЗДРАВНАТА КНИЖКА МОМЧЕ, ЗНАЕМ КЪДЕ ПАЗАРУВА МАЙКА ТИ... Разбира се, че си има кой да ги издири(за какво плащам данъци ако не ползвам законно Полицията) тези писачи - половината се оказаха интернет герои, които наистина си мислят, че подобни писания им го увеличава в сантиметри, а другата са много си повярвали слуги...
Дезинформатор ли? Видио записите от почти всичките ми изяви се гледат и стоят като архив на различни сайтове, къде как и защо... времето ще отсее и отсъди

Знам, че се чувствате по-добре скрити зад анонимните си коментари, но не бих си позволил да ги коментирам или да влизам повече в диалог след такъв тон към мен, а и още ме боли ощипаното по моминския ми задник
Благодаря на семейството и обичаните ми приятели, които са до мен и ме подкрепят в това, което правя по национални медии с лицето и името си, а не като анонимен или фалшив профил в Интернет. Продължавам да правя това, което правя и го правя въпреки коментарите от обичаните ми хора, че публично се самоубивам.
За едно обаче благодаря на хората(ако са хора де

) с личните нападки към мен ТУК, наистина ме тренирате да ставам все по-добър в първо споразумение за Щастие - НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО. Признавам си - доста съм се "наказвал" с бягане и забрана за ПИЦА, когато съм ги преживявал лично. Поне свалих 7 кг. Благодаря ви! Ако бъдете малко по-изобретателни в еквилибристиката с обидни епитети и несъстоятелни обвинения към мен - да, да измислите нещо НОВО, за да мога да се засегна и приема лично, и така да се "накажа за неспазване на спорозуменията за Щастие" с повече спорт и диета ще ви обич АМ малко повече. Благодаря ви!