Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166737 пъти)

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Rio

• Гост
http://vbox7.com/play:3e80376a Стоп Кемтрейлс Хаарп част 1, запис от 23.11.2010 на предаването по BGTV "Часът на блондинките" с водеща Патриция Кирилова. Темата е СТОП на H.A.A.R.P. и Chemtrails
Предаването е жестоко напълни ми душата Еленко !
В предаването Еленко нарича корпорациите и тези, които ги управляват психопати.(цитирам по памет). Въпросът ми е като към Еленко. След като си психолог можеш ли по-точно да им поставиш диагнозите?(питам сериозно)

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
<a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3aa9983f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3aa9983f</a>

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
На който не му зарежда записа за Кенеди в VBOX 7 ето в тубата -

1
2
3

Rio ще отговоря сериозно, но първо joker с усмивка -

Споделям тезата на любимият ми "Саут Парк", че на Земята сме събрани много видове от много различни места... Та това е най-гледаното шоу в "Млечния път"  :hi:

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
oknele,гледах предаването за Джон Кенеди,но на някой да му е направило впечатление,че името на този президент формира числото 18?John Kennedy=18,а цялото му име също образува интересно число?!Също така рождената му дата и тази на умиране-интересни са.
Искам да помоля и да се спомене за Ейбрахам Линкълн,който също умира от насилствена смърт?И защо?!Има доста "съвпадения" с Джон Кенеди,включително,че и секретарите са им имали любопитни фамилии и на единия,и на другия.Както и че фамилиите и на двамата американски президенти образуват все 27=9?"Случайност" или нещо друго?!  ;) Дали са случайност и годините,в които,и двамата встъпват в длъжност(1861-Линкълн,1961-Кенеди?)?Дали е съвпадение,че и на двамата наследниците са Джонсън?Че единият се стреми към премахване на робството,а другият към премахване на зависимостта от ФР?!
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 21:22:31 pm от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Blue|_Star, ако не е случайност, какво следва от това?
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Blue|_Star, ако не е случайност, какво следва от това?
Nikola_Davidov,а-не знам.Аз затова помолих,ако може oknele да напише повече по темата.На мен са ми любопитни такива "съвпадения".
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 786
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Nikola_Davidov,а-не знам.Аз затова помолих,ако може oknele да напише повече по темата.На мен са ми любопитни такива "съвпадения".
Моля ви, да не разводнявате излишно и без това всеобщата тема на Еленко.
Има си тема за Кенеди и тя не е от вчера (а от 2008 г.):

Кой уби Кенеди

Както и темата за синхроничностите (съвпаденията) на имената (тя пък е от 2005 г.):
Синхроничности
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 14:09:01 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
Браво Еленко.Предаването за Кенеди ми хареса.  :hi:
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Интересни съвпадения между Кенеди и Линкълн:
http://prikachi.com/images/524/2708524x.gif

Rio

• Гост
На който не му зарежда записа за Кенеди в VBOX 7 ето в тубата -

1
2
3

Rio ще отговоря сериозно, но първо joker с усмивка -

Споделям тезата на любимият ми "Саут Парк", че на Земята сме събрани много видове от много различни места... Та това е най-гледаното шоу в "Млечния път"  :hi:

Явно диагностицирането стигна доникъде. :-X

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Интересни съвпадения между Кенеди и Линкълн:
http://prikachi.com/images/524/2708524x.gif

Айде пак, че явно никой не обръща внимание на това какво е написал Black Adder:

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,301.0.html

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Rio с това нетърпение и намеци да не почна на теб да ти търся диагноза  :drinks:

Заради работата ми години наред като стандартен психолог съм имал контакти и щепсели с хора акционери и на високи позиции в големи Корпорации. Мнението ми категорично е, че те като част от един голям КИТ са просмукани до мозъка на костите си и са вмирисани на психопатщина, която е и водеща в личния им живот. Психопатското вмирисване, разбира се идва от към главата на голямата риба, защото тя винаги се вмирисва от към главата.

Накратко най-важното от филма "Корпорацията", защото няма как според ЕТИКАТА ми да кажа конкретни хора и ситуации(засега  ;D) на които базирам твърденията си от първо лице.

Преди 150 години корпоративното дружество представлява сравнително незначителна институция. Днес то е вездесъщо.Също както църквата, монархията и комунистическата партия в друго време и на други места, днес корпорацията е господстващата институция.Корпорациите са изкуствени създания, Може да се каже, че са чудовища, които се опитват да погълнат колкото може повече печалба за сметка на всички останали. Представям си един кит. Огромна, благородна риба, която може да те погълне за миг.Корпоративната форма ти дава едно голямо предимство - точно това, което искаш. Ограничена отговорност. Започваш с няколко души, които искат да вложат парите си във фирма. Тези хора подават заявление за регистрация на корпорация. Правителството издава учредителен акт на корпорацията. Щом корпорацията вече действа по закон като отделно лице, тя не представлява група от хора. По закон тя се води юридическо лице. Корпорацията има много от правата на отделното лице. Тя може да купува и да продава имоти... Тя може да тегли заеми. Тя може да води дела като ищец и като ответник. Тя може да развива търговия. Корпорацията заедно с хиляди други юридически лица, е част от нашето всекидневие. Тя е член на нашето общество. Щом се ползва по закон с правата и защитата на отделното лице, възниква въпросът:

-„Що за човек е Корпорацията?”

Корпорациите придобиват правата на безсмъртни хора.Едни такива особени хора. Xора, които нямат съвест - ПСИХОПАТИ

Това е особен вид лица, създаден от правото, който се грижи единствено за своите акционери. Това, забележете, не са така наречените "заинтересованите лица", да речем околните жители или работниците. Голям проблем при съществуването на "корпоративните граждани" възниква от факта, че те не са като нас, останалите. По думите, приписвани на английския барон Търлоу тези ПСИХОПАТИ - Корпорациите:

„Те нямат нито душа за рая, нито тяло за затвора.”

Осъзнайте и следните думи.

„Много хора погрешно схващат Корпорациите за хора като всички нас...”
                                                    Майкъл Mур, писател и режисьор

Корпорациите винаги са били длъжни пред самите себе си да се разрастват и да стават все по-печеливши. И междувременно стремежът им към все по-големи печалби достига до момента, в който те могат да накарат други хора да плащат за вредите, които те нанасят на обществото – „странични явления” (на сленг така го казват доста икономисти).

Вреди от ПСИХОПАТСКИТЕ СВЕТОВНИ КОРПОРАЦИИ НА човешкото здраве - Опасни изделия, Токсични отпадъци, Замърсяване, Синтетични химикали

XАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО

За да определим какъв е характерът, който кара корпорацията да се държи като машина за „странични явления”, нека я анализираме като пациент. Бихме могли дори да формулираме диагноза на основата на характерни проявления, свързани с вреди, причинявани на околните, които ще подберем от общата съвкупност на корпоративните деяния.
Вреди на работниците - Уволнения
Вреди на работниците - Разбиване на профсъюзите
Вреди на работниците - Пожари във фабриките
Вреди на работниците – Експлоатация

Диагностичен лист на Световна здравна организация ICD-10. Наръчник за психични заболявания DSM-IV. Диагностичен лист.

- Неспособност за поддържане на трайни взаимоотношения...
- Явно равнодушие към безопасността на другите. Например, ако ви застрелям с пистолет, това е престъпление. Ако ви изложа на действието на химикали (както правят големите Корпорации), които знам, че ще ви убият? Има ли разлика? Разликата е, че те ще ви убиват по-дълго.
- Неспособност да изпитва вина. Вреди на биосферата – Изсичания, Емисии на въглероден двуокис, Радиоактивни отпадъци...

Въпросът дали може да се счита корпорацията за психопат. Ако погледнем на Корпорацията
като на юридическо лице, може да не се окаже толкоз трудно да прокараме реален паралел между психопатията у отделната личност и психопатията в една Корпорация. Можем да проследим характерните черти, които са типични за това конкретно заболяване една по една и да видим доколко те се наблюдават у корпорациите и да видим доколко те се наблюдават у корпорациите.

Диагностичен лист Световна здравна организация ICD-10. Наръчник за психични заболявания DSM-IV

- Пълно пренебрежение към чувствата на другите
- Неспособност да поддържа трайни взаимоотношения
- Явно равнодушие към безопасността на другите
- Измама: многократни опити за лъжа и заблуда за лична изгода
- Неспособност да изпитва вина
- Нарушаване на обществения ред с противозаконни прояви

Субект: Корпорацията
Диагноза: ПСИХОПАТ

http://www.zamunda.net/details.php?id=16551&hit=1 The Corporation / Корпорацията

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Rio

• Гост
Rio с това нетърпение и намеци да не почна на теб да ти търся диагноза  :drinks:

::) Щом въпросните лица (физически или юридически) са ненормални, явно трябва нормалните хора да им отнемем властта или ограничим, за да правят по-малко бели(престъпления срещу човечеството).
диагноза "нетърпелив"

Неактивен SundayCall

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
Редно е и Еленко да си самопостави диагноза, понеже десетки пъти сме ставали свидетели на неуважението му и нетърпимостта му към чужди чувства и мнения.
Прибавете и това, че  Еленко не спазва  елементарна професионална етика като практикуващ психолог, като използва това за собствени лични облаги. Чували сте го в ефир  как се произнася за "клиентите си", някои от тях с рангове - хора, които лесно биха били разпознати в една малка държава като нашата. И десетки други примери могат да се посочат, но няма да отделям повече от времето си :) 

Едни са погълнати и обсебени от Корпорации, а Еленко изцяло е засмукан от Конспирации, което както всички виждат се отразява и на личния му живот: Еленко не слиза от ефир, както и с часове пребивава по  форуми следейки кой и какво му пише из темите... Простичка математика е...Смятайте, ако не ви мързи...

Що е то? Диагноза?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Ееее затопли се тази сутрин, 19 градуса показва сега и веднага накацаха и ZZZzzaбръмчаха баннати с нов измислен профил малки МУХИ ФЕКАЛКИ по-досадни и от неделно позвъняване (SundayCall)...

Етика ли? Аз съм във ВОЙНА и ЗАЩИТА НА ЖИВОТА си. Вижте този филм

Defending Your Life / Да защитиш живота си - http://www.zamunda.net/details.php?id=71830&hit=1

На зло куче - зла тояга. Заври си следващите коментари там където нямаш обхват Sunday Call!

След последните теми и материали поместени тук, това ли си извади от носа да го триеш тук?

Диагноза е ако имам търпимост и толерантност към такива като теб. Удряй с мухобийката където свариш...
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 09:26:15 am от oknele »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27