Ти доколкото знаеш.........ала, бала....
Ами и аз доколкото знам, за доказване на някакво твърдение, не се искат само копи,пасте от нета, а научен подход, който в случая е лесно достижим, освен ако плямпащите в темата, не се страхуват да не им рухне кулата от карти. И това дето пиша не е заяждане, както вероятно някой ще приеме, а стремеж към някакъв обективизъм, защото, ако не направите проби, то вие всички взети накуп, автоматично ставате част от арсенала на елита. Вие дори не можете да разберете, каква вреда правите на обществото с насаждане на необосновани страхове и това е защото сте просто едни егоманиаци, дето не желаят да се вслушат в чуждото мнение. Гледам тук се споменават ХААРП, Шуманов резонанс, но кои от вас са наясно с детайли в тази материя? Май никой, само припявате на булшита.
Простички въпроси за хаарпа:
-какво излъчва хаарпа (технически обосновано)
-как се насочва фокусирано, за да не порази на Бойко Борисов лимузината

-как се засича това излъчване, с какви уреди и кой има такъв
-защо покрай антените на Хаарпа в Аляска е толкова зелено?
За Шумановия резонанс:
-какво става ако човешкото тяло не е под въздействието му. Малко по-нагоре в темата се твърди, че ни облъчват със шумана, та какви са резултатите от това и кой го е проверил и как? По този въпрос съм говорил с хора наясно с доста неща от секретните руски лаборатории.
Очаквам някой да разясни на читателите детайлите проитичащи от върпосите.
Ако някой вземе проба, аз обещавам, че ще я пусна на атомен масспектрометър да анализира количествено и качествено какви елементи има. Единствено не може да хване някои газове като Флуор и Хлор. Не знам дали е случайно, но е факт.
Е сега ще чакаме реално доказуеми резултати, макар да не те знам дали не си комбина с някого.