Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166670 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Много се притеснявате от химическите следи, но никой от вас не е взел проби от въздуха и да ги даде за анализ. Защо? Защото само да говориш е много по-лесно, а един обективен анализ, може да разруши доста митове и легенди. Хайде, като сте радетели за човешкото добро, съберете се съмишлениците и направете анализи на проби от въздуха под следите, да видим аджеба, с какво ни тровят и евентуално да вземем мерки.

Взе ми думите от устата. Същото нещо в ЛС го казах на Polymorpher. Ако някой вземе проба, аз обещавам, че ще я пусна на атомен масспектрометър да анализира количествено и качествено какви елементи има. Единствено не може да хване някои газове като Флуор и Хлор. Не знам дали е случайно, но е факт.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 16:06:51 pm от sidewinder »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Аз пък предлагам първо да се проучи въпроса и да си съставите мнение после. :)
Ето един интересен филм
What in the world are they spraying?

А проби до колко знам са вземани и е установено ненормално завишено количество на метали, като алуминий, барий и разни други.

Неактивен radon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Ти доколкото знаеш.........ала, бала....
Ами и аз доколкото знам, за доказване на някакво твърдение, не се искат само копи,пасте от нета, а научен подход, който в случая е лесно достижим, освен ако плямпащите в темата, не се страхуват да не им рухне кулата от карти. И това дето пиша не е заяждане, както вероятно някой ще приеме, а стремеж към някакъв обективизъм, защото, ако не направите проби, то вие всички взети накуп, автоматично ставате част от арсенала на елита. Вие дори не можете да разберете, каква вреда правите на обществото с насаждане на необосновани страхове и това е защото сте просто едни егоманиаци, дето не желаят да се вслушат в чуждото мнение. Гледам тук се споменават ХААРП, Шуманов резонанс, но кои от вас са наясно с детайли в тази материя? Май никой, само припявате на булшита.
Простички въпроси за хаарпа:
-какво излъчва хаарпа (технически обосновано)
-как се насочва фокусирано, за да не порази на Бойко Борисов лимузината :lol:
-как се засича това излъчване, с какви уреди и кой има такъв
-защо покрай антените на Хаарпа в Аляска е толкова зелено?
За Шумановия резонанс:
-какво става ако човешкото тяло не е под въздействието му. Малко по-нагоре в темата се твърди, че ни облъчват със шумана, та какви са резултатите от това и кой го е проверил и как? По този въпрос съм говорил с хора наясно с доста неща от секретните руски лаборатории.
Очаквам някой да разясни на читателите детайлите проитичащи от върпосите.
Цитат
Ако някой вземе проба, аз обещавам, че ще я пусна на атомен масспектрометър да анализира количествено и качествено какви елементи има. Единствено не може да хване някои газове като Флуор и Хлор. Не знам дали е случайно, но е факт.
Е сега ще чакаме реално доказуеми резултати, макар да не те знам дали не си комбина с някого.

« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 18:25:45 pm от radon »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
radon, какво е твоето разумно обяснение за кемтрейлите? Защо пръскат, какво пръскат и защо то остава толкова дълго в небето? Интересно ми е да разбера мнението на един разумен скептик, а вероятно и за останалите, които четат темата ще е интересно.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
radon, не се шегувам. Имам достъп до подобна апаратура и то модерна. Определяме си среща, качва се някой с хеликоптер, пълни един контейнер от въздуха на кемтрейла и аз го давам на "аргоновата горелка" да го разбие на спектри и всичко ще цъфне като бял ден.

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Първо, самолетното гориво не е като това за обикновените двигатели и естесвено в него има добавки, които съвсем не значи, че са целенасочено направени да тровят планетата, а просто да дадат необходимите параметри на горивото, като повишено КПД. Ето вземете обикновения дизел за колите. В западна европа в дизела има 6 компонента, а в България само 3 и затова тук някои автомобилни произовдители не дават гаранция за дизеловите помпи на колите си. За самолетните горива също си има изисквания, за еди какви си съставки. Белите следи, ако сте забелязали се виждат само в тихо време, каквото е напоследък!!! Забелязали ли сте? Ако има вятър там горе, естествено, че бързо ще изчезнат, макат да има полети. Вижте автомобилите, вижте един Мерцедес от 1991 дизел и един Мерцедес дизел от 2009 година. Първо визуално има разлика в това, което излиза от ауспусите им, а и миризмата е различна, макар да карат с еднакво гориво. Е, така е и при самолетите. Някога летяха Ту 154, а сега западни марки с доста по различни двигатели. Абе да ви кажа, имам спомени от детството, че и тогава имаше следи по небето! Има доста въпроси , на които трябва да си отговорите, преди да параноясвате. Защо има все по-строги еко стандарти в ЕС? Защо има Бъраза помощ, ако ще ни унищожават? Защо има полиция, ако някой иска да ме убие? А пожарна? А защо се строят заводи, магистрали, детски градини, учреждания, ако някой иска да ме убие? И пак ще попитам, тези които ни тровят с маски ли ходят? Семейства нямат ли? Роднини? Или са решили, след тях и потоп. Нееее, не става, няма логика. Вижте, ако бяха сами и режисьори и артисти и сценаристи и статисти, бих се усъмнил, че не съм прав, но аз смятам, че съм, а с цялата тази какофония, вие (не и аз) им давате сила, каквато дефакто нямат. Дефакто страхът, който такива теми генерират е по вашите стандарти "ЛУУШ'" и в един момент Еленко се оказва на другата страна на барикадата ;)

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
radon Днеска беше тихо и хубаво време небето над София беше синьо небето! Имаше отделни самолети с малки опашки отзад, които изчезват.
Вече ако си мислиш, че аз лично се страхувам от това и тн. много се лъжеш. ;D
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
radon, не разбрах според теб защо се пръска, какво и защо стои с часове в небето? Разбира се, може и да не ми отговаряш. Така ще излезе, че всичките ти твърдения са несъстоятелни. Поздрав за всички - http://www.youtube.com/watch?v=UoSU0BoEUQM.

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Извинявай мистър, но аз не разбрах, кое прави вашите твърдения състоятелни. И как да ти отговоря, защо се пръска, след като според мен не се пръска. Това уловка ли беше или сам падна в нея ;D

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
А какви са вашите доводи, че не се пръска?
Има записи от новините по FOX, NBC и т.н. където правят PR "контрол над щетите"... В стил "щом неможем да ги спрем, да кажем преди те да са казали"...
За това се говори по цял свят от почти 10 години, ние пак разбираме последни.

И да, има вземани проби, и да има завишени количества на алуминий и барий!

редакция:
Коментари? Мнения и обяснение на феномена?

Защо се изискват доказателства само от тези които дават нещо?
А тези които СЛЯПО отричат защо не дават доказателства?
Извинявам се, но защо повтаряте като латерни едно и също без доказателсва, че кемтрейлите, за които дори в контролираните медии се говори от 10 години?
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 21:27:56 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
Ето проста логика, още от аристотелово време: Самолетите не оставят толкова трайни следи от гориво, следователно тези следи са от нещо друго. Ако всички самолети оставяха толкова трайни следи, постоянно небето над целия свят щеше да е в пелени и самолетни следи, а то очевидно не е. Щом това не са обикновени следи, значи е нещо специално. Щом е специално, значи вероятно се пръска умишлено. Щом се пръска умишлено, значи някой някъде има полза от това, или скрита цел. Щом има скрита цел, значи има конспирация. На базата на тези съждения, заключавам, че се пръска с нещо специално, умишлено и с някаква скрита цел. Ако приемем хипотетично, че тази цел не е контрол над климата или отравяне на атмосферата и почвата, тогава каква е, какви са тези следи и кой стои зад тях? Ако няма отговори на толкова прости и ясни въпроси, излиза, че всяко твърдение, в полза или против теорията на конспирацията, е несъстоятелно. Точка.

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
Коментари? Мнения и обяснение на феномена?

Защо се изискват доказателства само от тези които дават нещо?
А тези които СЛЯПО отричат защо не дават доказателства?
Извинявам се, но защо повтаряте като латерни едно и също без доказателсва, че кемтрейлите, за които дори в контролираните медии се говори от 10 години?

Това става ли за доказателство?
http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail

Така или иначе съм споменавал, че допускам използването на някои химически агенти в атмосферата но рядко, само при особени стратегически обстоятелства, каквито в 99,999 процента от случаите не са налице.

Сега само остана баш конспиролозите да ни дадат надежден метод за различаване на контреилс от кемтреилс, ако не - въобще не виждам за какво доказване може да става дума от тук нататък.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
ЧРД брат, бъди безсмъртен, аз съм с теб :drinks:

<a href="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=4545c479" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=4545c479</a>
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 00:07:07 am от Морфей »

Неактивен Морфей

• Пишещ
<a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=f4b5152b" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=f4b5152b</a>

Неактивен Морфей

• Пишещ
Силата на мисълта с Еленко Ангелов 2

<a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=f2fc8851" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=f2fc8851</a>
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 10:16:10 am от Морфей »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27