otnesen ползвай и цитирай каквото си искаш, няма проблем. От 2 дена пак те гледам, че киснеш в темата ми ;D - е "само това ли измисли на метеното"?
С теб явно говорим на различни езици - тези леки земетресения не са основната цел на HAАRP. Те са следствие корелативно свързано с хилядите както ги нарече ДОЛАРИ за кемтрейли, чрез които достигат мегаватите на HAАRP. Пак се правиш умишлено на луд и изместваш важността на темата, като изкарваш, че твърдя - за тези малки трусове са целта и се харчат хиляди долари, за да си калибрират Харпа...
Искаш да ти представя списък с всички кемтрейли по време и място и списък с всички земетресения по време и място...
Искаш да ти представя списък... ;D Ти май ме обърка с подчинените ти общаци за списък на инвертара от обекта...
Наистина умишлено го правиш и това ми е последния "разговор" с теб(не, че ще ти липсва). Какво представляват само последните клипове за Кемтрейлс в Vbox7 na siropo и halata и коментарите под тях, последните снимки(с дати и отбелязани места) качени тук в тази тема и в темата за HAARP от форумци от цяла България и последвалите трусове - малък списък ли е това?
Мъдрият ни(едно време) народ казва, че когато спориш с глупак хората отстрани не правят разликата...
Не ти не си глупак и не казвам, че си такъв(чета и други теми с твоите "размисли и пасти"). Все пак в предишния ми пост те нарекох БРАТЕ. Аз глупаци братя нямам, но не ми понася когато се правят умишлено на такива.
Всеки твой коментар ако последва тук в темата ми, за мен е СПАМ.
В този сайт има много други теми.
Мъди здрав и курАв!(ако и това те кефи си го сложи отдолу). Ако го смяташ за простащина, вина има само общуването ми с любимияТ ми народен певец Светлю Витков Хиподилски
Ако "теорията на конспирацията е вярна" ;D и ти умишлено се правиш на ЛУД с "интелектуалните си" думи, за да мога да изпъкна на този твой фон, доказвайки по-точно и убедително истината за HAARP и кемтрейлите на българския народ, то тогава otnesen по-здрав от мен

-
Ако толкова много ти липсва общуването с мен, скоро ще обявя тук кога пак ще съм в бара на приятелите ми от ТУТУРУТКА във Варна - STUDIO 21 на ул. Генерал Киселов 21, заповядай да почерпя и да видиш лично дали съм с всичкия си(както по-горе се оригна). Носи си и овцата от аватара!