otnesen кога ги правиш тези заварки или друга обща строителна работа по обектите, на които пишеш, че работиш, когато те гледам, че киснеш само тук, а и имаш време и да гледаш клипове? На мен лаптопа ми е на бюрото, на което работя...
Честно на луд ли се правиш? За забавление ли или имаш друга цел с провокативните си сега точно псевдоинтелектуални въпросчета?
Води се война тук и сега. Виж в страницата на военното ни министерство - в момента се "водят натовски учения"(писахме по-назад за това). Облъчат ни мозъците да търпим и да не се бунтуваме, можеш ли да проумееш ти и такива "разбивачи" като теб в какъв абсурд са ни накарали да живеем - ТЕ - властимащите и безумно богатите корпорации и банкери...
Сложени в този калъп/хомот/матрица - 90% от хората са донори с отделената си психична енергия. Доят ни точно като междугалактически крави. Продължавай да си търсиш литературни и кинаджийски сценарии в тази очевидна за събуденото съзнание теза/сегашна реалност! И продължадай да си осто/тъпоумничиш!
В едно се убедих, че проблема не е в заспалите хора(повечето, които нямат време да се образоват от робските си работи) а точно в такива магарешки упорства пред очевидния МОР, който правят кемтрейлите и съоражения като ХАРП.
Помниш сигурно на баба си... Честно тоя път наистина ме ядоса(не лично)
Не бързай да се радваш - мина ми ;D
Кога в твоето детство си виждал да стоят и да преминават в пелена такива следи...
Температури, налягания влажност/сухост не са главен фактор и не обясняват кемтрейлите...
Ти гледа ли предаването ми за ХАРП по НОВА и документалното ми проследяване на кемтрейли в Канада, Турция, Гърция и последвалите трусове, както и последните корелации на кемтрейли у нас и последвалите трусове? Какви по-големи доказателства искаш или наистина продължаваш да се правиш на разсеян интелектуалец?
Земетресения от над 4 степен ли искаш за да проумееш връзката?
Кемтрейлс като рефлектори и ватовете на ХАРП използват специална честота(изчислена точна от проба-грешка), която може да индуцира каквото си иска настроение от апатия до агресивност в човешките същества. Ние ДОРДЕ БРАТЕ не проумеем с дебелите си глави какво наистина става ще продължаваме да сме си опитни бели мишки. Най-главните - тези, които имат интерес и го правят не са хора. Защо ли са ни тъпкали главата на теб и на милиарди деца по света с едни и същи припокриващи се приказки, песни, митове за змейове, които стават/изглеждат като хора и стават дори Царе и имат деца от човешки същества?
Тези честоти от мощните антени на ХАРП(точно като от микровълнова печка) за мозъчен контрол и контрол на климата могат да разтреперват земните пластове точно като струните на роял. Корелациите които съм дал доказват това. Как може да даваш сравнение с обикновенните такива. Кога си бил свидетел на толкова трусове в световен и роден мащаб?
Приеми всичките ми въпроси за риторични! Аз нямам нужда от твоите отговори. Бих ти бил благодарен само за съвет или информация за строително-ремонтна дейност, точкови заварки и друга общашка работа... Не ме извинявай за тона ми!
В предаването си "Теории на конспирацията" Джеси Вентура(разбира се, че го прави смилаемо за тъпите американци), и материалите му, които ползвах за предаването си за ХАРП по НОВА - цитирах и предадох думите на сина на създателя на HAARP - на какъв мозъчен контрол и контрол на климата е способно съоражението съчетано с кемтрейли...
п.с. otnesen само не ми излизай с редовния номер, че не са ми удобни въпросчетата и заключенията ти!
Хора като мен(наистина не се имам за "голямата работа", правя това, което казва Сърцето ми) са допускани от гнусния елит основно като барометър на овчата интелигентност на обгазената и тровена химически(от "храна и лекарства") човешка маса превръщаща се във все по-послушна маса от роби/роботи.