Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166766 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Цитат
oknele,мойте уважения,но си има грях,има си и добро,и лошо,както,и дуалност.
Мисля и аз да отговоря според моето мнение и разбиране.
Всички тези неща където ги изброи реално всеки от нас ги възприема по различен начин. Има и определения, които са ни втълпени на "всички" като добро и лошо. Както и изградени лични такива. Също и дуалноста е илюзионна ако се погледне от една по-висока перспектива. Това кое е добро и кое е лошо може да бъде и един доста силен програмен както и mind control за доста неща. ;)

sedere,ти май пропускаш факта,че,докато гледаш на нещата от тази перспектива-няма по-висока перспектива.Просто за много хора ежедневният начин на живот е толкова изтощаващ,че те нямат сили,време,както и желание да мислят!И точно тук е разковничето-понеже човек,ако откаже да мисли-винаги,абсолютно винаги ще си намери начин да откаже да го прави,и то този човек ще има невероятно добри оправдания.
Светлината може ли без Тъмнината,а материята без антиматерията?!Какъв избор бихме имали тогава,ако имаше само добро?!Ей върху това някои да се е замислял реално...Понеже непрекъснато разни хора се оправдават,но реално колко от тях истински се замислят защо някои неща стоят по еди-какъв си начин?!Колко?!
oknele-"В плен" сме на думите и индивидуалното конкретно смислово съдържание, което всеки(или всяка нация...) влага.-съгласна съм с теб.Но човек,за да може да се освободи напълно са нужни някои качества,а и да мине определени "изпитания".Надали на един абориген някой би му дал ядрено оръжие,нали?!Е,защо ние,хората да сме изключение?!
За мен тук и сега има конкретно - злонамереност, добронамереност и ЗЛОВРЕДНОСТ - неща произтичащи от свободната воля или липсата на такава или неосъзнаването на такава.
-Ок,но кой е виновен на някои хора,че отказват да осъзнаят,че имат свободна воля?!Или просто е по-лесно да хленчиш,и друг да ти е виновен.Междодругото,"Zeitgeist" и тем подобни "филмчета" не целят ли точно това?!-Да ни внушат(или поне да се опитат),че нищо не зависи от нас и така,или иначе ще има Game Over.Това последното го приемам,но ние хората и то всички имаме доста по-голямо влияние на нещата,отколкото знаем.
Каквото си прилича се привлича(но с буфер във времето). Може да не си ГЛУПАК, но "толерирането" на такива ги привлича към теб - търпиш(съжаляваш такива мазохисти) глупаци и крастави кучета - ето ти още от тях утре...Да,и с това съм напълно съгласна.Прав си.Но щом имаме свободна воля-дали,ако почнем да я нарушаваме на другите(понякога без тяхното знание/съгласие)-няма да си навлечем самички някои неща?!Както сам си написал подобното привлича подобно.Сещам се и за "колективното съзнание"...
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Blue|_Star   Всичко във Вселената е неутрално. Не може да се дели като добро и зло и тн. ние си ги делим нещата. Ето един пример с един приятел вече въобще не се виждаме, защото казах на родителите истината за ваксините, а те направо ме помислиха за най-голямото зло което съществува. Какви ли не определения не ми сложиха. Например на доста хора не би се понравило моето мислене.
Също както кое е добро и кое зло може да бъде един от най-добрите mind control.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Попаднах на това в темата и не мога да се стърпя.
Окнеле, тези, които "изсипват" тези неща, със скафандри ли ходят денонощно? Колко простичък въпрос, а предполагам ще остане без отговор, защото отговорът не е за "глупаци", което по окнеленската логика , автоматично го прави излишен. Мога да задам доста такива простички въпроси, доста неудобни наистина, но нямам голям ентусиазъм ( пък може и да ми дойде), защото, май ще са поредните , без адекватен отговор .

Отговорът на въпросът ти е много прост.Те не ходят със скафандри.Те са едни изпълнители на ''поръчката'' , и незнаят какво изсипват.Изобщо не са на ясно какво вършат.За тях е - ''нищо лично,просто бизнес''  ;).
« Последна редакция: Август 27, 2010, 17:51:10 pm от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
До голяма степен не съм съгласен с Начина, Мястото и Структурата на информацията на Еленко.
Но Истината е повече от 28%...

Специално за рептилите за които са се хванали всички  тука:
1) Има такива от по горните светове, от астралния свят, има и в физическия свят.
2) ПЪЛНА глупост е, да се мисли, че само бозайниците могат да еволюират!  :lol:А рибите? А влечугите? А птиците? и т.н...
3) Ламите, халите, змейовете, драконите, (да богат е българският език и то от опит е богат) НЕ се показват по ТЕЛЕвизията, там може да има някои обладани.

Толкова стига, който иска да търси. Източници има от ВСИЧКИ епохи в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия...

пп
Sedere не бъди този който съди други потребители на форума ;)

Неактивен Visitor

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 349
За всички интернет герои, великани, моралисти, специалисти, националисти, идеалисти и т.н., и т.н.:

Спрете да наливате негативен шит тук, т.е. Хнет! Спрете да назовавате участниците, модераторите, администраторите с действителни имена, когато изрично са предупредили, че не желаят! Престанете с интригите! Отлепете се от тези компютри, погледнете себе си и сложете чертата и вижте резултата - велики ли сте? Престанете да гледате в чуждата пазва!

Тази тема е много обемиста и предлагам на Еленко да отвори тема 2.

Неактивен kanasuvigi

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
  • S.P.Q.R.
Защо изграждате такъв култ към личността на Еленко, който според мен и според немалко вече потребители в сайта не блести с кой знае какви знания и кой знае какъв интелект?
Защо рекламирате книгите на еленко, като реално 99% от книгите му са copy-paste от други книги на значително по-извисено интелектуално и информационно автори и изследователи?
Защо триете постове, които не са ви угодни и не изнасят на вашите фантасмагории за рептилии, амфибии, сиваци, зеленяци и др. герои от нечия болна за псевдоконспирации фантазия?
Защо пробутвате за качествени "разработките" на Еленко, който в ефир ви казва че уважава много полудебилния сатрап и национален предател Тодор Замфиркьоф Живков?
Едно от най-големите беди в човешката история ли е комунизма и честен или нормален ли е този, който защитава комунизма, както прави Еленко?
Защо многознайковци като Хорус и подобните му пропускат основната вековната и главната световна конспирация на световния еврейски елит над човечеството /потвърдена с хиляди факти/, а постоянно говорят /без абсолютно никакви доказателства/ за конспирации, свързани с рептилии, сиваци, песоглавци от Сириус, Плеядите, Андромеда и др.?
Кой има интерес да не се споменават или само много бегло основните причинители на мъка по света /300 евреи/, а да се замазва темата с измислени и недоказани и 1% псевдо конспирацийки?
Какъв интерес има Хорус да рекламира толко усърдно книгите на Еленко - личен, финансов или и двете?
Защитена ли е свободата на словото в този сайт или по комунистически се отнема думата на всеки с различна гледна точка от тази на администраторите?
Кой от вас е виждал рептилия? а сивак? ама от подземните или от Сириус?:) ама след конвенцията в Андромеда или преди това?:) ама от подземните рептилии или тези от базите на Марс?:)
Колко от потребителите в сайта вярват на тези рептилските глупости и колко от вас знаят истинското зло на планетата, а именно един рейс хора с големи уши и носове и почитащи мангизите като бог?
p.s: в този пост няма лични имена към админ, няма обиди, няма емоция, има само логични въпроси. Изтриването на този пост означава, че не сте по-различни от милиционерската юдео-болшевишка власт, която ни управлява и днес.

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
Цитат
Защо триете постове, които не са ви угодни и не изнасят на вашите фантасмагории за рептилии, амфибии, сиваци, зеленяци и др. герои от нечия болна за псевдоконспирации фантазия?
Никой няма да ти изтрие пост тук ако съдържа добре критикувана(демек без обиди и много емоции и други подобни) част.
Ето ти част от правилата на x-net

3. Коректно отношение към останалите посетители.

Този форум е за Конспирации, НЛО и Езотерика (и геополитика). Този форум подхожда към тематиката, че най-малкото имаме основания да приемем съществуването на тези идеи.

Това означава, че онези потенциални потребители, които изначално отхвърлят идеята за НЛО, или Конспирациите или Езотериката, нямат какво да търсят тук. С други думи, критика, която отрича изцяло една от тези идеи или всички заедно е неуместна в този форум и ще бъде трита.

Това също така означава, че критика, която касае не идеята, а отделни нейни съставни части, ще бъде толерирана.

Цитат
Защо изграждате такъв култ към личността на Еленко, който според мен и според немалко вече потребители в сайта не блести с кой знае какви знания и кой знае какъв интелект?

Това си е твое мнение и не бих ти го оспорвал. Аз поне не съм чул друг да говори по телевизии за тези неща освен Еленко. тези неща за, които е говорил по телевизията са лесно провери ми. Например за ваксините, химическите следи и за аурата.

Цитат
Защо рекламирате книгите на еленко, като реално 99% от книгите му са copy-paste от други книги на значително по-извисено интелектуално и информационно автори и изследователи?

Едва ли много хора биха си навързали сами фактите, защото обикновено чакат друг и ги мързи. Това е доста лоша черта между другото. Има си и негови авторски разработки и то доста. Ти чел ли си му книгите?

Цитат
Защо пробутвате за качествени "разработките" на Еленко, който в ефир ви казва че уважава много полудебилния сатрап и национален предател Тодор Замфиркьоф Живков?
Едно от най-големите беди в човешката история ли е комунизма и честен или нормален ли е този, който защитава комунизма, както прави Еленко?

Уважава го поне според моето мнение, защото по негово време храната е била доста качествена сравнение с днес. Живков не този, който е създал комунизма. Пък и според това което съм чел и гледал и са ми разказвали той винаги е защитавал интересът на България до колкото може. Сега колко от политиците го правят?
Живков е бил под определена система и наистина има много лоши неща по това време, но има и плюсове. По негово време населението на България се увеличава, а сега се топи като сняг. И много още добри, но и лоши неща.

Цитат
Защо многознайковци като Хорус и подобните му пропускат основната вековната и главната световна конспирация на световния еврейски елит над човечеството /потвърдена с хиляди факти/

От къде мислиш, че се пропуска информацията за това има много в форума за което пишеш.

Цитат
Какъв интерес има Хорус да рекламира толко усърдно книгите на Еленко - личен, финансов или и двете?

Аз не знам да му ги рекламира тук в форума освен само темата, а тя не е пряка реклама. А и отдавна ника не му е Хорус ами H. !

Цитат
Кой от вас е виждал рептилия?

Аз съм виждал на рисунки и скулптора от древните народи, а едвали те са си фантазирали. Както и с всички статуи по света. Приказките българските както легендите по света.

Цитат
колко от вас знаят истинското зло на планетата, а именно един рейс хора с големи уши и носове и почитащи мангизите като бог?

Тези са слугите на тези, които ги казваш, а те са направо те цитирам.

Цитат
колко от потребителите в сайта вярват на тези рептилските глупости. а сивак? ама от подземните или от Сириус?
« Последна редакция: Август 28, 2010, 02:59:09 am от sedere »

Неактивен Visitor

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 349
бла бла блаааааа

Неграмотен ли си? Не прочете ли ЛС? Искаш да те хранят ли, кво?

За екологично чистата храна по време на  Живков са пълни глупости и супер наивно! Оказа се, че плажовете ни били радиационни, почвите ни са пропити с тежки метали, имаше Чернобил и вие си въобразявате, че тогава е било Рая на Земята. Айде стига вече с тия детски фантазии, разберете го най-после - нито едно правителство няма за цел Вие да се чувствате добре! Митове и легенди за наивници.

Еон, тази тема трябва да се заключи и да се отвори нова, защото е над 100 стр. и e "бавна".

Критики към Еленко ще има се надявам, че е реалист, за да не се  заблуждава и очаква само медени думи. Въпросът е как се критикува. Също така, не може в тази тема да обсъждаме трети лица, нямащи нищо общо с "Добро утро ..." !
« Последна редакция: Август 28, 2010, 09:37:42 am от Invisible World »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256

За екологично чистата храна по време на  Живков са пълни глупости и супер наивно! Оказа се, че плажовете ни били радиационни, почвите ни са пропити с тежки метали, имаше Чернобил и вие си въобразявате, че тогава е било Рая на Земята. Айде стига вече с тия детски фантазии, разберете го най-после - нито едно правителство няма за цел Вие да се чувствате добре!

Оооо,по тоя въпрос спор няма..Баща ми ми разказваше,как в началото на 50-те,в Бг.е внесен прапарат(ДДТ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%94%D0%A2) за борба с вредителите по посевите(най-вече пшеница и др.)и как едва през 67-68"откриват",че е силно отровен и канцерогенен.. 8)
Препаратът все още се произвежда,но вече се предлага само на страни от третият свят...
И доколкото знам,същият препарат е бил използван във войната с Виетнам като биологическо оръжие..ръсили са народеца направо от самолетите с тази отрова..

п.с.Случайно или не..производител на препаратът ДДТ се оказва заводът "МОНСАНТО"..същият който произвежда АСПАРТАМ...
http://nookofselene.wordpress.com/2010/03/04/monsanto/
« Последна редакция: Август 28, 2010, 10:21:19 am от konstantin2007 »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Защо многознайковци като Хорус и подобните му пропускат основната вековната и главната световна конспирация на световния еврейски елит над човечеството /потвърдена с хиляди факти/, а постоянно говорят /без абсолютно никакви доказателства/ за конспирации, свързани с рептилии, сиваци, песоглавци от Сириус, Плеядите, Андромеда и др.?
Кой има интерес да не се споменават или само много бегло основните причинители на мъка по света /300 евреи/, а да се замазва темата с измислени и недоказани и 1% псевдо конспирацийки?
Защитена ли е свободата на словото в този сайт или по комунистически се отнема думата на всеки с различна гледна точка от тази на администраторите?
Кой от вас е виждал рептилия? а сивак? ама от подземните или от Сириус?:) ама след конвенцията в Андромеда или преди това?:) ама от подземните рептилии или тези от базите на Марс?:)
Колко от потребителите в сайта вярват на тези рептилските глупости и колко от вас знаят истинското зло на планетата, а именно един рейс хора с големи уши и носове и почитащи мангизите като бог?
p.s: в този пост няма лични имена към админ, няма обиди, няма емоция, има само логични въпроси. Изтриването на този пост означава, че не сте по-различни от милиционерската юдео-болшевишка власт, която ни управлява и днес.

Здравей kanasuvigi :)

Ще се опитам да отговоря на всичките ти въпроси максимално точно само веднъж. Ако и след това продължи hate-a няма да си правя труда :)

1. Аз не съм Еленко и не мога да отговарям за неговата "партийна линия" на поведение, затова ми е непонятно на каква основа свързваш имената ни :)

2. Не влизам в тази тема и в целият xnetbg, защото ми е безинтересн от много време. Единственият повод по който пиша тук и сега, е защото 3-ти човек ми спомена, че някой е писал за мен с конкретни въпроси - затова и влизам (където е и мястото да кажа, че чета и модерирам единствено темата за новата книга на издателството ни - нямам никакъв интерес да влизам, трия и чета постове, които конфронтират Еленко, защото аз не съм му бавачка и винаги съм отказвал да има цензура в темата му, макар той самия да не обича да го критикуват). Темата не Еленко, лично на мен няма какво да ми даде като знания и информация и това той го знае и не се обижда от факта.

3. Не пропагандирам работата му (покажи ми постове извън 2-та в настоящата тема, в които препоръчвам работата му). Отворих темата по негова молба, защото бе факт, че ако я отворя аз (вместо той самия да го направи) просто ще има по-голям интерес. Тъй като се познаваме лично с него и не е лош човек, реших, че няма проблем да му направя тази услуга. Той ми е помагал за други неща. Хора сме - помагаме си.

Нямам нищо общо с печалбите от книгите му, но ти едва ли ще повярваш на това, просто защото виждам, че вече имаш изградена визия за нещата и ни виждаш как си пием кафето с него и плануваме как да покорим ефира на България. Казвам го за хората, които може би си задават същите въпроси и знам, че ще видят искреността ми.
Апропо, никога не съм одобрявал медийните му изяви, това е неговия път, не моя. Казвал съм му го много пъти в лицето, както съм му казвал и многобройните слабости и елементаризми в книгите му. Казвал съм му го ЛИЧНО, защото мисля че това е много по-важно и достойно, отколкото да разчепквам ред по ред книгите му тук и да му казвам колко е зле on-line. Той е достатъчно разбран, за да не приема лично моята критика, защото тя НЕ Е лична, а принципна.
Всички копираме и не сме открили нищо сами. И аз копирам и ти копираш от това, което си чел. Да събереш на едно място и да навързваш улики е нещо, което не всеки може. Уважавам Еленко, защото се е наел да го прави, знам колко трудно и време-поглъщащо е това. Той има качества, които мога да видя за разлика от повечето от вас, които не го познават лично. За стойността на работата му е друг въпрос. Материалите му задоволяват определени нужди. Те са на такива хора, които сега навлизат в нещата. Има нужда и от хора като него и съм сигурен, че не му е лесно. Респект за това.
За да са стигнали хората до него и да са впечатлени, значи имат нужда от това. Аз нямам, защото съм минал оттам и не съм впечатлен, но това не означава че не разбирам стойността на това, което прави. Опитвам се да уважавам Пътя на другите. Нещо, което е трудно постижимо, защото е много по-лесно да се критикува безпринципно. Нещо, което също умея.
Да, той има отчасти комерсиални и его-мотиви. Казвал съм му го. Той го знае и приема. Казва че работи върху това. Дали е така - касае само него.
Между другото - не веднъж ми е предлагано да поема по същият медиен път като неговия и съм отказвал, просто защото не е моя начин. Не търся това в живота.

4. Никой тук няма интерес да избягва темата за евреите. Перфектно разбирам негативната им окултна роля, просто не съм останал на това ниво да плюя константо по тях, сякаш това ще реши проблемите на човечеството. Нито имам против постове и хора, които са съсредоточени върху евреите. Във времето разбрах, че нещата отиват много отвъд тях и имат много по-дълбок корен. Не разбирам защо трябва да се отричаме един друг след като ти не можеш да видиш отвъд юдейската конспирация. Да, те управляват света и го дърпат надолу от хилядолетия по всякакъв начин. Те обаче не са на върха на пирамидата и затова не са толкова интересни за мен. Има други форуми в интернет, в които съм сигурен, че ще намериш аудитория на тема евреи и съм сигурен, че знаеш какво имам предвид.

Бях максимално искрен, колкото досега не съм бил публично на тема "Еленко". И както виждаш не ползвам остър език, а бих могъл, защото има условия за това.

Еленко ще продължи да следва своя Път, а аз моя. И двамата се уважаваме за това и нямаме проблем да си говорим като големи хора, необременени от омраза един към друг. А с това - не всеки може да се похвали.

Върви си със здраве :)

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Преди малко Емо Чолаков коментираше времето със следните думи – „времето ни организира пътешествие във времето”, „драстично, драстично, драстично”, „все едно сме ноември”, „мирише на зима”, „температурите тези дни са нормални за края на октомври”, „трябва да има още летни дни”, „днес всеки момент може да ви се струва, че ще завали сняг” и завърши както винаги позитивно с „не спирайте да се усмихвате”.

Събота 28 август бях на басейн(само под чадър и душовете разбира се) в столичен комплекс с изглед към Витоша. Репликите на компанията ми бяха класически –„гледай, гледай няма едно облаче”, „ей страшна жега”...

След 13:00 започнаха да се появяват дълги химически следи след самолети, които стояха и прерастваха в рамките на час постепенно в облаци. На фона на безупречното синьо небе това направи впечатление на легналите на шезлонги хора. Снимахме демонстративно с GSM-и небето...

Непознат мъж с доста сериозно и интелигентно излъчване, който по думите му знаеше кой съм и беше гледал предаването за HAARP и chemtrails http://www.vbox7.com/play:c210c546  при Гала ме попита следното – „Еленко, замисляли ли сте се, че тези пръскания за контрол на времето са синхронизирани и влизат в прогнозата на времето на големите световни медии? Знае се „като по график” кога ще се пръска и с това се съобразяват световните прогнози, които по-малките медии използват като авторитет за собствените си гадания...
В съботната вечер чух по новините на Канал 1, че 28 август е рекорден с високите си температури. Наистина беше „страшна жега”. Аз нямам спомен за такива драстични разлики в температурата в края на лятото – от 38 градуса чувстващи се като 42 в следващите 3 дни да пада до 11 - 15 градуса... Ако трябва да заложа на „температурна аномалия” или „поредния опит за контрол на времето с HAARP и chemtrails”, залагам на последното.

„Продължавайте да се усмихвате” както съветва Емо Чолаков, явно е осъзнал истински, че смеха е здраве!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Не съм съгласен с горното твърдение.

Създава се масова психоза сред обществото, в следствие на четене на много "конспиративна" литература и всяко нещо, което се стори странно му се лепва етипет "конспирация". Много модерно стана напоследък.

Няма никакви доказателства, че въпросните самолети, които са направили тези линии са довели до спад на температурите над София.

Времето се застуди не само над София, ами над цяла България, и не само над България, ами над доста страни над балканския полуостров.

Това си е нормална промяна на времето. 2 самолета с 2 линийки пушек не може да причинят това.

Rio

• Гост
Темата е заприличала на Женския пазар в София. Затова малко офтопик и от мен.
Видове облаци: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%BA
Инверсионни следи: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8_%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B8
П.С.За инверсионните следи статията е кратка. Може да видите и руската, малко повече информация има.
Не бива да се изключва и теорията за ХААРП.

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
То се пръска по почти целия свят. И аз видях следите над София по едно време си бяха към 7-8.
Според мене си има „температурна аномалия”, но с „HAARP и chemtrails” подсилиха това.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Аномалия няма.
Промяната на климата е може би единственото нормално нещо което ни се е случило от стотици години. Всичко зависи от Слънцето.
Хаарп, че действа - действа. Но те само манипулират леко, огромните промени които прави Слънцето.

А втория линк със самолетчето което показва "нормални следи" и намеква, че никой не пръска и т'ва са глупости:
Цитат
Последна промяна на страницата: 10:52, 5 юли 2010.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27