Защо изграждате такъв култ към личността на Еленко, който според мен и според немалко вече потребители в сайта не блести с кой знае какви знания и кой знае какъв интелект?
Защо рекламирате книгите на еленко, като реално 99% от книгите му са copy-paste от други книги на значително по-извисено интелектуално и информационно автори и изследователи?
Защо триете постове, които не са ви угодни и не изнасят на вашите фантасмагории за рептилии, амфибии, сиваци, зеленяци и др. герои от нечия болна за псевдоконспирации фантазия?
Защо пробутвате за качествени "разработките" на Еленко, който в ефир ви казва че уважава много полудебилния сатрап и национален предател Тодор Замфиркьоф Живков?
Едно от най-големите беди в човешката история ли е комунизма и честен или нормален ли е този, който защитава комунизма, както прави Еленко?
Защо многознайковци като Хорус и подобните му пропускат основната вековната и главната световна конспирация на световния еврейски елит над човечеството /потвърдена с хиляди факти/, а постоянно говорят /без абсолютно никакви доказателства/ за конспирации, свързани с рептилии, сиваци, песоглавци от Сириус, Плеядите, Андромеда и др.?
Кой има интерес да не се споменават или само много бегло основните причинители на мъка по света /300 евреи/, а да се замазва темата с измислени и недоказани и 1% псевдо конспирацийки?
Какъв интерес има Хорус да рекламира толко усърдно книгите на Еленко - личен, финансов или и двете?
Защитена ли е свободата на словото в този сайт или по комунистически се отнема думата на всеки с различна гледна точка от тази на администраторите?
Кой от вас е виждал рептилия? а сивак? ама от подземните или от Сириус?
ама след конвенцията в Андромеда или преди това?
ама от подземните рептилии или тези от базите на Марс?
Колко от потребителите в сайта вярват на тези рептилските глупости и колко от вас знаят истинското зло на планетата, а именно един рейс хора с големи уши и носове и почитащи мангизите като бог?
p.s: в този пост няма лични имена към админ, няма обиди, няма емоция, има само логични въпроси. Изтриването на този пост означава, че не сте по-различни от милиционерската юдео-болшевишка власт, която ни управлява и днес.
Здравей
kanasuvigi 
Ще се опитам да отговоря на всичките ти въпроси максимално точно
само веднъж. Ако и след това продължи hate-a няма да си правя труда
1. Аз не съм Еленко и не мога да отговарям за неговата "партийна линия" на поведение, затова ми е непонятно на каква основа свързваш имената ни
2. Не влизам в тази тема и в целият
xnetbg, защото ми е безинтересн от много време. Единственият повод по който пиша тук и сега, е защото 3-ти човек ми спомена, че някой е писал за мен с конкретни въпроси - затова и влизам (където е и мястото да кажа, че чета и модерирам единствено темата за новата книга на издателството ни - нямам никакъв интерес да влизам, трия и чета постове, които конфронтират Еленко, защото аз не съм му бавачка и винаги съм отказвал да има цензура в темата му, макар той самия да не обича да го критикуват). Темата не Еленко, лично на мен няма какво да ми даде като знания и информация и това той го знае и не се обижда от факта.
3. Не пропагандирам работата му (покажи ми постове извън 2-та в настоящата тема, в които препоръчвам работата му). Отворих темата по негова молба, защото бе факт, че ако я отворя аз (вместо той самия да го направи) просто ще има по-голям интерес. Тъй като се познаваме лично с него и не е лош човек, реших, че няма проблем да му направя тази услуга. Той ми е помагал за други неща. Хора сме - помагаме си.
Нямам нищо общо с печалбите от книгите му, но ти едва ли ще повярваш на това, просто защото виждам, че вече имаш изградена визия за нещата и ни виждаш как си пием кафето с него и плануваме как да покорим ефира на България. Казвам го за хората, които може би си задават същите въпроси и знам, че ще видят искреността ми.
Апропо, никога не съм одобрявал медийните му изяви, това е неговия път, не моя. Казвал съм му го
много пъти в лицето, както съм му казвал и многобройните слабости и елементаризми в книгите му. Казвал съм му го
ЛИЧНО, защото мисля че това е много по-важно и достойно, отколкото да разчепквам ред по ред книгите му тук и да му казвам колко е зле on-line. Той е достатъчно разбран, за да не приема лично моята критика, защото тя НЕ Е лична, а принципна.
Всички копираме и не сме открили нищо сами. И аз копирам и ти копираш от това, което си чел. Да събереш на едно място и да навързваш улики е нещо, което не всеки може. Уважавам Еленко, защото се е наел да го прави, знам колко трудно и време-поглъщащо е това. Той има качества, които мога да видя за разлика от повечето от вас, които не го познават лично. За стойността на работата му е друг въпрос. Материалите му задоволяват определени нужди. Те са на такива хора, които сега навлизат в нещата. Има нужда и от хора като него и съм сигурен, че не му е лесно. Респект за това.
За да са стигнали хората до него и да са впечатлени, значи имат нужда от това. Аз нямам, защото съм минал оттам и не съм впечатлен, но това не означава че не разбирам стойността на това, което прави. Опитвам се да уважавам Пътя на другите. Нещо, което е трудно постижимо, защото е много по-лесно да се критикува безпринципно. Нещо, което също умея.
Да, той има отчасти комерсиални и его-мотиви. Казвал съм му го. Той го знае и приема. Казва че работи върху това. Дали е така - касае само него.
Между другото - не веднъж ми е предлагано да поема по същият медиен път като неговия и съм отказвал, просто защото не е моя начин. Не търся това в живота.
4. Никой тук няма интерес да избягва темата за евреите. Перфектно разбирам негативната им окултна роля, просто не съм останал на това ниво да плюя константо по тях, сякаш това ще реши проблемите на човечеството. Нито имам против постове и хора, които са съсредоточени върху евреите. Във времето разбрах, че нещата отиват много отвъд тях и имат много по-дълбок корен. Не разбирам защо трябва да се отричаме един друг след като ти не можеш да видиш отвъд юдейската конспирация. Да, те управляват света и го дърпат надолу от хилядолетия по всякакъв начин. Те обаче не са на върха на пирамидата и затова не са толкова интересни за мен. Има други форуми в интернет, в които съм сигурен, че ще намериш аудитория на тема евреи и съм сигурен, че знаеш какво имам предвид.
Бях максимално искрен, колкото досега не съм бил публично на тема "Еленко". И както виждаш не ползвам остър език, а бих могъл, защото има условия за това.
Еленко ще продължи да следва своя Път, а аз моя. И двамата се уважаваме за това и нямаме проблем да си говорим като големи хора, необременени от омраза един към друг. А с това - не всеки може да се похвали.
Върви си със здраве