Я как само се застрахова еленко, срещу критиката на по-напредналите от него

.
Внимание! Настоящата книга не е за масова консумация и за глупаци!
Браво еленко, как да не ми е кеф да комуникирам с човек с такова високо ниво. Направо се почувствах нищожество

Това ли е най-силния ти коз, срещу критиката? Че подобна глупост, всеки страхуващ се от критка може да сложи на всеки свой пост дори. Не ти прави чест, така да плюеш върху другите. Твоите мнения не са меродавни, кактои моите разбира се, но аз не слагам подпис от сорта на твоя, защото съм готов да посрещна критиката, пък и съм наясно, че със сигурност не всеки ще сподели моите виждания. Както и да е, оставям ви да си затъвате в неверни заключения.
Алибаба ,трябвало е да си купиш турмалин.Еленко го препоръча срещу мафлоците.
Напълно безполезно, никаква работа не върши, Купих турмалин и го изследвахме. Никакъв ефект.
За да има ефект от един кристал, в него трябва да се запаметят подходящите вълнови матрици, а как става, не е момента да кажа. Всяко нещо във Вселената си има вълна на излъчване, без значение дали е човек, мафлок, геометрична фигура,написана цифра или подземно водно течение. За да неутрализираме вредно излъчване от нещо си, то ни трябва излъчвател на вълна със същата дължина, но с обратен знак ( посока на въртене на торсионното поле).